Skip to content

Tänään olen…

-Himoinnut Tampereen Kädentaito-messuilla vähän ja kaikkea (eli mm. erilaisia nahkatuotteita, puukkoja, lankoja, hopeatuotteita, laukkuja ja vaatteita)

-Yllättynyt siitä että nää messut on ihan hitsin isot

-Ostanut pitkästä aikaa lankoja (koska kotoa löytyvät neljä jättilaatikkoa ja risat ei millään riitä)
-Päättänyt että tarvitsen elämääni yltä löytyvän nahkalaukun (kierrätysnahkaa, jei!) sekä alla näkyvän t-paidan. Ja kangaskassin.


-Intoillut omista tuotteistani ihan hirmuisesti

-Intoillut kavereiden tuotteista ihan hirmuisesti

-Intoillut Tampereesta ihan hirmuisesti, sillä tämä on eka kerta kun olen ihan aikuisten oikeasti ja kunnolla Tampereella

-Naureskellut sille että NYCissä ja Edinburghissa pärjäsin viikon yhdellä luomiväripaletilla, mutta kolme yötä Tampereella vaati kolme palettia (suklaalevy, nakukolmonen ja toinen uusista IsaDoraviisikoista)

-Yrittänyt viimeistellä Rimmelin uutuusmeikkivoiteen arvostelun ja päätynyt syömään irtokarkkeja (NAM) ja kirjoittamaan tätä postausta. Kyllä se meikkivoidekin kohta sieltä tulee. Alkuviikosta, ennustan ma.

-Todennut aamulla että meikkivoide jäi kotiin, hups.

-Meikannut itselleni alkeellisissa oloissa.

-Mennyt ihan ite Tampereella bussilla. Oli jännää.

-Syönyt VOHVELIKAHVILASSA VOHVELIN!!! VIHDOIN!! Se oli hyvää.


-Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä- tänään olen nähnyt rakkaita Purkkimafianaisia. Puspus te kaikki, olette ihania. 


Väsynyt bloggaaja kiittää, kumartaa, kuittaa ja alkaa nyt hyvin ansaitusti neulomaan.

2 Comments

  1. Heh. Hävettää… Oon asunut tampereella yli 20 vuotta enkä ole vieläkään käynyt vohvelikahvilassa. Olisko ehkä aika? 😀 Toi Julia Niemen nahkalaukku on kyllä nätti!

    • Olisi ehdottomasti aika! 😀 Ihan mahtava paikka!! 😀 Julian nahkalaukut on kyllä ihania ^^

Vastaa