Skip to content

Tilannepäivitystä

Hei ihanaiset! Alkuviikon hiljaisuus tulee näillä näkymin jatkumaan vielä viikonlopun ajan, sillä muutto ja työt vievät aika tehokkaasti kaiken aikani. Ilmassa on pientä stressinpoikasta ja paniikkia ihan vaan väsymyksen lisäksi, ja tämä näkyy omalla kohdallani erinäisenä kohelluksena ja sähläilynä. Tulinpa vahingossa poistaneeksi muutaman jo julkaisemani kommentin-korjaan tilanteen heti kun ehdin paneutumaan siihen paremmin. Onnistuin myös munaamaan pahasti muutaman tapaamisen ihan vaan lukemalla väärin- normaalisti tällaista ei minulle tapahdu. Stressiä, stressiä. On ihanaa muuttaa uuteen kotiin, mutta tämän välivaiheen ja itse muuton skippaisin todella mielelläni!

Kuvituskuvana on mieheni näkemys raivonpuuskistani, joka sopii tähän muuttoviikkoon enemmän kuin hyvin. Odotan sunnuntaita ja ensi viikkoa hartaasti, että arki pääsee vähitellen tasoittumaan ja blogi palaamaan normaaliin postaustahtiin.

philosophy sai muuten vihdoin omat suomenkieliset facebook-sivut!  Sivustolla on käynnissä kilpailu kaikkien tykkääjien kesken, ja yksi onnekas voittaa philosophy-tuotepaketin. Itse kävin jo tykkäämässä ja siten myös osallistumassa! 

Kertokaahan vähän mitä teille kuuluu- olisi ihana kuulla hiukan muiden arjesta kun oma on tällä hetkellä niin sekavaa pyöritystä. En ole ehtinyt vastailla kommentteihinkaan- yritän järjestää sunnuntaina useamman tunnin bloggailuhetken ja vastata ihan kaikille!

14 Comments

 1. Hyvää muuttoa! Eipä mulle kuulu oikein mitään ihmeellistä – normiarkea. Lapsella loppuu koulu kesän ajaksi, niin vähän vaihtelua sen osalta. Itse vielä painan muutaman viikon töitä ennen Englannin-reissua 😀

  • Kiitos! Nyt voin jo sanoa että se on ohi-luojan kiitos. 😀 Ooo, teillä on se matka tiedossa-oon ehkä vähän kade.

 2. Tsemppiä muuttoon!

  Toi sun miehen piirtämä kuva on niin loistava. Pinkki monsteri.:D

  Tänne ei kummempia, viime viikon tressipiikin jälkeen olen koittanut ottaa tällä vkolla rennommin.

  • Kiitos! Hehee, toi on kyllä kieltämättä aika mahtava 😀 Hyvä että saat hiukan rentoilla! <3

 3. Toi kuva on NIIN hieno!! <3 Tsemppiä!!

 4. Voimia muuttoon! <3 Ja tuo kuva on niin hauska, hahah! 😀 Tännekin normiarkea, töissä tosin melkoisen kiirettä kun alkoi just tänään yks kampanja. Ja ens viikolla on edessä jännittävä matka Helsinkiin ja Diorin koulutukseen 🙂

  • Kiitos! <3 Ja olin ehkä vähän kade sun Diorseteistä…

 5. Tsemiä kamojen järjestelyyn ja muuttoon! Tuo kuva on ihan mahtava, sun mies on todella taitava 🙂

  • Kiitos ja kiitos! Herra on kieltämättä kyllä lahjakas 🙂

Vastaa