Skip to content

Twist-up Blush & Go-poskipuna Spring in Paris

Sain jokin aika sitten IsaDoran Ray of Light-kokoelman tuotteita testattavakseni, ja olen ehtinyt löytää niiden joukosta omat suosikkini. Niiden joukosta löytyy Twist-up Blush & Go-poskipuna sävyssä Spring in Paris. 

Sain kaksi kokoelman kolmesta poskipunapuikosta testattavakseni, mutta viileäsävyisempi Spring in Paris on näistä kahdesta enemmän mieleiseni. Lämpimämpi Coral Island on myös kaunis ja ollut ahkerassa käytössä, mutta Spring in Paris on silti se johon olen tarttunut useammin. 

Poskipunapuikot olivat koko kokoelmasta mielestäni kiinnostavimpia jo mainoskuvien perusteella- ajatus näin helposta tavasta käyttää poskipunaa houkutteli suuresti. Nämä ihanuudet ovat osoittautuneet todelliseksi aarteeksi kiireaamuissa! Puikko muistuttaa suuresti Twist up gloss stick-huulikiiltojen suurempaa versiota, ja toimii samalla tavalla. Pohjasta kiertämällä saa lisää poskipunapuikkoa esille, ja vastakkaiseen suuntaan kiertämällä puikon saa takaisin sisään. 

Koostumukseltaan poskipunapuikko muistuttaa hiukan Twist-up eye gloss-kyniä. Puikko tuntuu samalla tavalla sekä puuterimaiselta ja kermaiselta. Levitettäessä puikko on voidemaista, mutta häivyttelyn jälkeen se muuttuu iholla puuterimaisen tuntuiseksi ja kiinnittyy hyvin. 

Olen testaillut useampia tapoja levittää Twist-up Blush&gota. Ihan ensimmäisenä kokeilin luonnollisesti levittää väriä suoraan puikosta poskelle, ja häivytellä rajat sormin. Tämä keino toimi muuten hyvin-sormilla häivyttely tuppasi vain jättämään hiukan suttuisen jäljen omalle iholleni. Seuraavaksi kokeilin ottaa väriä hiukan sormiin ja levittää sen sitä kautta. Toimi hyvin, muttei silti ihan niin hyvin kuin olisin toivonut-koin sormimaalailun vievän hiukan liikaa aikaa. Parhaan lopputuloksen sainkin levittämällä väriä suoraan puikosta, ja häivyttämällä rajat sitten napakalla siveltimellä. Parhaaksi siveltimeksi tähän tarkoitukseen totesin Kicksin BB-siveltimen, jolla yleensä levitän meikkipohjan. Sama sivellin kuitenkin häivytti voidemaisen poskipunan niin siististi, että omistin toisen kahdesta BB-siveltimestäni täysin siihen tarkoitukseen.

Värinä Spring in Paris on kaunis, herkkä kylmä roosa-itselleni väristä tulee mieleen kylmän vaaleanpunaiset ruusut. Vaikka sävy on kylmä, on se sopinut silti hyvin yhteen myös lämminsävyisten silmä-ja huulimeikkien kanssa. Itse miellän sen Coral Islandia helpommaksi arkisävyksi- kylmä vaaleanpunainen on ainakin itselläni hyvin luonnollisen ja neutraalin näköinen poskilla. Coral Island tuo omille kasvoilleni hiukan rusketuksen kaltaista hehkua. 

Spring in Paris on ansainnut paikkansa suosikkiposkipunieni joukossa. Vaalea kylmä roosa on helppo arkisävy, joka on sopinut hyvin myös viileiden smokymeikkien pariksi juhlavampaan kokonaisuuteen. Tuotteena poskipunapuikko on hauskaa vaihtelua perinteisiin poskipuniin, ja helpompi käyttää kuin rasiassa tulevat voidemaiset sisarensa. Kun puikon käyttöön tottuu, se on helppo ja nopea lisä arkimeikkiin. Kevyt sipaisu puikolla tuo poskille tervettä väriä, ja täydentää hyvin kevyenkin arkimeikin. Olisin ollut yläasteikäisenä ikionnellinen vastaavasta tuotteesta- voin vain kauhulla muistella ensimmäisiä poskipunakosketuksiani, jotka päättyivät räikyviin ylilyönteihin. Tämänkaltaisella puikolla vastaavia virheitä ei luultavasti olisi päässyt tapahtumaan-erityisesti Spring in Parisilla on vaikea mennä vikaan. Hintaa Twist-up Blush&go-poskipunilla on noin 16 euroa.

Lopuksi vielä muutama kuva Spring in Parisista käytössä! Kummankin kuvan meikki on neutraali (ja vilahtanut aiemmin blogissa!) mutta pieniä eroja on. 


Oletteko kokeilleet Twist-up Blush& go-poskipunia? 


Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta. Mielipiteet siitä ovat omiani.

6 Comments

 1. En vielä, mutta et ehkä usko, aion kyllä!!! 😀

  • Hahaa, voin vain kuvitella! 😀

 2. En ole kokeillut, mutta tulos on tosi raikas!

  • Kiitos! Kannattaa ainakin kaupassa testailla kädelle, niin saa vähän tuntumaa tähän- tää on ihan huippu!

 3. Pakko kommentoida noita kahta kuvaa sinusta – mielettömän kauniita! 🙂
  Tuo poskipunapuikkokin kyllä kiinnostaa.

  • Voi kiitos! <3 Tuo puikko on ihan huippu 😀

Vastaa