Skip to content

Trick Nooner

Värikkäiden rajausten (ja blogissa vielä esiintymättömien värikkäiden kokeilujen) jälkeen kaipasin jotain helppoa ja neutraalia. Naked 3 lojui pöydällä jostain tuntemattomasta syystä oikein kätevästi, ja sen enempää miettimättä aloin tekemään sillä ihan perus arkimeikkiä.

Yritin kuitenkin pitää yllä hyvin alkaneen kokeiluputken, ja käytin enimmäkseen paletin sellaisia sävyjä jotka olivat jääneet lähes täysin käyttämättä. Kulmaluulle ja sisänurkkaan laitoin luonnollisesti vaalean Strangen. Koko luomelle pääsi Nooner, varjostukseksi ja rajaukseksi rakas Darkside ja keskelle luomea lämpöä tuomaan lisäsin Nooneria. 

Darkside-rajauksen tein Inglotin Duralinea apuna käyttäen. Halusin pitää meikin vaaleana ja raikkaana, joten jätin alaluomen vaaleaksi ja lisäsin vesirajalle IsaDoran Inliner-kajalia sävyssä Blond. Vaaleanpunaista linjaa jatkoi poskilla Laveran Velvet plum-poskipuna. Huulille pääsi uusi huulimeikkirakkauteni, Jane Iredalen Just kissed. Just kissediä olisi voinut laittaa poskillekin, mutta oma kappaleeni on niin pikkuriikkinen näyteversio että olen päättänyt pyhittää sen yksinomaan huulikäyttöön. Just kissedistä kerron lisää myöhemmin iltapäivällä, ettei koko loppupostaus mene sitä hehkuttaessa!

Tällainen vaaleanpunaisen ja taupen risteytys oli mukavaa vaihtelua. Käytän vaaleanpunaisia sävyjä silmämeikissäni aivan liian harvoin, ja yritänkin kevään aikana petrata sillä osa-alueella-varsinkin kun olin tähän meikkiinkin niin tyytyväinen. Tämä oli juuri sitä mitä kaipasin- sopivan neutraali ja silti huoliteltu arkimeikki.

Käytin muuten pitkästä aikaa IsaDoran Wake Up Make Upia-poloinen oli jäänyt muutaman uutuuden jalkoihin, ja unohtunut hetkeksi täysin. Tämä käyttökerta muistutti taas siitä että kyseessä on ihan huipputuote-ehdottomasti yksi suosikkimeikkipohjistani!

En ole tainnut vielä riemuita jatkuvasti lisääntyvästä valoisesta ajasta? On ihan luksusta kun meikkikuvat voi ottaa vielä iltapäivällä ilman mitään ongelmia! Innostuin sen verran että olen yrittänyt ottaa arkimeikeistä myös kasvokuvat. Mitä pidätte, tuoko se mitään lisää tällaisiin postauksiin?


Tällainen lähes pakotettu uuden kokeileminen tekee muuten todella hyvää! Kun sen ottaa ihan asiakseen, ei ole iso vaiva tarttua aamulla johonkin edes jollakin tavalla rutiineista poikkeavaan tuotteeseen. Miten te estätte itseänne jumiutumasta mukavuusalueelle?


Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 3 Stranger
-Urban Decay Naked 3 Nooner
-Urban Decay Naked 3 Darkside
-Urban Decay Naked 3 Trick
-Inglot Duraline
-Make Up Store Brow color no.1
-Lumene brow wax
-IsaDora Inliner kajal Blond
-IsaDora Volume&curl-mascara

Kasvot:

-Clarins Instant smooth perfecting touch primer
-IsaDora Wake Up Make Up
-Clarins  Mineral Loose Powder Light
-Clarins Opalescence- kasvopaletti saatu
Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder -Mineraaliposkipuna Velvet Plum 04 saatu

Huulet:

-Jane Iredale Just kissed Lip and Cheek Stain saatu goodiebagista


2 Comments

  1. Kasvokuvat kruunaa meikki postaukset! Jos ajattelee että kynsilakkaus kuvat esiteltäisiin vain swatseina ts. yhdellä sormella niin kokonaiskuva jäisi vaillinnaiseksi?

    • Olet oikeassa! Jatkan siis kasvokuvien julkaisemista meikkikuvien yhteydessä! 🙂

Vastaa