Skip to content

Tän hetken hiusjuttulempparit

Oon joutunut opettelemaan hiusjuttuja ihan kokonaan uudestaan tässä kesän aikana, kiitos pidempien hiusten! Ehdin tottua sellaseen semilyhyeen polkkaan useamman vuoden aikana niin tiukasti, että tää pitkä letti tuntuu vieläkin vähän hassulta. Tätähän pitää laittaa! Ja pestä! Ja FÖÖNATA ikuisuus! Polkkaletin kanssa ei myöskään joutunut kauheesti säätämään välineiden kanssa, ja tää pitkien hiusten tuoma välineurheilu on ihan uutta. Kauheesti pitää olla tavaraa! Pärjäsin aikaisemmin yhdellä pienellä Tangle Teezerillä (sellaisella lasten kukkaversiolla, se on SÖPÖ) enkä tarvinnut oikein muuta. Nyt mulla on pinnejä miljoonia, hiusvalkkeja, pantoja, klipsejä ja vaikka mitä. Eikä se pieni TT riitä MIHINKÄÄN! Ei se auta! Lyhyet hiukset ei takkuuntunu ollenkaan, mut nää pitkät on koko ajan sotkussa. Ehdin olla vähän epätoivoinen näiden suhteen kunnes tajusin kaivella yhden pressitilaisuuden goodiebägiä tarkemmin. Sieltä löytyi tän kesän hiussälän parhaimmat!

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_1

Sen pienen ja söpön TT -kukkasen korvasin tällä klassisella ja isolla TT:llä, jonka sain kivasti kirkkaassa kesäsävyssä. Tällä on onneksi talttuneet pahimmatkin takut kiharrusten ja tupeerausten jäljiltä! Kokeilin huvikseni viime viikolla sitä kukkaversiota ja totesin että joo-o, palaan siihen jos joskus pätkäisen nää hiukset.

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_2

Tää normikokoinen Tangle Teezer mahtuu just ja just mun kätösiin. Pari kertaa oon aamukohmelossa heitellyt tätä ympäriinsä kun en ole osannut ottaa kunnon otetta heti alkuun, mutta muuten tää on kyllä mainio!

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_3

Invisibobblet oli ennenkin mun lemppareita, mutta nyt ne on ihan kullanarvoisia. Nää oranssit perusversiot on olleet kivaa virkistystä normisävyihin (yleensä käytän joko tummempia tai sitten ihan nudeja) verrattuna, mutta se todellinen AARRE on ollut tää uusi Power -versio! Ostin näitä miehelle jo keväällä, mutten itse kokeillut niitä. Kokeilin tällaista isompaa pinkkiä sattumalta, ja oon siitä saakka käyttänyt oikeastaan pelkästään näitä powereita kun oon halunnut laittaa hiukset sotkunutturalle!

ESAF_TANGLE_TEEZER_INVISIBOBBLE_4

Invisibobblen power pitää nutturan paikallaan jo parilla kiepautuksella ihan eri tavalla kuin normiversio! Normibobblea käytän nykyään pelkästään ponnareihin, poweria sitten kaikkeen muuhun. Pidän hiuksia kotona yleensä nutturalla, ja powerilla aamulla tehty nuttura pysyy paikallaan ihan koko päivän (päikkärit mukaanlukien!). Miehelle oon ostanut aiemmin mustia powereita, ja se on sanonut niistä samaa -niillä hiukset pysyy kasassa ihan koko päivän. Tässä kohtaa on hyvä mainita että Miehellä on paksummat ja pidemmät hiukset kuin mulla.

Tuntuu hassulta että nää suosikkituotteet oli ihan mun nenän alla! Ja kaikki vielä tuttuja, mikään ei ollut mitenkään erityisen uusi tuttavuus. Nää piti vaan jotenkin löytää uudestaan!

Ootteko kokeilleet näitä uudempia power -bobbleja? Ja hei, jos teillä on vinkkejä pidemmille hiuksille sopivista vempeleistä niin kertokaa pliis!

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. Power-Bobblet on loistoja. Normeillahan mun hiukset ei ponnarilla pysy, ne vaan luistaa läpi, mutta powerit takertuu paremmin ja ne onkin ollut kovassa käytössä, kunpa niihinkin tulisi lisää värejä. <3

    • No niinpä!! Lisää värejä näihinki! Mun hius on sen verran karheaa että ne perusjututkin pitää ponnarin, mutta nuttura on sit eri juttu. 😀 Onneks on powerit!

Vastaa