Skip to content

Tarte Make believe in yourself + yksisarvissiveltimet

VIHDOIN ne on täällä! Tarten yksisarviskokoelma tuli myyntiin jo hyvän aikaa sitten, ja tehtiin Elisan ja Myyn kanssa kimppatilaus heti julkaisupäivänä. Matkaan tuli kuitenkin mutkia, kun viikko tilauksen jälkeen kävi ilmi että Tarte oli myynyt tuotteita enemmän kuin niitä oli varastossa, eikä meidän tilaus ollut lähtenytkään silloin kun piti. Tästä tietenkin kerrottiin vasta kun aloin itse kysellä tilauksen perään. Oon edelleen aika pettynyt Tarten asiakaspalveluun (odotin paljon parempaa, esim. sitä että viestit luetaan läpi niin että ne ymmärretään), mutta tuotteet on täällä ja tyydyn siihen. Ja hei, onhan nää nyt IHANIA!

Oma osuuteni tilauksesta sisälsi Make believe in yourself -paletin sekä yksisarvissivellinsetin (jonka Tarte on nimennyt Magic wands brush setiksi). Olin ennen kokoelman julkaisua vähän kahden vaiheilla tän paletin kanssa, mutta onneksi, ONNEKSI tilasin sen! Tää on ihana.

Paletin kansi herättää mussa aika vahvat ysärivibat, mutta se on kyllä silti sievä. Sisältä paljastuu kymmenen luomiväriä (yksi matta ja yhdeksän hohtavaa) sekä yksi iiiso korostuspuuteri!

Mulla ei ole vielä kokemusta paletin sävyistä käytössä koska sain tän hyppysiini vasta eilen, mutta nää on NÄTTEJÄ. Niin nättejä! Paletin kaikki sävyt ovat ihan mielettömän pehmeitä ja pigmenttisiä, ja näistä on todella vaikea valita suosikkia. Värin perusteella nimeän kuitenkin Marvelin, Pixien ja Crystalin suosikeikseni! Saatan muuttaa mieltäni kunhan pääsen meikkailemaan näillä enemmän, mutta nyt nää kolme on ne parhaat. Myös iso korostussävy Believe on todella kaunis!

Nappasin pikaiset swatch -kuvat kaikista sävyistä ilman primeria, kuten yleensä! Yksittäinen sävy on Believe, kahdessa muussa kuvassa on luomivärit ilman sen ihmeempää logiikkaa.

Ja niin. Lopuksi ne siveltimet! Tällaisia yksisarvissiveltimiä on ollut tarjolla pidemmän aikaa eikä Tarte todellakaan keksinyt niitä, mutta tää väriyhdistelmä oli mulle mieluisin. Kultaiset varret? Kyllä kiitos. Setti sisältää kaksi silmämeikkisivellintä ja kolme kasvomeikkisivellintä! Vihreä sivellin on häivytykseen, ja sininen varjostukseen. Iso pinkki sivellin on puuteria varten, violetti meikkivoidetta varten ja magenta kasvojen varjostukseen! Siveltimet ovat luonnollisesti keinokuitua. En ole ehtinyt näitäkään vielä testailla, mutta harjakset tuntuvat todella pehmoisilta ja laadukkailta. Olen tänä aamuna päässyt todennäköisesti tekemään parempaa tuttavuutta näiden aarteiden kanssa!

Onneksi nämä tuli eilen! Maanantai oli sen verran ankea ja tahmea että nää piristi mielialaa suunnattomasti. Saaaatoin saada postista käsiini myös mun viimeisimmän Beautybay -tilauksen, joka sisälsi mm. Zoevan ison mattapaletin ja korostuspaletin.

Mitä sävyjä haluaisitte nähdä meikeissä ensimmäisenä?

17 Comments

 1. Vandaalia Vandaalia

  Onpas noissa pigmenttia, ihania sävyjä ja koostumuskin vaikuttaa erittäin kelvolta, me loves ❤ Ja oon ehkä vähän kade myös ? Siveltimet on myös kauniita :3

  • ilona ilona

   Joo, pigmenttiä näissä kyllä todella on! 😀 Koostumus on tosi kiva, meikkailin näillä tänään ekan kerran ja tykkäsin!

 2. Vau! Superhieno paletti ja ihanat sävyt ? Myös siveltimet on todella kivannäköiset, jotenkin tosi aikuismaiset yksisarvis-siveltimet! ?

  • ilona ilona

   Olen aivan samaa mieltä! Nää on nimenomaan aikuiset versiot yksisarvissiveltimistä! 😀

 3. Onpas paletissa huikeat pigmentit! ? <3

  • ilona ilona

   No joo! <3 Tarten on ennenki ollu hyviä, mutta tää on nyt jotenki ihan erityisen hyvä. 😀

 4. Upeita katseenvangitsijoita:) Kaikki:)
  Tuollainen tilausten perään kyselemään joutuminen sucks:( Kyllä asiakaspalveluhenkilöstön täytyy ihan oma-aloitteisesti pitää asiakas kartalla missä mennään:) Siitä ne kassavirrat tulee.

  • ilona ilona

   On! Pelkästään näiden katselusta tuli tosi hyvä mieli ^^. Inhoan tollaista peräänkyselyä! Oon aivan samaa mieltä, toimivalla asiakaspalvelulla varmistetaan aika monen asiakkaan paluu…

 5. annaootmeikannut annaootmeikannut

  NO HUH HUH. Saisinko meikin pliis tolla paletilla asap? ((((:

  • ilona ilona

   Saat! <3 Hihiii.

  • ilona ilona

   Haha, juuri näin! 😀 Toi paletti on vaan IHANA, jotenkin tosi erityinen! Ja nää siveltimet.. Aijai. 😀

 6. -klaudia -klaudia

  Aika herkullisen keväisiä. ? Mä olen juuri arpomassa Tarten Tarteletten ja Zoevan jonkun paletin välillä. Kummistakaan luomiväreistä ei ole kokemusta mutta Zoevan siveltimistä oon tykännyt kovasti. Jos sillä on mitään merkitystä. ? Tilasitko Tarten omasta nettikaupasta? Mietin meinaa, että uskaltaako sieltä tilatakaan, jos palvelu on tota lajia? :-/

  • ilona ilona

   Tilasin Tarten omasta verkkokaupasta! Se on kyllä muuten ollut luotettava ja hyvä, mutta tää asiakaspalvelukokemus oli vähän heikko :/ Uskallan kyllä silti tilata sieltä jatkossakin! Suosittelen kyllä todella, TODELLA lämpimästi myös Zoevaa, kaikki niiden luomivärit on olleet todella hyviä! Mulla on niitä paletteja vino pino ?

 7. Vanity Vanity

  Oooh harkitsin noita itsekin, mutta ajattelin, että loppupelissä paletti on turhan shimmerivoittoinen ja basic ja ehkä turhan viileäkin vaikkakin noi sun kuvat on todella upeita, mutta palette hoarders, täytyy vähän rajoittaa. Sitten tulikin -30%, eihän se näitä uutuuksia koske mutta mm. Rainforest 2-paletti olikin yllättäen vain 17.50 kassalla! Nuo siveltimet vielä kiinnostaisi, mutta nythän siellä on taas paljon muuta out of stock.
  Tuliko sulla tilaus (tai teidän kimppatilaus) ihan Postin kautta, laitoin jo Tartelle viestiäkin, että mitäs tämä on kun paketti näyttää olevan Englannissa (heidän trackingin mukaan destination country (!!) ja out for delivery.. yleensä en hätäile ja ala turhaan pommittaa aspaa meileillä, mutta he olivat vaan, että odota ihan rauhassa.. joo-oh. Maksoin myös mielestäni verot etukäteen, että katsotaan nyt miten tämä menee..

  • ilona ilona

   Paketti tuli Suomen päässä ihan postin kautta! Tarte lähettää noi DHL:n Global mailina, ja ne siirtyy meidän postille Englannissa. Hepuloin samaa oman ekan tilauksen kanssa, mutta kyllä se perille tuli! Se DHL:n seuranta ei loppupeleissä kerro enää kauheasti sen jälkeen kun lähetys siirtyy postille. Ja älä huoli siitä destinatiom countrysta! Mä soitin ekan tilauksen yhteydessä siitä varmaan viis kertaa DHL:lle ja postille, ja se vaan jostain syystä näyttää niin. Perille on tullu! 😀 Verot on todella maksettu jo sen tilauksen yhteydessä, joten niitä ei enää täällä päässä tule.

 8. Vanity Vanity

  Heh ok, kiitos tiedosta. Tuo on kyllä ihan kätevää maksaa verot etukäteen, vaikken niitä yleensä viitsisi etukäteen maksaa, kun en tiedä jos tullilotossa voittaisi eikä se jäisi sinne.. Kuitenkin se tullaus on vähän pain in the ass ja voi viivästyttää melkein viikonkin paketin saantia, kun ensin odottaa kirjettä saapuvaksi jne. Tässä hiljattain tullasin yhden paketin maanantaina klo 18 ja se tuli vasta torstai-iltapäivänä, asun kuitenkin ihan Etelä-Suomessa.

Vastaa