Skip to content

Synttärinaama

Otsikko kertoo tällä kertaa kaiken. Tällaisella naamalla vietin syntymäpäiväni- töissä, tosin. En juhlien. Meikki oli kuitenkin kiva, ja sain jotenkin revittyä aamulla aikaakin sen tekoon. Hiuksiin olin vääntänyt aamulla kivoja laineita, mutta kiireessä pohjatuotteet unohtuivat ja iltapäivällä jäljellä oli surullista sotkua. No, aina ei voi voittaa.

ESAF_MAC_OH_ROCKY_QUARRY_DAINTY_1

Tein meikin aika samalla kaavalla kuin aikaisemmin nähdyssä Oh Rocky-meikissä. Oh, Rocky koko luomelle, varjostukseksi Blackberry ja häivytyksiin Quarry. Sisänrurkkaan valitsin Phloofin, ja kevyen rajauksen tein Heirloom mix-kokoelman Tarnish- rajauskynällä.

ESAF_MAC_OH_ROCKY_QUARRY_DAINTY_2

Poskille varjostusten lisäksi Dainty, ja huulille IsaDoran Nude Skin- rajauskynän kaveriksi L’Orealin Infallible Le Gloss sävyssä 101 Girl on top.

ESAF_MAC_OH_ROCKY_QUARRY_DAINTY_3

Kulmat menivät vähän miten sattuu synttäripäivänä, mutta siitä syytän ihan puhtaasti kiirettä. Meikkipohja oli kuitenkin poikkeuksellisen kiva! Käytin jälleen kerran jo kovin tutuksi käynyttä Pro Longwear- komboa, tällä kertaa kuitenkin muutamalla lisäyksellä. Pohjalla oli MACin Prep+Prime Natural Radiance sävyssä Radiant Yellow, ja sen kaverina rakas kimallesuihkeeni, jota suihkin kasvoille vielä kotosalla ennen kuvien ottamista. Kuvat on siis otettu työpäivän jälkeen, ja meikki on ollut naamalla n. 10 tuntia.

ESAF_MAC_OH_ROCKY_QUARRY_DAINTY_4

Tällä kertaa muistin kuitenkin kuvata meikissä käyttämäni keskeisimmät tuotteet! Nappasin kuvaan tärkeimmät siveltimetkin, ja vaikka ne eivät juuri erotu, saa niistä jonkinlaisen käsityksen siitä mitä on ollut käytössä.

Mitä sanotte synttärinaamasta? Joo? Ei? Entä alanko liittämään käyttämäni siveltimet mukaan tuotekuviin, silloin kun muistan sellaisia ottaa?

Silmät/Eyes: UDEPP, Zoeva Relieve the moon, MAC Riff Raff-paletti saatu, MAC Quarry, MAC Eye kohl Tarnish saatu, IsaDora Volume Lash Styler mascara saatu, Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe, Lumene Eyebrow wax saatu

Kasvot/Face: MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof NW15, MAC Studio Conceal and Correct Duo Pale yellow/Pale pink, MAC Pro Longwear Concealer NW15, Sensai loose powder, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Dainty, MAC Lightscapade, MAC Mineralize Skinfinish Natural Light plus, Chanel Vitalumiere Loose powder foundation

Huulet/Lips: IsaDora Nude Skin, L’Oreal Infallible Le Gloss 101 Girl on top saatu

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Todella onnistunut meikki synttärisankarilla! Sun iho näyttää upealta!

  • Kiitos <3 Toi meikkivoide on ihan rakkautta, se on parasta ikinä! 😀

 2. Vau, varsinkin toi huulimeikki on ihanan värinen (sopivan luonnollinen) ja ihosi näyttää aivan upealta. Kiva kun tässä oli myös tarkka kuvaus meikissä käytetyistä tuotteista, aloitteleva meikkaamisesta innostuja arvostaa 🙂

  • Kiitos, ihana kuulla! ^^ Yritän pitää huolen siitä että vastaavia kuvauksia olisi jatkossakin, ne selkeytti omaakin muistia meikistä, ja on tosi kiva kuulla että niistä oli hyötyä!

 3. Noora Noora

  Hyvin onnistunut meikki! Ja jee tuotekuva ja joo siveltimet!!

  • Kiitos! ^^ Ja hihii joo, olin niiiiin ylpeä itsestäni kun muistin ottaa kuvan, ja vielä laittaa siveltimetkin mukaan! 😀 Nyt oon kyllä parista meikistä unohtanut ottaa tuotekuvan- onneksi ehdin ennen julkaisua.. :’D

Vastaa