Skip to content

TULOSSA: UD Jean-Michel Basquiat

Uutuushälytys, uutuushälytys! Sain eilen tietää että Urban Decayn Jean-Michel Basquiat- kokoelma on tulossa Suomeen, ja saatoin kiljua riemusta. Olen odottanut tätä kokoelmaa kuin kuuta nousevaa, ja ehdin jo pelätä että sitä ei tulisi Suomeen. Mutta tulee! Voi riemua! Tarkkaa ajankohtaa en saanut selville, mutta sen verran kuulin että lähiaikoina. Tämä kokoelma kiinnostaa minua erityisesti siksi että se muistuttaa minua ihan erityisen paljon Urban Decayn alkuajoista visuaaliselta ilmeeltään!

Kokoelmassa on aika runsaasti tuotteita, mutta minua kiinnostaa oikeastaan vain kokoelman kolme eri palettia. Jean-Michel Basquiat- kokoelmaan kuuluu kaksi luomiväripalettia ja yksi kasvopaletti! Palettien sävyt ovat uusia, ja olen kuullut niistä paljon hyvää.

Tenant– paletti sisältää kahdeksan kirkasta sävyä. Tämä on kokoelman paleteista se vähiten minun makuuni osuva, vaikka tämä ihana onkin. Sävyt ovat oikein nättejä, mutta eivät vaan  jotenkin uppoa. Paletin väreistä vain vihreät puhuttelevat minua, joten luulen että tämän jätän väliin.

Gallery Blush Paletista löytyy muutama poskipuna, korostusväri ja varjostusväri. Kokonaisuus vaikuttaa toimivalta ja monipuoliselta, ja Jawbone vaikuttaa siltä että se voisi olla aika mahtava sävy kalpeaihoisellekin! X-rated vaikuttaa mainiolta arkipunalta, ja Noho siltä että se tarjoaa jotain vähän ekstraa.

Tykkään muuten ihan erityisen paljon tästä poskipunapaletin kannesta!

Odotan kokoelmasta eniten kuitenkin Gold Griot– palettia! Tämä on se mun pakko saada-tuote koko kokoelmasta. Iskin silmäni tähän heti ensimmäisissä pressikuvissa, ja hyvät arvostelut ovat vain lisänneet kiinnostusta. Muistelen lukeneeni jossain Instagramissa että tämä on Urban Decayn paras nudepaletti. PARAS NUDEPALETTI, ja UD:lta löytyy kuitenkin aika monta nakupalettia. En malta odottaa!

Oletteko yhtä innoissanne UD Jean-Michel Basquiat- kokoelmasta kuin minä, vai onko tämä ohitettavaa settiä teille? Yritän saada ainakin jotain kokoelman juttuja hyppysiini että saan teille swatchit näistä!

Kaikki kuvat Urban Decaylta.

12 Comments

 1. Päivi Päivi

  Aaaaapuuuuva! ? Tuleekohan nää Sokokselle/Stokkalle ihan myymälään vai pelkästään nettikauppaan. En ehkä kestä!!! Stokkahan lähti pois täältä Oulusta tammikuun lopussa, mikä on kyllä huutava vääryys ? Sokos onneksi löytyy.

  • ilona ilona

   Aaaapuva nimenomaan! En tiedä jakelukanavista ainakaan vielä, yritän tonkia selville! Toivotaan että nää tulisi myyntiin kaikille pisteille. Onneksi siellä on sentään Sokos!

 2. Awwwwww noi pääkallot <3 <3 Mua puhuttelee eniten tuo kasvopaletti, ihana!

  • ilona ilona

   No niinpä, kallot <3 <3 <3

 3. Näissä on niin makee ulkomuoto, tuo Gold Griot oli jopa ihan munkin juttu monikäyttöiset sävyt, mutta siinä on myös twistiä. ?

  • ilona ilona

   Niin on! ^^ Gold Griot on musta just ton takia jännä, siinä on ihan perussävyjä, mutta kuitenkin särmää! GG mun on pakko hankkia. 😀

 4. Oho vau! No nyt on upeat kuosit! Mun silmään tuo alin nudepaletti on kans ihan ❤ ❤ ❤ ja kasvopalettikin vaikuttaa kätevältä! TAHDON!

  • ilona ilona

   Niin on!! Nää on jotenkin tosi ihania ja jänniä, kun näissä on vähän kaikkea! 😀 Nää kuosit on vielä tosi uniikkeja (mun kokoelmassa ainakin) ja haluan nää täydentämään settiä. 😀 GG ja toi kasvopaletti, <3

 5. Tampereen pisteellä sanottiin ainakin että 1.6. ois tulossa ?

  • ilona ilona

   JESSS. Eli ei siis tarvitse odotella pitkään! Kiitos infosta <3

 6. Lullah Lullah

  Katsoin näitä nyt tarkemmin ensimmäistä kertaa. Kasvopaletti näyttää kivalta. Se pitäisi kuitenkin testata ensin ja suoraan sanottuna taidan säästellä ne rahat After Glowta varten (toivottavasti tulee Suomeen). Luomiväripaleteista Tenant on enemmän mun makuun, mutta nuo sävyt on pitkälti semmosia, että mulla on me jo UD Full Spectrum paletissa, joten tää kokoelma on mulle vähän miss. Mutta hienoa, että LE kamaa tulee kans Suomeen!

  • ilona ilona

   Niin on! Ai että muuten, hyvä että mainitsit After Glown!! Toivon niiiin että se tulisi Suomeen, se vaikuttaa ihan mahtavalta.

Vastaa