Skip to content

Talvi-ihon pelastus

Nyt se on löytynyt-Bepanthenin korvaaja ja voittaja. B on aiheuttanut minulle jo jonkin aikaa lieviä allergisia reaktioita,enkä ole voinut pitkään aikaan käyttää sitä huulilla ilman että huulet ovat rohtuneet,turvonneet ja olleet kipeät useamman päivän. (välillä olen unohtanut ettei sitä enää kannata laittaa huulille,ja sitten kärsinyt…) 

Onneksi korvaaja on löytynyt-ja kaikin puolin parempi. Pikkuinen ihme on nimeltään Moa. 

Pahoittelen huonoja kännykkäkuvia-tieto tästä ihanuudesta piti saada liikkeelle nyt eikä heti,eikä kameraa ollut saatavilla. Kun kirjoitan tästä kunnon arvostelun,otan paremmat kuvat-Smeagol promises.Moa on siis valmistettu täysin luonnollisista ainesosista,ja kuuluttaa olevansa ihme. Niin se kyllä onkin. Tuotteen yrttinen tuoksu voi jakaa mielipiteitä (itsekään en siitä pitänyt) mutta tämä on niin hyvää tavaraa ettei kannata antaa sen häiritä. Pieni vihreä ihme on parantanut B:n tuhoamat huuleni,auttanut pahasti kuivuneeseen suunympärysihoon ja parantanut kylmän ja allergioiden mukanaantuomat ihottumat käsistä. Oikeasti,kokeilkaa. 

Ostin Hyvinvoinnin tavaratalosta aluksi yhden purkin tätä (sen isomman) ja joudun kyllä tilaamaan myös minipurkin. Isompi saa olla kotona jokapaikanrasvana,ja pikkuinen saa kulkea mukana käsilaukussa pelastamassa tiukoista tilanteista. Isompi,kuvassa näkyvä purkki maksaa 14,95€ ja pikkukaveri 7,95€.

Oletteko kokeilleet jo pientä vihreää ihmettä? Itse olen rakastunut!

13 Comments

  • Suosittelen! Oon käyttänyt Bepanthenia niin kauan että itku meinasi tulla kun tajusin etten voi enää käyttää sitä. Tää on ihan aarre!

 1. Toi haisee niin vahvalta, että mä oon käyttänyt vaan jalkoihin – mutta tekee kyllä tehtävänsä sielläkin. 🙂

  • Niin kyllä haisee! Jalkoihin en olekaan testannut-illalla on kokeiltava!

 2. Luin tästä noin vuosi sitten jostain muualtakin, ja haluaisin kovasti kokeilla! Muttamutta, kookosöljy kyllä tukkii mulla naaman ihan ennätyksellisen pahasti vaikka olis kuinka neitsyttä 😛 Katsotaan jos uskallan! 😉

  • Kokeile ainakin! Tää on ihan huipputuote!

 3. Tekis mieli tilata heti atooppisesta ihosta kärsivälle miehelleni, mutta ensin täytyy käyttää entiset haisulirasvat pois (Joy Naturalsin jankki haisee huonolla tavalla kynttilälle).

  • 😀 Pikakuluttakaa edelliset alta pois! 😀

 4. Luin tästä jokin aika sitten Nelliinan blogista. Tuli heti mieleen, että tämä voisi olla aivan loistava tuote miehen atooppiselle iholle. Se on sitten eriasia antaako kaksilahkeinen tuoksun anteeksi, kun on niin tarkka niiden suhteen. Toisaalta käyttää mies EA Eight Hour Creamia huulirasvana ja senkään haju ei todellakaan ole hyvä. 😀

  • Haha,jos 8HC käy niin eiköhän tämäkin 😀

  • Kiitos vinkistä! 🙂

 5. Mulla onkin joku kylkiäisenä joskus saatu pikkupurkki tätä lipaston perällä, pitääkin kaivella esiin ja kokeiluun. 🙂

Vastaa