Skip to content

The Color Palette Challenge – Traveler

Kuulun Facebookissa muutamaan kosmetiikka-aiheiseen ryhmään, ja yhdessä pyörii tällä hetkellä aivan nerokas The Color Palette- haaste. Ideana oli etsiä/tehdä meikissä käytettävä väripaletti, ja tehdä sen väreillä meikki. Minä päätin tehdä palettini itse. Inspiraationa toimi rakkaan mieheni vastikään tekemä 3D-mallinnos ja siitä tehty maalaus. Kyhäsin siis sen pohjalta nopean väripaletin yömyöhään (tekoaika näkyy yllättäen asettelussa…) johon sopivia värejä lähdin etsimään seuraavana päivänä. 
Kun aloin etsiä sopivia luomivärejä haastetta varten, sain riemukseni huomata että Sleekin Vintage Romance- paletista löytyi kaikki kaipaamani sävyt. Käytän meikeissä mielelläni saman paletin sävyjä jos vain mahdollista- myönnettäköön tosin että usein ihan puhtaasta laiskuudesta. 

Tässä meikissä käytin paletista neljää sävyä. Pretty in Paris pääsi sisänurkkaan, Court in Cannes luomen keskiosaan, Marry in Monte Carlo luomen ulkonurkkaan ja Romance in Rome varjostukseksi.Rajauksena käytin IsaDoran Colorful Eyelineria sävyssä Navy Blue. Aluksi meinasin jättää rajauksen kokonaan pois, mutta koin kuitenkin meikin tarvitsevan hiukan lisäsärmää. Onneksi laitoin rajauksen, sillä nyt jälkeenpäin kuvia katsottuani sain todeta että se todella tarkensi ja terävöitti meikkiä. Kauempaa katsottaessa rajausta ei aluksi edes erota, mutta se tuo silti muotoa meikille. 


Huulille pääsi MACin kulttipuna Rebel, joka on kuin luotu Sleekin Vintage Romance-paletin värien kanssa käytettäväksi. Hävettää myöntää etten ole juuri käyttänyt Rebeliä… Nyt kuitenkin rakastuin siihen sen verran että se on pakko ottaa viimeistään syksyllä aktiivikäyttöön. Nyt kesällä en kuitenkaan kehtaa laittaa sitä töihin, en edes kevyemmän meikin kanssa, sillä kyseiseen työympäristöön koen Rebelin olevan hiukan liikaa.

Poskilla oli yllätys yllätys jälleen Chanelin Vivacité. Vivacité on muutenkin ihana puna, mutta tämän meikin sävyihin se oli aivan täydellinen. 

Innostuin tästä väripaletti-ideasta sen verran että väkersin saman tien useamman väripaletin. Tämä oli faceryhmän haastetta varten, mutta ehdin tehdä väripaletteja varastoon sen verran että tällä idealla toteutettuja postauksia on tulossa vielä paaaaljon. Olen käyttänyt kaikissa inspiraationa mieheni töitä, ja niitä on sen verran että ideat eivät tule ihan vähään aikaan loppumaan. Mieheni yhdistää töissään värejä niin eri tavalla kuin minä omissani, että ne ovat loistavia inspiraation lähteitä. Olen saanut kaikkien mieheni kuvien käyttöön luvan. 


Mitä pidätte toteutuksesta? Omasta mielestäni tämä on yksi parhaimpia meikkejäni vähään aikaan!  Haluatteko nähdä lisää väripalettimeikkejä? (Niitä on tulossa, halusitte tai ette)

And shortly in english for my darlings overseas! Here is my entry for the Color Palette Challenge! I used my hubbys painting as an inspiration, and found all the colors I needed from Sleeks Vintage Romance-palette. I LOVED this challenge, and I’m going to do a lot more of these on my own. 

I paired the colors from Vintage Romance with MACs wonderful Rebel and Chanels Vivacité-blush. The blue eyeliner is from IsaDora, and the color is called Navy Blue. What do you think?

Silmät/Eyes:

-UDEPP
-Sleek Vintage Romance Pretty in Paris
-Sleek Vintage Romance Court in Cannes
-Sleek Vintage Romance Marry in Monte Carlo
-Sleek Vintage Romance Romance in Rome
-Too Faced Lashgasm mascara
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 
-Lumene brow wax

Kasvot/Face:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Holika Holika Clearing BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Chanel Blush Vivacité

Huulet/Lips:

-MAC Lipstick Rebel

24 Comments

 1. Mun on ehkä pakko hankkia Rebel syksyä varten. Edelleen kaunis meikki 😀 pitää ehkä varastaa tämä idea joku päivä omaankin naamaani.

  • Hihii, kiitos! ^^ Rebel on sulle kyllä niin pakkohankinta syksyä ajatellen, se sopii sullekin varmasti ihan täydellisesti! Kokeile tätä ja raportoi, haluan tietääää.

 2. Ooooh! Ihan älytön! Onneksi mulla on tulossa postissa tuo samainen Sleekin paletti, sillä HUH!

  • Kiitos! <3 Onneksi sulle on tulossa tämä, tää on mun mielestä Sleekin palettien parhaimmistoa!

 3. Upea upea upea upea upeaaahhh!!!

 4. Puhdasta rakkautta tuo meikki! Love it!

  • Kiitos, ihana! <3

 5. Aivan kertakaikkisen ihana! Ja nyt mua harmittaa todella paljon kun ei tullu tilattuu tätä palettia 😀

  • Kiitos! <3 Haha, aina voit tilata sen myöhemmin! ;D

  • Kiitos! ^^ <3 Rebel on kyllä niiiin ihana!

 6. Myy Myy

  Todella kaunis meikki! 🙂

  Oivoi Rebel, mäkin kyllä niin tartten sen syksyksi.

  • Kiitos! Kyllä,kaikki tarvii Rebelin syksyksi! 😀

 7. Anonymous Anonymous

  Onpa upea silmämeikki!! Tätä täytyy kokeilla itsekin 🙂 En kyllä omista tuota Sleekin palettia, mutta jospa tuolta kaapista löytyis vastaavat sävyt.

  Sulla on muuten aina tosi laadukkaita nämä meikkikuvat. Ei varmaan ihan peruspokkarilla kuvattuja?

  • Kiitos! 🙂 Nää on onneksi sellaisia sävyjä että vastaavia löytyy varmasti helposti!

   Ja kiitos, kovasti yritän pitää kuvissa tiettyä laatutasoa yllä! Oikeassa olet, peruspokkarilla en kuvaa. En kuitenkaan millään pro-kamerallakaan, vaan Canonin halvalla 600D:llä. 🙂

Vastaa