Skip to content

Taupe Tones

Väkersin eilen hiukan tummemman meikin Clarinsin Ladylike-kokoelman tuotteilla, ja ai että nyt tuli minunnäköiseni meikki. Tämä tuntui pitkästä aikaa niin omalta että oksat pois- tällaisia pitäisi tehdä useammin! Tätä kun on helppo varioida värejä vähentämällä/lisäämällä. Veikkaisin että tämäkin meikki voisi olla aikasta jännä jos luomen keskiosaan lisäisi jotain kirkasta väriä. Tällä kertaa kuitenkin pysyttiin kokoelman neutraaleissa väreissä, ja se toimi. Ensimmäinen Ladylike-meikkini oli todella vaalea ja kevyt, joten tämä on kivaa kontrastia sille. 

Tähän meikkiin käytinkin sitten vähän kaikkea. Meikin pohjana ja kulmakivenä toimivat uudet Ombre Matte-luomivärit, joita käytin koko luomelle. Koko luomella ja kulmaluulla on Taupe, ja varjostuksena on Earth. Taupe on kuitenkin selvästi meikin keskeisessä osassa, ja sen perusteella ideoin koko meikin. Käytin myös Skin tones-palettia, mutta lähinnä korostamaan ja häivyttämään Ombre matte-sävyjä. Taisin käyttää kaikkia nelikon sävyjä- tummaa ruskeaa vahvistamaan Earthia, vaaleinta sävyä sisänurkassa ja kulmaluulla ja kahta välisävyä häivyttelyssä. Luomen keskiosaan taputtelin paletin toiseksi vaaleinta sävyä tuomaan hiukan lisävaloa. 
IMG_7333
IMG_7337
Kevyen rajauksen tein 3 Dot linerilla (taas) ja ripsille laitoin Yves Rocherin uutta Mascara Volume Elixiriä jonka sain pr-tapahtuman goodiebagista. Olin jo meinannut ostaa ripsarin uteliaisuuttani (Yves Rocherin ripsivärit ovat yksiä parhaimpia kokeilemiani, joten uutuus kiinnosti aika hitsisti) joten onneksi en ehtinyt kaupoille asti ettei tullut tuplia. Volume Elixirin harja on juuri sellainen mistä tykkään, ja ripsiväri teki aika lailla kaikkea mitä toivoinkin. Tämä oli kuitenkin vasta ensikokeilu, jatkotestausta siis luvassa.

Huulille pääsi yksi Rouge Eclat-punan uutuussävyistä, upea, kylmä punainen Red Fuchsia. Mietin aluksi haluanko yhdistää suht vahvoihin silmiin näin vahvan huulimeikin, mutta totesin lopulta että antaa mennä vaan. Vaikka silmämeikki on tumma, on se kuitenkin suht neutraali sävyiltään, joten se ei riitelisi niin pahasti punaisten huulten kanssa. 


IMG_7341
Meikkipohjan tein True Radiance-meikkivoiteella, Estée Lauderin Double Wear-peiteaineella ja MACin Select Cover Upilla. Päälle Multi-Eclat-irtopuuteria ja Tawny Pink-poskipunaa, ja valmista on! Käytän nykyään Estée Lauderin Double Wearia silmänalusille, ja MACin Select Cover Upilla tuon kevyttä valoa kasvoille. En ole korostustuotteiden ylin ystävä, mutta haluan kuitenkin sitä valoa- tällä tavalla saan valoa, mutten sitä kammoamaani shimmeriä.


IDtaupetones
IMG_7355
IMG_7429
Mitä pidätte hiukan tummemmasta Ladylike-kokeilustani? Vaikka pidin aiemmasta, vaaleammasta versiosta paljon, pidän tästä sata kertaa enemmän. Tämä on niin minua kuin olla voi! Ombre Matte-sävyistä erityisesti Taupe nousi suosikikseni, ja aionkin käyttää sitä tulevissa Make up geek-kokeiluissani pohjana. (kyllä, ensimmäinen Make up geek-tilaukseni tuli- wohoo!) Minun oli tarkoitus meikkailla uutuuksilla jo tänään, mutta pahentunut flunssa muutti suunnitelmia. Silmät vuotavat sitä tahtia ettei niihin kannata oikein laittaa mitään ylimääräistä. Palailen meikkipöydän pariin siis suosiolla  myöhemmin. 

Miten teidän viikonloppunne on sujunut? Toivottavasti ainakin paremmin kuin minun! 


Silmät/Eyes:

-Clarins Instant light eye perfecting base saatu
Clarins Ombre Matte Taupe saatu
Clarins Ombre Matte Earth saatu
-Clarins Eye Quartet mineral palette Skin tones saatu
-Clarins 3 Dot liner Brown saatu
-Clarins Perfect eyes & brows-paletti saatu
-Yves Rocher Volume Elixir Mascara saatu

Kasvot/Face:


-Clarins True Radiance Foundation saatu
-Estée Lauder Double Wear Concealer Extra Light
-MAC Select Cover Up Concealer 
-Clarins Multi- Eclat Mineral Loose Powder Transparent Light
-Clarins Blush Prodige Tawny Pink saatu

Huulet/Lips:

-Clarins Rouge Eclat Red Fuchsia

24 Comments

 1. Älä nyt missään tapauksessa ymmärrä seuraavaa sanomaani väärin, lupaathan? Mutta edellinen postaukseni muutti käsitystä ja suhtautumistani meikkikuviisi. Meikkisi ovat upeita ja jaksan ihailla niitä päivästä toiseen. Mutta voi tavaton miten herttainen eilinen kuva oli. Ihan vilpittömästi olit niin kaunis, mutta taas niin erilainen kuin mitä meikkikuvissa olen tottunut näkemään. Jotenkin ihan kaksi eri ihmistä 🙂
  Mutta sehän on just se meikkaamisen ihanuus, voi saada itsensä tarvittaessa näyttämään toiselta naiselta tai klovnilta 😉

  • Tai pahaksi merenneidoksi 😉

  • Hahah, ei hätää! Ihana kuulla että edellisellä postauksella oli niin iso vaikutus 🙂 Sehän siinä meikissä kivaa onkin- sen kanssa voi olla ihan joku muu 😀 Kiitos ihanista sanoistasi! 🙂

  • Kiitos! 🙂 Mulla on monta punaista huulipunaa, mutta tää on ihan omaa luokkaansa ^^

 2. Kaunis meikki, tykkään erityisesti silmämeikistä. 🙂

 3. Tykkäääään! Ja mä niin tarvitsen noita voidemaispuuterisiawhateva luomivärejä kokoelmiini ^_^

  • Jeeeee kiitos! ^^ Ja kyllä. Tarviit näitä. Nää on ihan mahtavia! Mä harkitsen useamman värin ostamista 😀

 4. Oo, ihan mielettömän kauniita kuvia sinusta! Kerrassaan upea meikki!

  • Suurkiitos, ihana! <3

 5. Ihana meikki, kaunis huulipuna erityisesti. 🙂 Odotan kovasti MUG-meikkejä. 🙂

  • Kiitos! 🙂 Niitä mäkin odotan, en malttaisi pitää näppejäni niistä erossa!

 6. Nätti tuo huulipunan sävy 🙂

 7. Toi Ladylike-kokoelma on aivan ihana ja nimi todella osuva. Haluaisin ne kaikki, mutta budjetti ei taida antaa myöten. 😛 Erittäin kaunis meikki ja kokonaisuus, toi vika meikkikuva on upea!

  • Kiitos, ihana Mohn! Tää kokoelma on kyllä ihan huippu! Oon todella kiitollinen siitä että saan testailla näitä- olisin varmasti päätynyt ostamaan tästä aika monta juttua. Nimi on kieltämättä todella osuva! Nyt jos pitäisi jotain valita, niin kallistuisin varmasti näihin voidemaisiin luomiväreihin ja poskipunaan!

 8. Vau mitkä huulet! Minkä merkin sivellintä käytät huulimeikissä yleensä? Ja pohjustatko tai rajaatko huulet aina jotenkin, kun näyttävät aina niin skarpeilta ja huolitelluilta? 🙂

  • Heh, kiitos! Nyt on vähän noloa myöntää että yleensä en rajaa huulia millään. 😀 Jos jotain käytän, niin Yves Rocherin väritöntä rajausta. Sivellintä käytän tosi harvoin- tässä siistin reunoja hiukan Real Techniguesin rajaussiveltimellä. Muuten levitin ihan suoraan puikosta. Parhaiten saan huulipunan kuitenkin kohdilleen ihan vaan pyörittelemällä huulia yhteen-kuulostaa tosi epäammattimaiselta ja epähienolta, mutta mulla se vaan toimii. 😀 Eli suoraan puikosta ja huulia mutristelemalla 😀

  • No eipä kyllä uskoisi, että tekniikka on noinkin yksinkertainen 😀 Se on helppoa kun sen osaa – sanonta pätee siis tässäkin tapauksessa 😛 Tai ehkäpä sun huulet on vain luotu huulipunia varten 😉 Itsestäni tuntuu, että voimakkaan väriset punat lähtevät helposti karkailemaan ilman rajausta ja reunojakaan en oikein saa omasta mielestäni siisteiksi ilman sivellintä.

Vastaa