Skip to content

Tuoksuu ruusulta

Aloitetaanpa viikko vähän arkisemmalla  mutta sitäkin tarpeellisemmalla tuotteella! Tämä on ihan täällä kotiseudullani Helsingissä valmistettu, mutta löytääkseni tämän ihanuuden pitki matkata Mikkeliin saakka. Oltiin tässä muutama viikko sitten ekalla mökkireissulla kavereiden luona, ja samalla reissulla piipahdettiin Mikkelissä ja Kenkäverossa. Kenkäverossa oli vaikka mitä jännää, mutta ei mitään sellaista mitä oltaisiin just nyt tarvittu kotiin. Bongasin saunapuolen tuotteita sisältävältä osastolta kuitenkin rivillisen Osmian tuotteita ja innostuin kovasti. Tykkäsin tuotteiden yksinkertaisesta ulkoasusta, ja käsityönä tehdyt tuotteet vaikuttivat muutenkin mielenkiintoisilta.

ESAF_OSMIA_RUUSUSAIPPUA_1

Hartaana ruusufanina rakastuin luonnollisesti Villiruusu- nestesaippuaan, ja se kiikutettiin Kenkäverosta kotiin saakka. Kotona annoin googlen laulaa ja löysin Osmian oman verkkokaupan ja tehtaanmyymälän yhteystiedot. Hyvä näin, sillä tätä haluan jatkossakin!

ESAF_OSMIA_RUUSUSAIPPUA_2

Nestesaippuan valmistuksessa on käytetty mm. elintarvikelaatuista rypsiöljyä ja kookosöljyä. Tuoksu on mieto mutta selkeästi ruusuinen ja miellyttävä. Saippua pesee tehokkaasti mutta jättää ihon kuitenkin pehmoiseksi, ja miellyttävä ruusuntuoksu pysyy iholla hetken.

ESAF_OSMIA_RUUSUSAIPPUA_3

Puolen litran pönikkä maksaa 14,50€, mutta on kyllä mielestäni hintansa väärti. Olen suosinut muutenkin hintavampia käsisaippuoita, ja jos voin ostaa Suomessa käsityönä tehdyn version sellaisesta, ostan sen enemmän kuin mielelläni. Villiruusu on tullut tähän talouteen jäädäkseen.

Tutkin muuten tuota Osmian verkkokauppaa  muutenkin aika innosta pinkeänä, siellä oli vaikka mitä kivaa! Ehdin jo tekemään listaa hyvistä joululahjaideoista ja ihan vaan omista toiveista. Välillä pitää selvästi mennä kauemmas että löytää jotain kivaa ihan läheltä!

Onko Osmia teille tuttu merkki?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

 1. Katarooma Katarooma

  Outo merkki, mutta verkkokauppa täynnä houkutuksia. ^_^

  • Toi oli munkin reaktio kun päädyin noiden sivuille ekan kerran! 😀 Ihan uusi merkki, mut niillä on vaikka mitä ihanaa!!

 2. saara saara

  Minulla on käytössä juuri tuo saippua. Aivan ihana aidon ruusun tuoksu ja riittoisaakin tuntuu olevan. Käytän myös ruusuista kuorinta-ainetta vartalolle, myöskin riittoisaa ja ihanan tuoksuista. Tietysti kuorintasuola kirvelee, jos iho on rikki. Kuorinnan jälkeen ei tarvitse kosteusvoidetta tuotteen sisältämän öljyn ansiosta. Sama juttu saippua jälkeen. Kuorinta-aine on minusta parhaimmillaan saunan yhteydessä käytettynä.

  • Oh, mä rakastan suolaisia kuorintoja!! Jos sellainen löytyy ruusuntuoksuisena, se on pakko hankkia-kuulostaa ihan täydelliseltä!

 3. Ei ole tuttu, mutta ruusun tuoksua kyllä rakastan! <3

  • Ai että, sitten kyllä tarviit tän- TIEDÄN että rakastaisit tätä! Tää tuoksuu ihan täydelliseltä, aidolta ruusulta <3

Vastaa