Skip to content

Tuliaissaaliit

Ihana ja rakas ystäväni oli jokin aika sitten Englannissa käymässä,ja muisti minua ihanilla ja selvästi minunnäköisilläni tuliaisilla. 

Molemmat tuliaiset aiheuttivat riemunkiljahduksia,ja molempien varalle olen ehtinyt jo tehdä suunnitelmia!

Revlonin Nail art-setissä on kaksi kynsilakkaa,molemmissa on tavallinen sivellin. Tumma vihreä on niiiiiiiiin minunväriseni,ja setin flakies-sävy on UPEA. 
Sleekin palettia taas olin hiukan toivonutkin,ja Oh So Special oli enemmän kuin mieluisa yllätys! Ystäväni matkalaukku oli kärsinyt hiukan kuljetuksessa,ja paletin yksi nappi oli siksi ottanut hiukan osumaa. Itse olin tästä lähinnä innoissani,sillä nyt minulla on tilaisuus päästä testaamaan värin korjausta desinfiointiainekikalla! Hii! Olen testaillut värejä kämmenselälle,ja erityisesti mattavärien koostumus on ihan mieletön. Upea. Ihana. Tämän otan kunnolliseen käyttötestiin jo mahdollisesti huomenna!

Kiitokset vielä ihanalle,rakkaalle ystävälleni,joka muuten kirjoittelee Mary-Go-Round-blogia!

4 Comments

    • Huomasin tänään kun kävin Sleekin sivuilla! Poskipuna ei niin innosta,mutta se luomiväripaletti on IHANA!

    • Olen samaa mieltä, niin poskipunasta kuin paletistakin. Paletin alimmainen rivi, jossa on niitä vaaleanpunaisen ja violetin sävyjä, on mielestäni erityisen kaunis. En malttaisi millään odottaa, että pääsen iskemään siveltimeni siihen!

    • Sama täällä! Nyt vain odotellaan että saadaan molemmat itsellemme se ihanuus!

Vastaa