Skip to content

Totuus kauneusbloggaajista

Mademoiselle Pigalle-blogin Irene kirjoitti ihanan ja ajatuksiaherättävän postauksen kanssabloggaajista, ja Miss Piggy’s Pearls-blogin Salla kirjoitti vastaavan kauneusbloggaajista. Idea oli niin mahtava, että päätin kantaa korteni kekoon ja kirjoittaa vastaavasti muutamista itselleni tutuksi tulleista kauneusbloggaajista! Kauneusbloggaajilla on tiivis ja loistava ryhmähenki, ja kun noin vuosi sitten aloitin oman blogini, en osannut kuvitellakaan olevani joskus osa tätä ryhmää. Olen saanut vuodessa tutustua kymmeniin ihaniin ja ainutlaatuisiin persooniin, ja löytänyt niiden joukosta hyviä ja rakkaita ystäviä. Yritän kuitenkin hillitä itseäni ja pitää nyt esittelemäni listan mahdollisimman lyhyenä- jos voisin, mainitsisin jokaisen tapaamani kosmetiikkabloggaajan, niiden naisten joukosta kun ei ikävää tyyppiä löydy vaikka etsisi. 

Piece of Panda– blogin Panda on huipputyyppi- niin blogissaan kuin sen ulkopuolellakin. Yhteinen sävel löytyi Pandan kanssa nopeasti (kyllä nörtti nörtin tuntee), ja luenkin naisen nykyään blogituttujen lisäksi ihan ystäviin- hyviin sellaisiin.  Myös Mr.Panda on loistopersoona! Söpöt fretit on myös iso plussa.

Keyword: Love-blogin Jonna on lämmin ja sydämellinen persoona, jonka seurassa on luontevaa ja rentoa olla. Jonna on todella hauska ja samalla hyvin asiallinen, ja samaistun häneen monessa asiassa. Unohdan usein kommentoida Jonnan postauksia, kun jään lukemaan niitä niin antaumuksella- anteeksi, ihana!

Neiti Kameleontti– blogin Päiviä voin kuvailla parhaiten sanalla suloinen. Päivillä on ikuisesti paikka mielessäni, koska hän oli ensimmäinen blogini kommentoija! Päivi on hiljainen, rauhallinen ja suunnattoman ystävällinen, ja harmittaakin että asumme eri kaupungeissa- tiedän että viettäisin mielelläni enemmän aikaa hänen seurassaan.

One of Beauty’s Daughters– blogin Duvessa on huipputyyppi-ja ystävä. Duvessan kanssa aika kuluu kuin siivillä, ja juteltavaa löytyy aina- oli kyse sitten ihan asiasta tai vaan harvinaisen huonosta läpästä. Ihailen suunnattomasti sitä että Duvessa jaksaa kirjoittaa postauksensa sekä suomeksi että englanniksi- omat hermoni eivät siihen riitä (kokeiltu on). 

Viilankantoluvan Petran olen tavannut vain muutaman kerran, mutta nainen vaikuttaa juurikin niin ihanalta kuin mitä bloginsa antaa ymmärtää. Petran tekstiä on suunnaton ilo lukea, niin taidokkaasti se on kirjoitettu- ja mokoma syytää esille jatkuvasti ihanampia ja ihanampia meikkejä. Petralle annan adjektiivit suloinen, hauska ja kielinero!

Glitz & Glam- blogin Minna on lämmin, kiltti ja helposti lähestyttävä äitityyppi, jonka kanssa olen tuntenut pitkään hengenheimolaisuutta. Minnan kanssa on ollut helppo puhua yhdellä sekunnilla vakavista asioista pitkään ja asiallisesti, ja heti seuraavalla nauraa räkäisesti äärimmäisen laaduttomille vitseille. Minna kuuluu niihin harvoihin jotka nauravat huonoimmillekkin vitseilleni! Minnan blogi on yksi ehdottomia suosikkejani, ja omasta mielestäni kauneusblogien parhaimmistoa.

Lopetan listani kuuteen, jotta se pysyisi edes jollain tasolla kurissa. Yksi postaus ei mitenkään riittäisi kaikkien ihanien kauneusbloggaajien mainitsemiseen, joten sanon yhteisesti teille kaikille, että olette ihania! Tältä listalta jää puuttumaan monta joiden olisi pitänyt olla sillä.  Parempaa porukkaa saa hakea! <3 15 Comments

 1. Apua, voi sentään! 🙂 On onni, että oma epäonni hauskuuttaa muita – yrittämällä olla hauska menee taatusti metsään. Tosijuttu. Kokeiltiin yliopistolla kirjoittaa hauska teksti. Hirveetä kuraa.

  Tää on hieno haaste, kehuja ei voi suomalaisessa sosiaalisuuden piirissä koskaan sadella liikaa. 🙂

  • Tämä on kyllä ihan mieletön haaste, kehut kun on suomalaisilla niin harvassa. 😀

   Ja hih, sun tekstit on aina hauskoja- just sellaisella oikealla tavalla! Hyvällä maulla!

 2. Joo, mä oon asiallinen! 😉 <3 Pitää varmaan itsekin tehdä tämä jossain vaiheessa.

  • Jonna sinut haluaisin kovasti joskus tavata! 🙂

  • Olet! 😀 Ehdottomasti! :DD Ja tee ihmeessä sinäkin tämä, olisi kiva lukea! ^^

  • Tosi harmi Päivi, ettei olla ikinä osuttu samaan paikkaan samaan aikaan. Mutta ehkä joskus se tapahtuu! 😉

 3. Ilona, minustakin on harmi, että asumme eri kaupungeissa. Tiedän, että viihtyisin sinun seurassasi useamminkin. Isommissa porukoissa en juurikaan tule juttelemaan tai tutustumaan paremmin, mutta ehkä joskus vielä 🙂 Ihan Facebook-päivitystesikin perusteella samaistun sinuun todella usein. 😀 Sydämiä!

  • Joskus vielä! Jos ei muuten, niin pidetään oma miitti! 😀 Sydämiä sinne <3

 4. Tämän tapaisia postauksia on kiva lukea ja samalla löytää uusia ihania blogeja luettavaksi kuten esim. Glitz & Glam 🙂

  • Näitä on todella kiva lukea! Itsekin löysin Viilankantoluvan Petran vastaavasta uuden blogin lukulistalle!

   Ja kiva että löysit Minnan, Minna on ihana!

 5. Näitä on kyllä ihana lukea <3 🙂 Liian harvoin nykyään muistetaan antaa kehuja ja krediittiä ihmisille <3 Hienoa, että tälläinen kiertää blogeissa.

  • Näitä on ihan mielettömän kiva lukea! Olet ihan oikeassa, kehuja ja krediittiä annetaan ihan liian vähän. Hyvä että lähti leviämään!

 6. Kiitos ihanainen Ilona! Tosiaan viikonloppuisen koko perheen vatsataudin vuoksi olen vähän jäljessä ja sen vuoksi varmasti missaan monta mielenkiintoista postausta blogien maailmassa. 🙁

  Huomenna tosiaan on sitten minun kehut ja oli kyllä hämmentävää lukea tämä sinun kirjoitus minusta. 😀 Noh, pian näet miten samanlainen oma kuvaelmani on. 😀

  • Kiitos itsellesi, ihanainen! Hhiihihii, nyt jään jännittämään että mitä olet musta naputellut! 😀

 7. Tää on kyllä paras blogosfäärin paras postaussarja aikoihin! (ja joo, oon ihan hullusti jäljessä blogipostauksissa koska loma… 😀 )

Vastaa