Skip to content

Tapaus NCLA

Oletteko valmiita palaamaan kynsilakka-aiheisiin? Mä ainakin olen! Tunnustan olleeni vuodenvaihteessa kuukausia lakkaamattomilla kynsillä (tiedän, gasp) ja siksi tuntuukin ihan älyttömän hyvältä palata aiheeseen. Niille jotka ei tiedä mainittakoon että mun kosmetiikkahulluus puhkesi täyteen kukkaan kynsilakkojen ansiosta (kokoelmani kattaa arviolta noin 500-600 kynsilakkaa, en oo hetkeen laskenu), ja ne on mulle edelleen ihan mielettömän rakkaita. Mun kynnet ei kuitenkaan ole koskaan olleet (tai tule olemaan) kunnon kynsilakkabloggaajien tasolla (sitä varten kannattaa mennä esimerkiksi Emman tai Sissin tontille). Multa voi odottaa kynsien osalta kotikutoisuutta, yksinkertaisuutta, lakka- ja merkkivinkkejä ja sellaista nails for dummies- lähestymistapaa. Että näin.

Päätin että paluu lakka-aiheisiin on hyvä toteuttaa tutustumalla Suomen markkinoilla suhteellisen uuteen merkkiin! NCLA (Nail Couture Los Angeles) tuli Suomessa myyntiin viime vuonna kun CesarsShop otti sen valikoimiinsa. Cesarsille tuli aluksi myyntiin 15 sävyä, mutta valikoima on sittemmin kasvanut hurjasti! Cesarsilta löytyy tällä hetkellä useamman sävykokoelman lisäksi NCLA:n hoitotuotteet, matkasetit, Gelous? geelilakat ja paljon muuta.

CesarsShop on merkin virallinen maahantuoja Suomessa, ja Cesarsin kautta NCLA tuli myyntiin myös Sokoksille ja Sokoksen verkkokauppaan tämän vuoden puolella! Sokoksella myynnissä oleva valikoima on pienempi, mutta silti todella kattava. Sokokselta löytyy mm. NCLAn mahtava päällyslakka sekä hiukan yli kaksikymmentä värisävyä!

Sain valita CesarsShopilta muutaman värisävyn Sokokselle myyntiin tulevasta valikoimasta, ja näiden lisäksi sain merkin päällyslakan.

Minulla on aivan erityinen heikkous hololakkoihin, ja tajutessani miten upeita hololakkoja NCLA tekee tiesin että sellainen täytyy saada. The world orbits around me on upea, punertavanruskea hologrammilakka. Rakastan hiukan erikoisempia sävyjä kynsillä, ja tämä on juuri sellainen! Vähän jännä, mutta sopivasti.

Myös hempeät nudelakat kuuluu mun suosikkeihin, joten Nudes- kokoelman Volume 2 oli aika nappivalinta. Mukana on hienovaraista hopeista shimmeriä! Ihan mahtava arkilakka.

Gelous? päällyslakka on ollut näille mainio lisä. Olen aika kärsimätön lakkaaja, joten vaikka tämäkin kuivuu kiitettävää vauhtia olen silti lisännyt vielä kerroksen pikakuivattavaa päällyslakkaa. Gelous? on kuitenkin lisännyt lakkausten kestoa huomattavasti verrattuna siihen mitä pelkällä pikakuivattajalla viimeistelty lakkaus kynsilläni kestää, joten tämä taisi tulla omaan kokoelmaani jäädäkseen.

Cesarsilta saadun kolmikon lisäksi kokoelmaani on päätynyt myös muutama muukin hololakka! Vihertävät ja turkoosit kynsilakat ovat mulle aivan erityinen heikkous, joten Drop of teal oli mulle aika must have- tuote. Kuvissa DOT näyttää aika sinertävältä, mutta livenä se on enemmän turkoosi! Yksi kauneimpia turkooseja hololakkoja mun kokoelmassa, sanoisin.

NCLA:lta löytyy useampi topper- lakka, ja Shimmer me pretty on näistä mun suosikkeja. Tällä mikä tahansa tavallinen cremelakka muuttuu hologrammilakaksi! Shimmer me pretty levittyy tosi helposti, ja tän kanssa riittää yksi kerros. Shimmer me prettyllä oon saanut pelkällä värillisellä aluslakalla lakatuista kynsistä ihan hitusen nätimmät!

NCLA:n lakat ovat 7 free, vegaanisia sekä eläinkokeettomia. Iso plussa tästä! CesarsShopin valikoiman näette täältä, ja Sokoksen täältä. NCLA:n peruslakat maksavat molemmilla 19,90€/kpl, mutta kuulin huhua että Sokoksella tuotteet olisivat tällä viikolla -20% alessa!

PS. Emma on kuvannut NCLA:n lakoista ihan järjettömän hyvät swatchit, ne kannattaa katsoa täältä!

Ihana palata kynsilakkojen pariin! Onko NCLA teille tuttu merkki?

The world orbits around me, Nudes Volume 2 ja Gelous? top coat saatu blogin kautta. 

13 Comments

 1. Iik, kiitos kehuista :)))) mä oon tosiaan kahlannut läpi NCLA:n koko Suomessa olevan valikoiman ja niistä 99% on tosi hyvälaatuisia, ihan vaan pari semmosta vähän kurjempaa yksilöä olen kohdannut. Tuommoinen tasalaatuisuus on aika harvinaista ?

  • ilona ilona

   Täysin ansaittuja ❤ Haha, sun arvioihin mä luotin kun valitsin nää omani ?

 2. Mä oon kaivannut sun lakkapostauksia. Tiedätkö, että sun blogin alkuajoilta muistan melkein ne parhaiten! ?

  • ilona ilona

   Eikä, ihana kuulla! 😀 ❤

  • ilona ilona

   Suosittelen lämpimästi, nää on ihania! ?

 3. Olin Emotionin 17v juhlapäivillä tekemässä asiakkaille lakkauksia näillä! Ihan sairaan hyviä lakkoja, pari huonompaa yksilöä löytyi (pinkki ja persikkainen sävy) mutta kaikki muut toimivat moitteettomasti! Hintaa näillä oli 20€, en ehkä kaikkia kotiuttaisi, mutta ainakin noita Holos -sarjan ja Nudes -sarjan lakkoja voisin kotiuttaa mielelläni!:)

  • ilona ilona

   Ihana kuulla että niin iso osa toimi hyvin! ^^ Mulla on vähän sama fiilis, kaikkia en kotiuta, mut noi Nudet ja Holot-ai että ?

 4. Kuopiolaiset tervetuloa lakkauttamaan kyntenne NCLA lakoilla tulevana lauantaina. Minut tapaa Kuopion Sokoksella klo 11-17. Itselläkin huomattavan iso ja rakas NCLA kokoelma ja voin kertoa laadun olevan kohdallaan. Holot etenkin on tosi upeita! Ja olen kaivannut sun lakkapostauksia!

  NCLA swatcheja kaipaaville:

  http://charmingnails.blogspot.fi/search/label/NCLA

  • ilona ilona

   Ihana kuulla! ❤ Ja JES, kuopiolaiset pääsee rautaisen ammattilaisen käsittelyyn, ihan mahtavaa! Kiitos että linkkasit myös sun swatchit ^^

  • ilona ilona

   Joo, valinnanvaraa on paljon, ja niiiiin iso osa näistä on ihan vaan upeita!

 5. Mäkin olen rakastunut näihin lakkoihin! Ekaa kertaa jopa hololakat sykähdyttää ja iskee kunnolla 😉

Vastaa