Skip to content

Syyskuun suosikit

Olen lueskellut muiden purkkimafialaisten blogeista erilaisia kuun loppuneet tai kuun suosikit-postauksia jo pitkään, ja ne ovat aina olleet todella mielenkiintoisia-välillä jopa ihan suosikkejani. Vähitellen ajatus oman vastaavan postaussarjan teosta alkoi kyteä mielessä, ja olenkin nyt jo pidempään pohtinut sitä minkätyyppinen kokoelmapostaus olisi minunlaiseni. Kuun loppuneet-tyyppiset postaukset eivät kuitenkaan ole ihan minua- niitä on kiva lukea, mutten oikein saisi ikinä kirjoitettua sellaista. Erityisesti siksi että minulta loppuu kuukausittain yleensä vain pari tuotetta, ja ne ovat yleensä aina samoja. Suosikkipostaus taas tuntui heti omalta- suosikkituotteeni kun hiukan vaihtelevat vuodenajan ja ihan vaan tähtien asennon perusteella. Saatan löytää kuukauden aikana jonkun mielettömän, upean ja mahtavan tuotteen, ja yleensä kirjoitan siitä vasta ikuisuuden kuluttua. Näin saan jaettua tietoa huipputuotteista hiukan nopeammin! (tietty voisin kirjoittaa arvioita nopeammin, mutta eeeeeeeeeeeh. Ei.) Voi olla että kuukauden suosikit-postauksissa nähdään jatkossa myös jotain uudestaan pinnalle nousseita suosikkituotteita- tällä kertaa keskitytään ihan vaan uusiin, syyskuun aikana löytyneisiin huipputuotteisiin. Katsotaan millaiseksi nämä jatkossa kehittyvät!
IMG_8298
Syyskuussa löytyi useampi uusi suosikkituote, kuten kuvasta näkyy. Nämä tuotteet tulivat ensimmäisenä mieleen kun aloin listata suosikkejani, enkä lopulta viitsinyt karsia mitään pois. Osa on ollut päivittäisessä käytössä, osa (MACin Simpsonit) taas sai suosikkistatuksen pikatestauksen ja ihan vaan yleisen upeuden ansiosta.

IMG_8302
Murad Blemish Control-setti kulkeutui Feeluniquen kautta luokseni syyskuun alussa, ja tykästyin tuotteisiin niin kovin että päädyin tilaamaan kolmesta täysikokoiset versiot. Olen taistellut kesällä ja alkusyksystä ihoni kanssa melkein jatkuvasti, ja Blemish Control alkoi vaikuttaa ihon kuntoon muutamassa päivässä. Melkein kuukauden käytön jälkeen ihoni on silminnähden paremmassa kunnossa, ja ihme kyllä jopa rasvoittuu vähemmän. Nyt kun ihoni on hiukan tasapainoisempi ja rauhoittunut käytän Blemish Control-tuotteita hiukan harvemmin, noin joka toinen päivä. Välipäivinä käytän Acoa, Lumenea tai Garnierin HG-misellivettä. Tällä tavalla ihoni pysyy aika hyvin kurissa. Kaipaisitteko tarkempaa postausta Blemish Control-tuotteista?

IMG_8303
ACO Shower cream limited edition orange blossom*-saippuan sain testattavaksi PR-toimistolta, ja olen ensikäytön jälkeen melkeinpä uinut tässä. Enpä ole tainut käydä syyskuun aikana kertaakaan suihkussa ilman tätä. Orange blossom shower cream tuoksuu JUMALAISELTA, ja jättää ihoni ihanan pehmeäksi suihkun jälkeen. Sain testiin myös sarjan vartalovoiteen, ja vaikka sekin on ihana, teki tämä silti suuremman vaikutuksen. Rrrrrakastan hyväntuoksuisia suihku-ja kylpytuotteita, ja tämä on parhaita viime aikoina kokeilemiani. Ostan ehdottomasti uuden kun tämä loppuu.


IMG_8305
MAC Pink Sprinkles Blush ja That trillion dollar look quad olivat hääpäivälahja mieheltäni, ja rrrrrrakastan näitä molempia. Olen harras Simpsons-fani, joten nämä ovat jo pelkästään teeman takia ehdottomia suosikkejani. Pink Sprinkles on ollut huomattavasti enemmän käytössä-luomivärinelikkoa olen ehtinyt testaamaan kerran. Nelikko tosin on kaikessa ihanuudessaan ja laadukkuudessaankin minulle keräilytuote, joten en juuri stressaa siitä etten ole ehtinyt käytellä sitä. Aikansa kaikella- tämä on silti yksi parhaita omistamiani luomiväripaletteja, ja tuo minulle suunnattomasti iloa jo pelkästään sulostuttamalla meikkipöytääni läsnäolollaan. Ostin Simpsons-kokoelmasta myös Red Blazer-huulikiillon, ja vaikka sekin on IHANA ei se silti ollut iiiihan suosikit-postauksen arvoinen.


IMG_8307
Koin syyskuussa meikkipohjaherätyksen useamman eri tuotteen muodossa, mutta käytetyimmät ja rakastetuimmat ovat kuitenkin MAC Select cover-up concealer, Estée Lauder Double Wear Light ja Estée Lauder Double Wear Concealer. Nämä kolme ovat olleet käytössä lähes päivittäin, ja niillä saan aikaiseksi meikkipohjan jota ei ole tarvinnut korjailla kertaakaan pitkänkään päivän aikana. Kasvot pysyvät kiillottomina, siisteinä ja silti kuulaina. Double Wear-meikkivoide on aina pohjana, saman sarjan peitevoide peittää tummimmatkin silmänaluset ja MACin peitevoide tuo upeaa valoa ja kuulautta kasvoille ilman itselleni kovin vierasta shimmeriä. Select Cover-up onkin yleensä viimeinen vaihe ennen puuterointia, ja sitä levitän nenän korkeimpaan kohtaan, otsalle ja poskipäille tuomaan valoa. NW15 on todella vaalea sävy, ja vaikka se soveltuu hyvin käytettäväksi ihan peitevoiteenakin, käy se ainakin omassa käytössäni myös valovoiteesta.


IMG_8308
MAC Buff-poskipuna on kiistatta yksi syyskuun käytetyimpiä tuotteita. Buff on ollut poskillani lähes joka päivä-silloinkin kun olen käyttänyt jotain muutakin poskipunaa. Buff on täydellinen, Buff on ihana. Buff käy sellaisenaan sekä poskipunasta että varjostuksesta. Rakkautta ensisilmäyksellä. Heidi, suurkiitos että maltoit luopua tästä! Buff sai rakastavan kodin. 

Real Technigues Expert Face Brush on toinen päivittäiseen käyttöön luikerrellut tuote. Tarvitsen tästä pikaisesti tuplakappaleen, sillä tällä hetkellä pesen tämän melkeinpä joka päivä. Levitän tällä poskipunaa lukuunottamatta kaikki puuterimaiset kasvotuotteet, ja lopuksi häivytän poskipunankin rajat. EFB:llä saan viimeistellyn, peittävän ja luonnollisen meikkipohjan melkeinpä millä tahansa puuterilla. Parhaiten tämä on kuitenkin toiminut Tarten ja Chanelin irtopuuterimeikkipohjien kanssa. Chanelin meikkipohja on aika kevyttä, mutta EFB:llä olen saanut siitäkin peittävän ja tasaisen. Minulla kesti aika pitkään päästä mukaan Real Techniques-hypeen, mutta kun kerran pääsin, ei takaisin ole menemistä.


IMG_8311
Odottelin syyskuussa MakeUp Geek-luomivärejä ja Z-palettia kuin kuuta nousevaa, ja niiden saavuttua olen käyttänyt lähes päivittäin jotain paletin sävyistä. Shimma Shimma on tällä hetkellä johdossa, mutta moni muukin on päässyt osaksi meikkejä. Annoin MakeUp Geekille sormen, mokoma vei koko käden-haluan näitä LISÄÄ. Paljon. Hinta-laatusuhde on aivan käsittämätön- osa sävyistä pieksee MACin luomivärit mennen tullen, ja hintaa yhdellä luomivärinapilla on 5,99$. Puoli-ilmaista laatuunsa nähden. Ihmettelin pitkään muiden bloggaajien ja vloggaajien merkin ympärillä pyörivää hypetystä, nyt ymmärrän sen täysin. Halleloo, niinkuin Shangela sanoisi! 


IMG_8313
Yves Rocher Volume Elixir Mascara* kulkeutui luokseni Yves Rocherin tuoksulanseerauksen goodiebagista, ja ai että tämä on mainio! Olen hehkuttanut Yves Rocherin ripsivärejä aiemminkin, joten odotukseni tätä uutuutta kohtaan olivat varsin korkealla. Onneksi ei tarvinnut pettyä! Tässä yksilössä on kaikista kokeilemistani YR:n ripsiväreistä paras harja. Massa on juuri sopivaa- ei liian juoksevaa tai liian jankkia, ja levittyy ripsiin helposti ja tasaisesti. Volume Elixir ei ole vedenpitävää, mutta omien kokemuksieni perusteella kestää pientä tihkusadetta tuhraamatta. 

IMG_8315

Guerlain Kiss Kiss-huulipunat iskivät tajuntaani oikein urakalla, kun päädyin ostamaan aika lailla täydellisen rusehtavan Forever Brownin. Sain myöhemmin pr-tilaisuudesta toisenkin sävyn, mutta Forever Brown on ehdottomasti suosikkini. Olen käyttänyt sitä varsin ahkerasti, sillä huulipunan intensiteettiä vaihtelemalla se sopii aika lailla mihin vaan. Koostumus on täydellisen kermainen, ja huulipuna kestää huulilla hyvin. Parhautta, ihan vaan parhautta- tulen ostamaan näitä lisää. Onneksi nämä mustaan käärityt ihanuudet ovat tulleet jäädäkseen.

IMG_8318
Syyskuu sisälsi myös uusia tuoksusuosikkeja. Guerlain L’Homme Ideal* ja Katy Perry Royal Revolution* nousivat molemmat sekä minun että mieheni suosikeiksi. Meillä on aika hyvä yhteisymmärrys tuoksujen suhteen, ja hyväksytetään usein tuoksumme toisillamme ennen niiden hankkimista. Kumppani on kuitenkin se joka niitä tuoksuja useimmiten haistelee, käyttäjän lisäksi siis. L’Homme Ideal on sekä minun että mieheni (ja itse asiassa mieheni BFF:n) mielestä paras miestentuoksu ikinä. Se on samaan aikaan raikas ja huumaavan voimakas, nuorekas ja miehekäs. Tuoksussa yhdistyvät mm.sitruuna ja nahka- käydään tuoksun ainesosia ja nuotteja tarkemmin läpi ihan omassa postauksessaan. HG- kamaa, en usko että annan mieheni käyttää enää muita tuoksuja. Onneksi herra on samaa mieltä. Tässä on täydellistä ihan kaikki pullon designia myöten- tällaisen ottaisin itsellenikin (mustat yksityiskohdat voisi tietty vaihtaa omassa versiossani kultaisiin, kröhöm)! 

 Katy Perryn Royal Revolution-tuoksuun tutustuin aluksi Livboxin kautta. Rakastuin kuitenkin tuoksuun niin että järjestin itselleni siitä ihan täysikokoisen version. Boksin mukana tullut pieni testeri herätti muutaman käyttökerran jälkeen epäilyksiä siitä että tuoksu saattaisi muuttua ihollani, mutta nyt pidemmän käytön jälkeen sain todeta huoleni turhaksi. Lähes yksinomaan selektiivisiä tuoksuja käyttänyt bloggaaja sai kääntää kelkkansa oikein huolella, kun julkkistuoksu iski näin kovaa. Ehkä minun pitää tutustua tarjontaan hiukan paremmin- Royal Revolution herätteli varovaisia toiveita siitä että alle yhdeksällä kympilläkin voi saada tuoksun. Royal Revolutionin pullo on ihana-juuri sopivan synkähkö omaan makuuni. Sininen väri on kiva pieni twisti, ja teräksenharmaa korkki on ihan vaan kaunis. Royal Revolution on kukkaistuoksu asenteella. Eau de Parfum tuoksuu mm. granaattiomenalta, santelipuulta, appelsiininkukalta (kuten ACOn saippuakin- appelsiininkukka taitaa olla minulle Se Juttu), jasmiinilta, oratuomelta, myskiltä ja vaniljaorkidealta-löytyypä tuoksusta hiukan nahkaakin. 

Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä mainitsen Clarinsin Perfect Eyes&Brows*-paletin, joka näkyy postauksen alussa yhteiskuvassa mutta josta en sitten tajunnutkaan ottaa omaa kuvaa. Olen aiemmin meikannut kulmani lähes yksinomaan kulmakynällä, mutta Clarinsin kulmapaletti muutti koko meikkausrutiinini. Käytän paletin kaikkia sävyjä lähes päivittäin-niitä sekoittelemalla saan juuri oikean sävyn kulmiini. Sävyt ovat laadukkaita, ja pysyvät kulmissa hyvin. Paletin mukana tulee pinsetit, kulmaharja- ja sivellin. Näistä paras on mielestäni ollut kulmaharja- muut ovat kiva lisä, mutta en ole juuri käyttänyt niitä kotioloissa. Paletin värien lisäksi sen kulmavaha on lähestulkoon täydellinen. Omat kulmani ovat varsin tuuheat, ja yksittäiset karvat ovat aika paksuja ja pitkiä. Niiden muodossapysyminen ei ole todellakaan itsestäänselvyys, ja pidänkin aamuisin huolen siitä että kiinnitän ne muotoonsa joko vahalla tai geelillä. Clarinsin paletin vaha pieksee kaikki aiemmin kokeilemani. Sillä viimeisteltynä kulmani eivät liikahdakaan ennen kuin poistan meikit kasvoilta. 


Löytyikö syyskuun suosikeistani joitakin tuttuja tuotteita? Mistä tuotteesta haluaisitte kuulla ensimmäisenä lisää? 

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta. 

19 Comments

 1. Mulla on myös tuo Marge-poskipuna ja vähän ihmettelin sen heikkoa pigmenttiä. Minulla ei ole MACin poskipunia ennestään, mutta mielikuva niistä oli ihan toinen. Saan pyöritellä sivellintä ihan urakalla pannussa että väriä irtoaa edes nimeksi. Pakkaus on söpö ja sävy myös joten siksi minulla on hermoa käyttää sitä, mutta muuten on varmaan kehnolaatuisin poskipunani 😀

  Suosikit-postaukset ovat kivoja, jatka ihmeessä 🙂

  • Hihii, jatkan! ^^ Tää Margepuna ei oo kyllä parasta MAC-laatua, mulla on muutama ja niissä on huomattavasti paremi pigmentti. Mä tykkään tästä silti, koska no, pakkaus, ja pidän siitä että tällä saa niin helposti kevyttä jälkeä. Mulla on vastaavia pinkkejä punia joilla saan sitten vahvempaa jälkeä jos haluan. Ensimmäiseksi MAC-punaksi tää voi kyllä olla vähän pettymys :/

 2. Jooo, lisää Muradia!! Rasvainen ihoni on korvat höröllään 😀

  • Tulossa on, tulossa on, kuittaa rasvainen ihoni!

 3. Aivan ihana postaus, näitä lisää jatkossakin, kiitos 🙂

  Ihania suosikkeja sulla! Nuo MUG-luomivärit ja KissKiss-huulipuna ovat ehdottomasti ostolistalla, kunhan ehdin joskus kiireisen arjen keskellä paneutumaan tarkemmin sävyihin 🙂

  Niin ja tuota sivellintä on kyllä kehunut jo niin moni, että sekin on pakko sisällyttää seuraavaan iHerb-tilaukseen, jospa klikkailisin sen kotimatkalle jo tällä viikolla 🙂

  • Ihana kuulla, kiitos! Lisää tulee, tätä oli hirmuisen kiva tehdä! ^^

   MUG-luomivärejä ja KissKissejä suosittelen kyllä todella, todella lämpimästi! MUGin sävyjä kannattaa vähän googlailla, jos on epävarmuutta niiden valinnassa. Niistä kyllä löytyy varmasti oikeat- ja niitä kehuttuja klassikkoja on niin paljon että jos ei muuten niin niistä kyllä löytyy. KissKissejä on onneksi aika monilla Sokkareilla ja Stokkilla, että kannattaa käytä joko ihan tavarataloissa tai Emotioneissa tai Beautyissa kokeilemassa sävyjä. Sävyt on muistaakseni jaettu vaaleanpunaisiin, ruskeisiin, punaisiin ja oransseihin, ja kaikista löytyy vahvoja statement-sävyjä ja kevyitä arkivärejä. Kun kyseessä on tällainen kalliimpi juttu, niin ostaisin joko jonkun oikein kunnon väripommin, vaikka tumman punaisen, tai sitten jonkun kevyen arkisävyn jota voisi käyttää vaikka joka päivä!

   Ja joo, tää sivellin. Se kannattaa ehdottomasti tilata! Omani tuli jonkun setin mukana- jos siis löydät sen setin, niin tilaa se! Siinä oli monta muutakin tosi hyvää sivellintä ^^

  • Kiitos neuvoista 🙂 Täytyy ehdottomasti bongata nuo KissKissit jostain 🙂 Ja alkaa myös ihan todenteolla googlettelemaan noita MUGeja.

   Eilen muuten lähti iHerbille tilaus ja nyt olis sitten sivellin matkalla, jipii! 🙂

  • Jeee! Tuo sivellin on ihan huippu- kerrot sitten mitä pidit kun saat oman kappaleesi! ^^

   KissKiss-ja MUG-metsästys alkakoon! 😀

  • KissKiss-metsästys sai tänään yllättävän käänteen! Kävin viime viikolla hiplailemassa ja swatchailemassa noita ihania punia Sokoksella, mutta en sitten raaskinut yhtään napata mukaani, jotenkin se korkea hinta vain kirpaisi.

   No mutta onneksi en ottanut! Tänään bongasin yhdestä blogista Feel Uniquelle 10 punnan alekoodin. No totta tarjousharakkana kai piti heti mennä vähän sivuille ihmettelemään, että mihinhän noin hyvän alen voisi hyödyntää. Ja silloin välähti! Ne KissKiss-punat! Niimpä ei mennyt montaakaan minuuttia, kun olin klikannut yhden KissKissin ostoskoriin – alekoodin kanssa hintaa jäi 16 puntaa eikä edes postikuluja – siispä silkkaa säästöä 😀

   Iiiik! Ja taas kytätään postin tuloa 😛 Valitsin sävyn Excessive Rose. Ihana violettiin taittava pinkki, jotenkin se tuntui ihan täydelliseltä, omalta syyssävyltä 🙂

 4. Simpsons meikit ovat aivan mahdottoman ihanat, suorastaan tekee mieli kiekaista ” mä en kestä”.

  Kaunista maanantaita. <3

  Tiia

  • Heheh, oma reaktio on niiden suhteen aika sama! Ihan huippuja!

   Ihanaa viikkoa sinne!

  • Ihana se onkin! ^^ Kannattaa käydä nuuhkimassa!

 5. Menin muuten sitten kanssa tilaamaan tuon Muradin. On. Kyllä. Hyvä.

  • Oi, hyvä. Koska nää. On. Parhautta.

 6. Kate Perryn tuoksut taitavat olla noista julkkistuoksuista ainoita, joista olen pitänyt. Aika usein plaah, mutta noi on hyviä!

  • Samaa mieltä! Näissä on jotain erilaista!

 7. Halleloo! (Vaikka Shangela ei minuun iskenytkään.) Ajattelin että editointiin on kumminki menny jo koko päivä niin voin yhtä hyvin lukaista tämän jo nyt. 😀 Makeup Geek on kyllä niin mahtavuutta!! <3 <3 <3

  • Haha 😀 Halleloo, siis! (eipä Shangela ollut munkaan lemppari- oon aina ja ikuisesti team Rajassa. Tai team Manilassa. Tai Team Jinxissä. Mut ei Shangela) Makeup Geek on ihan mahtavuutta!!! Ja syytän mun kaikista MUG-ostoksista sua.

Vastaa