Skip to content

Täydellistä meikkipohjaa etsimässä

Olen saattanut löytää sen. Sen ihmeellisen,ihanan,upean tuoteyhdistelmän,jolla saan aikaan juuri minua miellyttävän meikkipohjan.Sellaisen,joka oikeasti kestää. Sellaisen,joka ei kiillä muutaman tunnin jälkeen. Sellaisen,jonka voi korjata puuteripaperilla. Sellaisen,jota ei tarvitse uusia kertaakaan päivän aikana.Tällä triolla on menty jo jonkin aikaa ilman minkäänlaisia ongelmia. Nassu on ollut edustuskelpoinen vielä 12-tuntisten päivien jälkeenkin,ja korjailua on tehty vain puuteripaperilla. En uskonut että tällainen olisi omalla naamallani mahdollista!

Palaan tähän vielä tarkemmin-tämä kokonaisuus ansaitsee oman,huolella tehdyn postauksensa.

Löytyykö omasta ihmetriostani teille tuttuja tuotteita?

IsaDora Undercover face primer saatu blogin kautta,mielipiteet siitä ovat omiani

4 Comments

  1. MACin Oil Control Lotion on kyllä hyvää! Itse en ole sitä pitkään aikaan käyttänyt, sillä oman nassun rasvoittuminen on parin viimeisen vuoden aikana vähentynyt todella paljon, mutta jos kaipaa todella ohutta, mutta kosteuttavaa ja mattaisen pinnan tekevää kosteuttajaa tuo on ihan must. Kun sen vielä saisi suojakertoimella en kesäisin mitään muuta käyttäisi.

    • Oil Control on ihan täydellinen! Okei,suojakerroin olisi kiva lisä,mutta tällaisenaankin tämä on ihan parasta ikinä! En tajua miten olen pärjännyt ilman-enää en aio tästä erota.

  2. Vau! Odotan kuulevani lisää..!

    • Näistä kuuluu vielä varmasti! Olen ihan rakastunut tähän kolmikkoon!

Vastaa