Skip to content

Synttäriaarteita, migreeniä ja MAC-meikkiä

Hei pupuset, ja pahoittelut suunnittelemattomasta tauosta! Synttäreiden jälkeen oli tarkoitus palata ihan normaaliin bloggaustahtiin, mutta äkillinen, useamman päivän kestänyt migreenikohtaus heitteli sen verran kapuloita rattaisiin että elävien kirjoissa ja bloggauskunnossa ollaan vasta nyt. 

Ihan virallinen syntymäpäivä sujui rennoissa merkeissä töissä ja kotosalla. Kiitos vielä kaikille onnitteluista, niitä oli ihana lukea! En meinannut esitellä lahjoja sen kummemmin blogissa, mutta päätin että kosmetiikkaan liittyvät voisin kuitenkin näyttää, ne kun tulevat näkymään täällä muutenkin. Kuvista puuttuu rakkaalta ystävältä saatu setti, jota en saanut näiden muiden kanssa kuvattua valonpuutteen takia. Olen joutunut kuvailemaan kiireen (useamman tunnin päikkäreiden) takia illalla, ja huonon sään ansiosta silloin on tupannut olemaan yllättävän hämärää… Mutta tässä olisi kuitenkin niitä mitä olen ehtinyt kuvata!

Ihana, rakas Henna oli sekä lukenut viimeisimmistä tuotehaaveistani että joutunut kuuntelemaan niitä ihan livenä, ja Hennan paketista paljastuneet Make Up Storen Beaver ja MACin Soul Serenade aiheuttivat riemunkiljahduksia. Ihana nainen oli vielä suunnitellut nämä yhdessä käytettäväksi. Aika nappi suunnitelma, sanon minä. Beaver vaikuttaa muuten pikaisen tutkailun perusteella aika hyvältä varjostusväriltä myös kasvoille-lisäkokeiluja luvassa. Soul Serenade taas on ihan vaan puhtaasti täydellinen, ja ensimmäinen extra dimension-luomivärini! Ooo! Soul Serenade on tummahko, reilusti harmaaseen taittava taupe, josta paljastuu häivytettäessä kuitenkin useampia sävyjä. Tykkään. Tykkään kovasti.

Toinen synttärilahja on pitkään jahkailtu, juupas eipäs-kategoriaan kuukausiksi pudonnut MACin Maleficent-paletti. Ehdin jo päättää etten tarvitse tätä nelikkoa, ja olin jo hyvillä mielillä unohtanut sen, kunnes jokin sitten napsahti. Sunnuntai-iltana iski hirveä, pakottava tarve saada paletti nythetimulle, ja maanantaina töiden jälkeen juoksin (kyllä, juoksin) Stockalle utelemaan (vikisemään) onko kyseistä palettia vielä saatavilla. MACin tiskillä oli hirveä jono, ja ehdin noin kymmenen minuutin jonotusaikana jo käydä mielessäni läpi kaikki mahdolliset kauhuskenaariot, pahimman ollessa se että viimeinen paletti myytäisiin minun edelläni olleelle asiakkaalle. Palettia oli onneksi vielä jäljellä, ja sain kuin sainkin omani, kiitos synttärirahojen. 


Nyt jälkeenpäin ihmettelen miksi ikinä päätin etten ostaisi tätä palettia. Tämä on kaikessa tavallisuudessaan ja arkisuudessaan ihan täydellinen, ja vasemman alanurkan  Concrete on vienyt sydämeni täysin. Ainoana miinuksena musta Carbon, joka minulta nyt löytyy tuplana, kiitos Punk Couture-paletin. Käytän kuitenkin Concretea nyt loistavana aasinsiltana aiemmin viikolla tehtyyn meikkiin (tämä on itseasiassa migreenin alkupäivältä-ehdin onneksi nappaamaan aamulla meikistä kuvat) jossa käytin Concretea ja Soul Serenadea varjostuksena. 


Koko luomella on turvallisesti Satin Taupe, kulmaluulla ja sisänurkassa Mylar, varjostuksena Concrete ja luomivaossa Soul Serenade ja ripsirajassa hyyyyyvin kevyesti Carbon.

Huulille pääsi kesäkuun alussa tehty täsmäostos Guerlainin kesäkokoelmasta. Kokoelman huulikiilto, nimeltään hiukan hassu Nahema Smack, on värinä täydellinen. Kevyt, kimmeltävä koralli tuo juuri sopivasti väriä huulille, ja alkumakustelun jälkeen hassu nimi on nyt oikesti ihan hauska. 

Poskilla oli taas turvallinen Spiced Mocha, josta on tullut ehdoton luottoposkipunani. Spiced mocha tuo sopivasti väriä kasvoille, ja oikein kohdistettuna luo myös illuusiota varjosta. Täydellistä kaltaiselleni varjostuslaiskurille! 

Nyt naputtelen tämän valmiiksi ja rynnistän kohti Keravaa, sillä olen luvannut tehdä rakkaalle ystävälleni sekä meikin että kampauksen juhlia varten. Onneksi harjoitusversiot on jo tehty, joten näiden pitäisi sujua varsin kivuttomasti. Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Muistakaa pysytellä turvallisen etäisyyden päässä kokoista, älkää juoko liikaa ja muistakaa ottaa talvivaatteita mukaan mikäli se uhattu lumimyräkkä todella iskee! 

Silmät:

-UDEPP
-MAC Mylar
-MAC Satin Taupe
-MAC Concrete
-MAC Carbon
-MAC Soul Serenade
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Sensai 38 mascara

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-IsaDora Wake Up Make Up Ivory 
-IsaDora Color Correcting Concealer Anti-Redness saatu
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Clarins Blush Prodige Spiced Mocha

Huulet:

-Guerlain Gloss D’Enfer Nahema Smack

8 Comments

  1. Päätökset on tehty peruttaviksi. 😉 Ihana meikki ja juurikin sellainen hyvä paletti jokapäiväiseen käyttöön.

    • Hahaa, niinpä! 😀 Kiitos! ^^ Tää on kyllä niiin arkipaletti!

  2. Kun nöin tuon maleficent paletin meikin mustaa kajalia blogissa, ajattelin heti miten upealta se näyttäisi sinun kauniissa luomissa! Can’t wait koska nään meikkikuvat! 🙂 ja niin himottaisi, mutta voikun pikku kapungissani on vain pienen pieni emotion 🙁

    • Voi kiitos, miten ihana kuulla! ^^ Yritän saada meikkikuvia ulos asap!

  3. Tuo paletti on kyllä <3 Jotenkin tuo Maleficent-teema pääsee kunnolla oikeuksiinsa nimenomaan paletin pakkauksessa. Tosi upean meikinkin olet tehnyt!

    • Oikeassa olet! Jotenkin tässä paletissa kiteytyy se uuden leffan Maleficent ^^ Ja kiitos!

Vastaa