Skip to content

Tuhkimolook

Esittelin eilen ostoksiani MACin Cinderella-kokoelmasta, ja nyt olisi luvassa kyseisillä ihanuuksilla toteutettua meikkiä!

Tällä naamalla oltiin siis liikenteessä eilen. Tein Tuhkimomeikin jo tiistaina, mutten saanut silloisesta meikistä kunnollisia kuvia kiitos venähtäneiden päiväunien.

esaf_mac_cinderella_LOTD_1

Silmämeikissä käytin kuusikkopaletin sävyistä viittä. Vain tumma violetti Stroke of midnight jäi tämän meikin ulkopuolelle, kaikki muut pääsivät käyttöön! Kulmaluulle pääsi siis Vapour, häivytyksiin Omega ja Quarry, koko luomelle Satin taupe ja sisänurkkaan Phloof!. Lisäksi käytin varjostuksiin Maleficent-paletin Concretea. Ripsirajaan töpöttelin samasta Maleficentnelikosta mustaa Carbonia iiihan kevyesti. Ripsiin MaxFactorin uutuutta, ja avot.

esaf_mac_cinderella_LOTD_2 esaf_mac_cinderella_LOTD_3

Kasvoilla oli jälleen Lancomen ihmetyynymeikkivoide, joka on osoittautunut oikein kivaksi ja toimivaksi arkimeikkipohjaksi. Ei ihan yhtä kestävä kuin luottokomboni, mutta huomattavasti nopeampi levittää. Poskille MACin Fleeting Romance, ja korostukseksi sekä Hot sensationia että Mystery Princessiä. Varjot luottosoossiboksilla, luonnollisesti.

esaf_mac_cinderella_LOTD_6 esaf_mac_cinderella_LOTD_8

Huulet rajasin rakkalla Whirlillä, ja kiilloksi valitsin Viva Glam VI-lipglassin. VI toimii kovin hyvin sekä huulipuna-että kiiltoversiona, ja olen kovin tykästynyt molempiin. Huulipuna on hiukan kevyemmän oloinen huulilla eikä shimmer tule siinä ihan niin selvästi esiin, kiilto taas on selkeästi blingbling ja kovin kimaltava.

Mitä pidätte Tuhkimomeikistä? Seuraavaksi voisin kokeilla jotain hiukan kevyempää kyseisellä paletilla!

Silmät/Eyes:MAC 24 hour Extended Eye Base, MAC Stroke of midnight palette Vapour, Phloof!, Omega, Quarry ja Satin Taupe, MAC Concrete ja Carbon, Max Factor Masterpiece Max mascara saatu, Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe

Kasvot/Face:Lancome Miracle Cushion Porcelaine, MAC ProLongwear Concealer NW15, Chanel Vitalumiére Loose powder foundation N10, MAC Fleeting Romance, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Hot sensation, MAC Mystery Princess

Huulet/Lips:MAC Whirl, MAC Viva Glam VI Lipglass

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

6 Comments

  1. Olet aivan ihana. Satumaisen kaunis <3 Pusss!

    • Oh you! <3 Kiitos, senkin ihanuus!

  2. Ihana Tuhkimo olet! <3 Sä et vaan muutu keskiyöllä räsyiseksi, hukkaa kenkiä ja puhu hiirille. 😀

    • Kiitos,ihana Minna! Et tosin selvästi ole nähnyt mua puolenyön jälkeen… :’D

Vastaa