Skip to content

Teemaviikko Urban Decay Smoked,päivä 2- Barlust+Loaded

 Smoked-teemaviikko jatkuu varsin valitettavan tauon jälkeen varsin valitettavan huonoilla kuvilla! Totuttelen edelleen siihen että luonnonvaloa ei olekkaan enää saatavilla iltaseitsemältä-nyt sentään lamppu on vaihdettu neutraalimpaan,luonnonvaloa lähellä olevaan. Muutama kikka on vielä kokeilematta-josko jollakin niistä saisi hiukan luonnollisemman lopputuloksen.

Tämän päivän meikki toteutettiin ruskealla Barlustilla ja vihreällä Loadedilla. Idea oli hyvä,toteutus ontui. Häivyttelin liikaa,ja vihreä hävisi hiukan liian tehokkaasti ruskean sekaan. Sain kyllä haluamani varjostuksen,mutta vähemmän vihreänä kuin toivoin. 

Vaikkei meikki ollut ihan sellainen kuin toivoin,oli se kuitenkin ihan kiva. Ehkä uusin sen vielä jokin päivä.

Tein tänään muutaman täsmäiskun Sokoksen 3+1-päiville,ja mukaan tarttui kerrankin vain fiksuja asioita! Lumenen lempparisilmämeikinpoistoainetta,Four Reasonsin hiuspuuteria ja Clarinsin kasvovoide. Toisella käynnillä (Hakaniemen Sokoksella) mukaan lähti Make Up Storen kynsilakka ja Tweezermanin pinsetit. Vähemmän fiksua mutta kuitenkin ihan tarpeellista tarttui mukaan Citymarketista-L’Orealin uusia putsareita sekä IsaDoran syyskokoelman huulikiilto.Näistä lisää sitten myöhemmin,kaikki vaikuttaa varsin lupaavilta!

Päivän paras ostos oli kuitenkin Mustaa Kajalia-blogin Heidin minulle myymät MAC-pigmentit! 

Mitä pidätte päivän meikistä?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Smoked Kinky
-Urban Decay Barlust
-Urban Decay Loaded
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

Vastaa