Skip to content

Two Parisian Turandot 2.0

Sanoin tekeväni Turandot-meikin uudestaan, ja tein sen uudestaan. Käyttämäni värit olivat samoja, mutta vaihdoin hiukan niiden paikkoja ja määrää. Edellinen meikki oli hyvin tumma, ja päätin tehdä tästä hiukan vaaleamman. Tällä kertaa koko luomella oli Les Ombres Turandot-paletin punertava, vaaleampi ruskea, ja varjostuksena paletin molempia tummempia sävyjä. Two Parisianin vaalea glittersävy pysyi samassa paikassa.

Pidin tästä versiosta itse paljon enemmän, se oli harkitumpi ja paremmin toteutettu. (kai nyt, kun sain harjoitella aikaisemmalla versiolla) 

Tällä kertaa laitoin Guerlainin La petite robe noire-kiillon alle MACin Patent Polish lip penciliä sävyssä Spontaneous. Kyseinen kaksikko oli kuin toisilleen tehty! Sävy pysyi lähes samana, mutta siitä tuli hiukan intensiivisempi.


Kasvokuvistakin tuli hiukan parempia! Okei, hiukset ovat edelleen mitä ovat, koska tämänkin meikin tekopäivänä satoi-oikeastaan vielä pahemmin kuin edellisenä.


Meikki kuitenkin oli hyvä, ja Max Factorin Facefinity todisti jälleen olevansa ihan huipputuote. Olin loppupäivästä ulkona kaatosateessa ilman sateenvarjoa, ja meikkini pysyi hyvänä pitkästä päivästä ja sateesta huolimatta- kotiin tullessa piti vain kuivata varovasti kasvot ja lisätä hiukan puuteria. Olen vaikuttunut- todella vaikuttunut. Olin aivan varma että naamani olisi sulanut viimeistään sateessa, mutta ei. Jännä nähdä miten tämä toimii kesällä! 

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu! Itse olen kirjoitellut juttuja varastoon, ja ihan vaan levännyt. Viettäkää ihana ja rauhallinen äitienpäivä!

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Guerlain Les Ombres Turandot
-Guerlain Two Parisian
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-IsaDora Wake Up Make Up Fair
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-MAC Warm soul
-Guerlain Perles du Paradis

Huulet:

-MAC Patentpolish lip pencil Spontaneous
-Guerlain Maxi shine gloss La petite robe noire 

4 Comments

  1. Mun pitää ehdottomasti kokeilla tuota Max Factorin face finity primeria 🙂 Viimeaikoina mun kasvot on alkanut käyttäytyä eri tavalla kuin ennen. Kaikki kosteusvoiteet ”rullautuu” jos vähänkin meen koskemaan kasvoja (tää on meikkausta ajatellen tosi inhottavaa). Lisäks meikkivoiteet ei suostu pysymään paikallaan primerista tai puuterista huolimatta. 🙁 Ehkä sä osaisit auttaa..? Mistä ihmeestä tää voisi johtua? Please, help me 😀 <3

    • Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla tota Max Factoria! ^^ Nyt on kyllä pakko ihan rehellisesti sanoa etten osaa sanoa mistä moinen rullautuminen voisi johtua. 😀 Jos käytät samoja kosteusvoiteita yms kuin ennen, niin sun iho on saattanut alkaa rasvoittumaan enemmän kuin normaalisti. Ihotyyppikin voi muuttua-mulla on aikoinaan ollut kuivahko, normaali iho, nyt todella voimakkaasti rasvoittuva sekaiho! Tää kuitenkin on ihan puhtaasti mun omaa arvailua :’D

  2. Pidän kovasti tästä lookista! Minulle jo sanat parisian ja turandot aiheuttavat sydämentykytystä. <3

    • Hihii, kiitos! Samoja tykytyksiä tulee mullekkin noista sanoista ^^

Vastaa