Skip to content

Teemaviikko Urban Decay Smoked,päivä 6 – Loaded Mushroom Barlust

Toiseksi viimeinen teemaviikkomeikki! Valehtelisin jos väittäisin ettei ajatus jollain muulla kuin Smoked-paletilla meikkaamisesta jo houkuttelisi-tämä viikko on kuitenkin ollut varsin antoisa,sillä olen keksinyt uusia yhdistelmiä ja joutunut todella käyttämään mielikuvitustani. 

Tämän päivän meikkiä lähdin tekemään innolla. Olin vakaasti päättänyt yhdistää kolme väriä,joita en normaalisti yhdistäisi. (inspiraationa oli muuten Mustaa Kajalia-blogin ihanan Heidin ihana meikki)Tungin siis meikkiin vihreän Loadedin,harmaan Mushroomin ja pronssisen ruskean Barlustin. Barlust pääsi koko luomelle,Loaded toimi varjostuksena ja Mushroom majaili sisänurkassa.

Heti ensimmäisenä sain todeta että värit häivyttyvät hiukan liiankin hyvin jos kiireessä säätää-sain siis tehdä meikin aika huolella että värit pysyivät näkyvissä. Vihreä olisi saanut näkyä vielä kirkkaamminkin,mutta sitä varten olisi pitänyt ottaa käyttöön kiireessä Pixie Epoxy,enkä halunnut alkaa ottamaan riskejä. Näillä siis mentiin! (Loaded ei siis tarvitse PE:tä alleen-olin vain häivytellyt liikaa)

Olin meikkiin hyvin tyytyväinen-voisin jopa väittää että tämä on tähänastisista Smoked-meikeistä suosikkini. Mitä pidätte?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Smoked Barlust
-Urban Decay Smoked Loaded
-Urban Decay Smoked Mushroom
-Urban Decay Smoked Kinky
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash saatu

2 Comments

  1. Jos mä sanon, että tykkään ihan hirveästi! Niin oliko yllätys? 😉

Vastaa