Skip to content

Touché, Bonne Étoile

Diorin ihastuttava Bonne Étoile pääsi pitkästä aikaa käyttöön maanantaina. Halusin tehdä hiukan tummemman silmämeikin, ja kaipasin sävyiksi jotain turkoosia. Päädyin lopulta käyttämään paletin vaaleaa ja tummaa turkoosia, sekä pienenä lisänä ylänurkan tummaa metsänvihreää.

Vaalea turkoosi siis koko luomella, tummempi luomivaossa ja tummanvihreä kevyenä lisävarjostuksena. Sisänurkassa ja kulmaluulla Jane Iredalen Sundown-trion vaalein väri. 

Bonne Étoile jää aina välillä muiden, uusien palettien jalkoihin ja unohtuu hetkeksi, mutta sen uudelleenlöytäminen on aina yhtä juhlaa. Olen Bonnesta yhtä innoissani kuin silloin kun sen ostin (kuka muistaa vielä syksyn superhypen?) ja mokoma on ehdottomasti ihan täydellinen Diorviisikko minulle. En usko että tulen ikinä kyllästymään siihen- värit kun ovat niin omiani!

Tummaan silmämeikkiin yhdistin MACin Huggable-huulipunan sävyssä Touché. Touché on lojunut pöydälläni jo pienen ikuisuuden, kun en ole oikein osannut ottaa sitä käyttöön. Sävy on kaunis ja puna levittyy helposti, mutta se korostaa huulten kuivuutta pahemmin kuin mikään aiemmin kokeilemani puna. Touché ei siis tullut kyseeseen talvella, kun huuleni olivat jatkuvasti kuivat. Kuivuutta on vieläkin, mutta siinä määrin ettei Touché korosta sitä liikaa. Touchén ostaminen ehti kaduttaakkin jonkun verran kun alkoi vaikuttaa siltä etten pääse käyttämään sitä IKINÄ- nyt harmi alkaa häviämään, sillä Touché näyttää huulilla niin hyvältä. 
Pahoittelen seuraavien kuvien sotkuhiuksia! En tajunnut vilkaista välillä peiliin, joten hiukset sojottavat minne sattuu. Onneksi meikki tulee sentään hyvin esille…


Halusin pitää meikin pääpainon silmissä, joten jatkoin huulilla alkanutta nudelinjaa ja käytin poskille (ja kasvoille muutenkin) Clarinsin Opalescence-kasvopalettia. 

Tämä menee omissa kategorioissani osaston ”ihan kiva”. Ei tämä huono ole, muttei myöskään mikään parhaistani. Tämä sopi kuitenkin hyvin piristämään maanantaiaamua, joten tehtävänsä tämä kyllä ajoi! Tuntuu silti oudolta sanoa että omasta mielestäni tässä meikissä oli parasta Touché-huulipuna ja meikkipohjana käyttämäni Biothermin Skin best CC-voide. Skin best kipusi hälyttävää vauhtia meikkipohjieni ykköseksi, ja aion kirjoitella tuosta silikonisesta ihmeestä lähiaikoina enemmänkin! 

Mitä pidätte Bonne Étoile- meikistä? Viehättääkö tällainen turkoosin ja nuden yhdistelmä?

Silmät:

-UDEPP
-Jane Iredale Pure Pressed Eyeshadow Sundown saatu 
-Dior Bonne Étoile 
-Make Up Store brow color no.1
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara

Kasvot:

-Biotherm Skin Best CC cream Light
-Sensai loose powder
-Clarins Opulescence kasvopaletti saatu

Huulet:

-MAC Huggable lipstick Touché

4 Comments

  1. Ooh, sopiipa tää meikki aivan täydellisesti silmies väriin! Osaat. Kyllä. Joo.

    • Hih, kiitos ^^ <3 Osaan vaihtelevalla menestyksellä. 😀

  2. Aivan mahtavan upea silmämeikki! xx

Vastaa