Skip to content

Teemaviikko Urban Decay Smoked, päivä 4 – Mushroom Evidence

Tänään yritin tehdä jotain hiukan omista normeista poikkeavaa silmämeikin suhteen. Tänään oli myös ensimmäinen kerta kun Smoked-paletti alkoi tympiä! Käytettävissä olisi ollut uusia MACin pigmenttejä ja vaikka mitä muuta kivaa-pidin kuitenkin pintani ja pysyin Smokedissa. Nythän se todellinen koetus vasta alkaa,kun on oikeasti poistuttava omalta mukavuusalueelta ja tehtävä jotain sievää vaikkei yhtään huvittaisi. 

Kyllä se into sitten löytyi,ja olen lopputulokseen oikein tyytyväinen-vähän piti silti aluksi pistää vastaan.

Tänään käytössä oli siis vaalea harmaa Mushroom sekä sininen Evidence.Varjostuksena Asphalt ja kulmaluulla ja sisänurkassa Freestyle. 

Lisäsin Evidencen ihan viimeisenä,kun meikki tuntui hiukan tylsältä. Kaivoin siis esiin Inglotin Duralinen ja tein pikaisen,kevyen rajauksen Evidencellä. Alun perin meikin jujuna piti olla puhtaaksi jätetty alaluomi-nyt jujuna on sekä se että sininen rajaus. Tuntui todella oudolta katsoa peiliin,kun olen niin tottunut siihen että alaluomikin on varjostettu ja tummennettu,ja nyt siinä ei ollut mitään. Ne elämän pienet ilot…

En edelleenkään ole ihan tyytyväinen itseeni,mutta nyt suunta on sentään hiukan parempi. Koen ainakin olevani oikeilla jäljillä! Mitä pidätte päivän meikistä ja sinisestä rajauksesta?


Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Smoked Mushroom
-Urban Decay Smoked Asphalt
-Urban Decay Smoked Freestyle
-Urban Decay Evidence
-Inglot Duraline
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

Vastaa