Skip to content

Tän hetken parhaat

Aattelin koota listan tän hetken parhaista asioista! Kuvituksena niitä kivoja asioista ja satunnaisia instagramkuvia. Jee? Jee!

VESIMELONI. Tykkään siitä muutenki, mutta nyt kesällä se on ihan parasta! Ah, iso kulhollinen pilkottua vesimelonia, kyllä kiitos ihan milloin vaan.

PÄIKKÄRIT. Päikkärit on aina jees, mutta nyt lomalla ne voi ottaa ihan milloin vaan! Herään yleensä viimeistään silloin kun Mies lähtee töihin, ja puoliltapäivin on ihan hyvä aika ottaa päivän ekat päikkärit. Seuraavat sitten joskus kolmen -neljän aikaan. Ja sitten vikat iltakasilta.

ESAF_PARHAAT_NY_6

KESÄLOMA. Tää on mun ensimmäinen kunnon loma kolmeen vuoteen, ja jaksan syytää ihan joka paikkaan lomapäivityksiä ja lomariemua, koska oon tästä yksinkertaisesti niin onnessani. Alan nyt vasta sisäistää että mulla on oikeasti lomaa kolme viikkoa, eikä kukaan odota mua töihin vielä seuraavana maanantaina. Ai että. MIINUSTA kesäloma saa siitä että oon todella kipeenä. Kuumetta on nyt ollut jo viis päivää, ja se alkaa vähän syömään naista. Koko ajan mennään onneksi alaspäin eli laskusuhdanteessa ollaan, mutta kuumetta on silti ja olo on tosi heikko. Jaksaminen on aika nollilla, buuu.

WITCHER 3 JA SEN LISÄOSAT. Aloitin vihdoin ja viimen oman Witcher -pelin! Tähän saakka oon katsellut suurella mielenkiinnolla kun mies pelaa, ja päätin että pakkohan munkin on. Yllätyin siitä miten hyvin pelasin! Okei, pelaan helpolla, mut silti. Oon ihan nyyppä Witcherin kaltaisissa peleissä, mutta satojen tuntien vierestätapitus on tuottanut selvästi tuloksia. Osaan esim. käyttää oikeaa miekkaa, tiedän miten potut toimii ja mitkä on hyödyllisiä, en oon ihan sormi suussa levelupsysteemin kanssa, osaan hallita Roach -hevosta semihienosti enkä oo kuollut vielä kertaakaan pelissä! Saavutuksia kaikki. Kun vielä uskaltaisin pelata silleen että Mies ei oo vieressä henkisenä tukena niin olis tosi hyvä.

ESAF_PARHAAT_NY_1

DRAGON AGE INQUISITION. Always and forever. Laskin että mulla on tällä hetkellä pelattavia hahmoja ööööööö neljätoista, ja tein silti uuden. Tää on mun lempipeli, ei siitä pääse yli eikä ympäri. DAI on ollut mun valinta viime päivinä kun en oo oikein muuta jaksanut/voinut kuumeisena tehdä. En oo siinäkään kyllä kauheesti jaksanut edetä juonessa, mutta oon keskittynyt keräämään vaan ihan törkeästi elfroottia, rautaa ja muita materiaaleja mitä tiedän että tarvitsen asap. Pelaan new game +:lla, joten mulla on käytössä kaikki aikaisempien pelikertojen ase-ja haarniskakaavat sun muut. Kovatasoiset varusteet vie enemmän resursseja=kerään niitä valmiiksi ihan hitosti, kun se ei vaadi kauheesti aivotyöskentelyä.

DARK SOULS 3. Tätä en tule koskaan pelaamaan itse. Se on selvä. Mutta tätäKIN on ollut ihan äärimmäisen mielenkiintoista seurata vierestä, ja oon kahlannut läpi kaiken mahdollisen loren minkä olen pelistä löytänyt! Yksikään item description ei jää lukematta kun Ilona on paikalla. NII. Loppu oli todella mielenkiintoinen, ja niitä loppuvaihtoehtoja on monta!

SIIVOTTU MEIKKIPÖYTÄ. Arjen luksusta, sanon ma. Oli ihana nuohota koko pöytä läpi! Sain myös aika ison kassillisen kiertoon lähtevää kamaa, eli jotain menee poiskin. Olen ehtinyt suunnittelemaan meikkipöydän siirtoa makkariin, ja nyt se on varmistunut kun ollaan Miehen kanssa mittailtu pöytää ja mallailtu sen sopivuutta makkariin. Hyvin menee! Päivitän samalla säilytystilaa, eli uudet lipastot on hankittava. Pöytä itsessään on edelleen oikein hyvä, mutta koska haluan edes jotain uutta vaihdan sen jalat. On näin btw tunnustettava että pöydän siisteys on vähän kärsinyt kun oon taas kipeenä, mut se on silti paremmassa kunnossa kuin oli ennen siivoamista! Oikeesti!

ESAF_PARHAAT_NY_3

MEIKIT. Meikit, ne meikit. Oon nauttinut ihan suunnattomasti siitä että oon voinut olla ihan meikittömänä monta päivää, mutta joka kerta kun istun meikkipöydän ääreen ja alan meikkaamaan tulee sellainen olo että herään ihan eri tavalla eroon! Meikit on kivoja, meikit on ihania. Nyt kipeenä en oo päässyt meikkailemaan, mutta oon käynyt säännöllisin väliajoin hipeltelemässä meikkipöytäni aarteita ja hykertelemässä jotain ”pian, pian” tyyppistä muminaa.

ESAF_PARHAAT_NY_5

BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL. Jep, tää on niin hyvä että nostan sen erikseen esille. Sain muutaman Bumble and Bumblen tuotteen testiin eleveniltä, ja tää oli niiden joukossa. Pyysin tän puhtaasti uteliaisuudesta, mutta oon nyt jo mennyttä naista. En halua enää ikinä, IKINÄ käydä suihkussa niin etten voi laittaa tätä märkiin hiuksiini. Oon siis käyttänyt tätä jokaisen pesun jälkeen föönasin hiuksia tai en, ja hiukset tuntuu niiin paljon paremmilta! Isoimman eron huomaa kun on suihkunut tätä hiuksiin ennen föönausta. Mun hiukset on yleensä föönauksen jälkeen tosi karheat. Tän kanssa ei! Tän kanssa ne on ihanan pehmeät ja sileät. Iso plussa muuten lämpö-ja UV-suojasta! Naputtelen tästä vielä ihan oman juttunsa, no worries.

ESAF_PARHAAT_NY_4

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA TEAZZURRA. Paras kesätuoksu ikinä. IKINÄ. Viime kesän Aqua Allegoria -tuoksu on edelleen ihan puhdasta rakkautta, vaikka hankinkin myös tämän kesän Pera Granita -tuoksun (joka sekin on oikein ihana). Teazzurra on kaltaiselleni parfyymitytölle poikkeus sääntöön. Teazzurra on muuten kehutuin tuoksuni! Se on ainoa jota kehutaan aina kun laitan sitä iholle. Kehuja tulee sekä tutuilta että ihan vierailta kaupungilla! Teazzurra on mulle se ainoa oikea kesätuoksu. Mulla on ollut Teazzurrasta postausluonnos kohta vuoden (joo, ihan oikeasti vuoden. SaamatonKO), ja voisin vaikka kohta oikeesti pykäistä sen ulos. 😀

QUEENIN KEIKKA. Keikka tuli ja meni, mutta muistot (ja iso liuta kuvia ja videoita) jäi. On vain yksi Freddie, mutta keikka oli silti ihan mieletön kokemus. Brian May on edelleen legenda ja sankari mun silmissä! Ah, se sähkökitara. Ne soolot. Oi kyllä. Ahdistun helposti ihmisjoukoissa enkä tykkää metelistä, ja tää oli oikeastaan se ainoa keikka jonka vuoksi olin valmis kohtaamaan noi pelot. Kannatti. Olen kuunnellut/katsellut ottamiani videoita melkein tippa linssissä, sen verran iso kokemus tämä mulle oli. Ja Queen on soinut aika tauotta mun Spotifyssa.

ESAF_PARHAAT_NY_7

SARAH’S SCRIBBLES. Yksi lempparipiirtäjistäni. Ja ilmeisesti myös jonkin tason ajatustenlukija, koska melkein kaikki tyypin sarjikset tuntuu henkilökohtaisilta. Allaoleva kuva instagramistani, repostattu Sarahilta! Sarah on kyllä ollut parasta jo pitkään, mutta nyt päätin nostaa naisen näkyville täälläkin. Sarahilta on tullut myös jokin aika sitten kirja, josta vinkkasin aika hienovaraisesti (krhm) Miehelle et hei tässä vois olla tosi kiva lahjaidea, en aio ostaa tätä ite HINT HINT HINT HINT. Allaoleva sarjispätkä on muuten aika mua. Niinku todella, todella mua. Rakas Myy tägäsi mut tähän heti tän nähtyään… :’D

ESAF_PARHAAT_NY_2

SYNTTÄRIT ON KOHTA! Suhtaudun edelleen synttäreihini ihan puhtaalla lapsen riemulla. Mieheltä pyysin jätskikahveja Fazerilla ja että se ei olisi salilla mun syntymäpäivänä, siinä se. Vanheneminen ei pelota tai ahdista, mutta siihen saattaa kyllä vaikuttaa se että miellän itseni muutenkin niin paljon ikäistäni nuoremmaksi.

ESAF_PARHAAT_NY_8

Sellasta! Yritän parannella itteni asap että pääsen taas meikkailemaan! Mulla on jemmassa jotain 5000 kuvaa, eli materiaalia kyllä löytyy vaikken ihan heti voisi meikkailla. Pitää vaan repiä jostain se energia hoitaa ne kuvat postauksiksi asti :’D

Miten teidän kesä on alkanut? Toivottavasti paremmin kuin mulla!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

9 Comments

 1. Witcher todellakin. MEIKIT TODELLAKIN. (Miksen mä ollut tällä listalla, hei??)

  • TODELLAKIN. Ja koska listasin asioita, en ihmisiä! Plus sit olis Mies ollu kade, kun hän ei ole listalla ja Anna on. Yritin olla Sveitsi! :’D

   • Annan tämän anteeksi. : D

 2. Toivon ERITTÄIN pikaista paranemista, ei saa koko lomaa sairastaa. 🙁 <3

  • <3<3<3 Paremmassa kunnossa ollaan! VIHDOIN.

 3. Maarit Maarit

  Mulla on vähän samanlainen tilanne Witcherin kohdalla, oon lähinnä seurannu ku mies pelaa… Ja olin jo innoissani kolmosta aloittamassa kun mies tokaisi että ”no et kyllä ala kolmosta pelaamaan jos et oo ykköstä JA kakkosta pelannu läpi” :DDD Ei sit, aloitetaan ykkösellä sitten (joskus)…

  • :DD TAVALLAAN ymmärrän miehesi pointin, mut kyl mä nyt silti aloittaisin sen kolmosen. 😀 Ykkönen on kuitenkin niin erilainen kakkoseen ja kolmoseen verrattuna, ja kakkosen ja kolmosenki välillä tuli muutoksia! 😀 Go for it!!

 4. E-S E-S

  Synttäri-ilo on niin hauskaa. Vaikkei nykyään enää mitenkään juhlisikaan niin oma syntymäpäivä nostattaa aina fiilistä ihan vaan vaikka kadulla kulkiessa saattaa hymyilyttää, kun muut eivät tiedä päivän ”suuruutta”. 😀

  • Hahaa, niinpä! 😀 Tiedän jo nyt että en tuu nukkumaan ens yönä juuri ollenkaan koska synttärit on huomenna, ja totta kai niitä pitää jännittää. 😀 Oon kieltänyt kaikki yllätykset, mutta jännään silti. 😀

Vastaa