Skip to content

True gold renaissance

Kun yhdistää kaksi hyvää voi odottaa vaan parasta. Meikeissä ainakin! Meikkailin jokin aika sitten ABH:n renesanssipaletilla ja Natasha Denonan jättipaletilla, ja se oli yhtä riemua kuulkaa se. Pelkkiä hyvälaatuisia luomivärejä! Jälki oli sit jotain sinne päin, mutta tätä oli todella ilo tehdä!

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_2

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_4

Lähdin meikkailemaan ihan puhtaasti kokeilumielessä. Olin edellisenä iltana hipelöinyt renesanssipalettia ja Natasha Denonaa, ja silloin tuli sellainen olo että nää kaksi pitää yhdistää. Yksi mun lempparisävyistä Natasha Denonan jättipaletissa on True Gold, ja päätin että sen ympärille olisi kiva tehdä renesanssipaletilla meikki. Sävyt oli sen verran lämpöisiä ja tuttuja että päätin ottaa itselleni haastetta meikin tyylistä. En oo tehnyt ku yhden tai kaksi halomeikkiä, mutta tykkään hirmuisesti siitä miltä ne näyttää muilla! Aloin siis väkertelemään halosettiä ABH:lla ja Natashalla.

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_10

Meikkipohja oli aika simppeli, paria eri MACia sekaisin, irtopuuteria, varjostukset, poskipuna ja korostus ABH:n Gleam-glow kitin sävyllä Starburst.

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_17

Renesanssipaletin Realgar toimi häivytyssävynä, Red Ochre välisävynä ja Cyprus Umber varjostuksissa. True Gold pääsi luomen keskiosaan, ja Primaveraa laitoin iiihan vähän sisänurkkaan. Pistin poikkeuksellisesti myös sisärajauksen, kun tuntui siltä että tumma meikki vaati sen!

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_13

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_14

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_15

Huulet rajasin ja väritin jollain tummemmalla, ja päälle laitoin MACin Enchanter -kiiltoa. Enchanter on muuten ollut mun tän viikon vakkarituote huulilla! Väkersin hiukset tavallista siistimmälle ponnarille. Tää oli tosi kivan näköinen, ja aattelin yrittää tätä uudemman kerran töihinkin! Kokeilin alkuviikosta mutta menestys oli aika heikkoa. Kolmas kerta toden sanoo?

Tää oli muuten pitkästä aikaa ensimmäinen tällainen vähän isotöisempi meikki jossa ei ollut mitään peliteemaa. Pelimeikkejä on ollut ihan älyttömän kiva tehdä, mutta teki hyvää päästä sooloilemaan ihan vapaiden käsien kanssa ilman mitään tarkkaa suunnitelmaa! Kannatti. Virkisti!

Mitä tykkäätte renesanssihalosta?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance, Natasha Denona Green Brown 28, Yves Rocher Black Eyeliner, L’Oreal False Lash Superstar mascara saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Pore Filler saatu, MAC Pro Longwear foundation, MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof, Sensai loose powder, NYX Ombre Blush Soft Flush, NYX Taupe Blush, Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam Starburst, Guerlain Terracotta Mineral Loose Powder

Huulet/Lips: Kat Von D Lolita 2, MAC Cremesheen Glass Enchanter

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

12 Comments

 1. Tiltu Tiltu

  Todella tyylikäs look! Aika syksyinen tosin, mutta sieltä se tulla jolkottelee syksykin 😀 Tuo Halo-meikki on kyllä sellainen, johon en ole päässyt itse oikein sisään, yrittänyt siis olen tehdä monesti, mutta huonommalla menestyksellä ;D

  • Kiitos! 😀 Hahaa, syksy on mun lempparivuodenaika ja odotan sitä jo kuin kuuta nousevaa, eli se käy kyllä tosi hyvin. 😀 Mulla oli hei ihan sama ongelma tän halon kanssa! Oon muutaman kerran yrittänyt oikein kunnolla, ja aina on mennyt metsään. Tää on eka halomeikki jonka sain onnistumaan! 😀

 2. Toi True Gold näyttää täydelliseltä! ♡ Tosi upea meikki!

  • Se on kyllä ihan täydellinen! Jos jotain Natashan luomivärisävyä suosittelisin niin SITÄ!

 3. Vau mitkä silmät! Kerta kaikkiaan upeat!

 4. Sirkutes Sirkutes

  Niiiiin kaunis ! <3

 5. Vandaalia Vandaalia

  Wau, kovin on kaunista :3

Vastaa