Skip to content

Suuri swatchpostaus

Wohoo, tässä ne on! Swatchit kaikista ihanista testiin  saamistani Urban Decayn uutuustuotteista! Kirjoitan omista suosikeistani ihan erilliset postaukset, mutta tässä on swatchit ihan kaikista. Paria olen ehtinyt testaamaan jo ihan käytössä, ja niistä pystyn sanomaan jo nyt pari sanaa. Mennään kuitenkin sen pidemmittä puheitta ihan itse kuviin, koska jos höpisen yhtään pidempään tää postaus tulee olemaan pidempi kuin nälkävuosi.

esaf_ud_holiday_5 esaf_ud_holiday_6 esaf_ud_holiday_7

Urban Decay lanseerasi juhlavuoden kunniaksi joukon vanhoja klassikkosävyjä uudemman kerran. Sain näistä kokeiluun yhden, upean pronssisen Smogin!

esaf_ud_holiday_8 esaf_ud_holiday_9 esaf_ud_holiday_10

Nestemäisiä Moondust-luomivärejä sain kokeiluun kaksi. Ylempänä Solstice, alempana Vega. Solstice on ollut ihan arkimeikissä käytössä jo pari kertaa, ja se on UPEA neutraaleihin mattasävyihin yhdistettynä! On se varmasti upea muutenkin, mutta näin oon tehnyt siitä omaan arkimeikkiini sopivan.

esaf_ud_holiday_11esaf_ud_holiday_3esaf_ud_holiday_12

Blackmail Vice Lipstick palette on upea. UPEA. Olin vähän skeptinen tän suhteen sillä en ole huulipunapalettien ylin ystävä, mutta mieli muuttui nopeasti. Nää sävyt on niin upeita ja mielettömän laadukkaita, ettei palettimalli haittaa ollenkaan. Iso plussa mukana tulevasta siveltimestä, siitä tuli välittömästi mun suosikkisivellin huulituotteille.

esaf_ud_holiday_13 esaf_ud_holiday_14

Kuvaan mun lempparisävyt vielä erikseen huulilla, mutta näistä saa ees jonkinlaisen käsityksen siitä miltä nää näyttää iholla! Tällä hetkellä mun suosikkeja on Blackmail, Conspiracy, Amulet, 1993, Disobedient, Big bang ja Sheer shame. Melkeinpä puolet tän paletin sävyistä siis, ehm.

esaf_ud_holiday_4esaf_ud_holiday_15

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on mun suosikki, Naked Ultimate Basics- paletti! Tästä hihkuin jo aikaisemmin syksyllä, ja nyt se on vihdoin täällä.

esaf_ud_holiday_16 esaf_ud_holiday_17

Swatchit on tehty jälleen kerran puhtaalle ja kuivalle iholle! Oon vaikuttunut. Tumma Blackjack oli vähän kuivahko tälleen swatchattuna, mutta meikissä se on ollut ihan täydellinen. Blow on parin käyttökerran jälkeen mun uusi suosikkisävy korostuksiin, ja Nudie ja Commando on ihan täydellisiä mun laiskoihin arkimeikkeihin. Oon ens viikolla lomalla, ja tähtään siihen että saan tehtyä tällä useamman meikin teille näytettäväksi!

Kiinnostaako joku näistä erityisesti nyt kun näitte swatchit? Mistä haluaisitte tarkemman esittelyn?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

21 Comments

 1. Kuulisin swatchien perusteella lisää Liquid Moondust luomiväreistä. Jos jotain niin UD osaa hyvin metalliset shimmerit ja duochromet. Millainen aplikaattori noissa on, onnistuisiko esim glitter rajaus? Mmm… kelpais!

  xx Laura | Laurantaina Beauty Blog

  • ilona ilona

   Niistä on tulossa lisää juttua, koska niistä oon tykänny! 😀 Varsinkin toi Solstice on ollut mainio. Näiden aplikaattori on sellanen jännä paksumpi sivellin. Sillä ei ehkä rajaus ihan onnistu, mutta siitä saa helposti tuotetta pienempään siveltimeen jolla voi sitten sutia rajauksen! Hmmmm pitääkin kokeilla tota. 😀

 2. Mä olen itse innostunut viimeaikoina huulipunista, joten huulijutut kiinnostaisi.
  Tosin nuo kaikki näyttävät niin kivoilta, että mihin tahansa päädytkin, niin käy!! 😀

  • ilona ilona

   Hahaa, vähän kaikkea on kyllä luvassa! Oon ite rakastunut tohon huulipunapalettiin ja noista Liquid Moondusteista Solsticeen! Kävin jo ostamassa yhden punan tosta paletista ihan kokonaisena, koska se oli niin ihana… :’D

 3. Päivi Päivi

  Voi kääk! Musta tuntuu, että välttämättä tarviin ton huulipunapaletin ? Ultimate Basics on kans varmaan pakko hommata. Ja noi nestemäiset luomivärit kiinnostaa kans kovin. Niistä olis kiva saada ihan meikkikuvaa ?

  • ilona ilona

   Toi huulipunapaletti ON ihana! 😀 Se on mieletön! Kävin hipeltämässä myös sitä toista versiota jossa on mukana myös vihreä huulipuna, ja melkein ostin sen jo. Siinä vaan on useampi sama sävy kuin tässä niin se ei ole kauhean kannattavaa… :’D Solsticesta on jo meikkikuva esillä täällä! ^^ https://eyeshadowandflame.com/solstice/

 4. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Ooooooh toi Smog!!! Ihan sairaan päheä!

  • Mua kiinnostaa kans nähdä tää huulilla!

   • ilona ilona

    Tulossa! Se on kamalan jännä :B

 5. Hiituska Hiituska

  Kaikki ud.n tuotteet kiinnostaa! Odotan paljon hienoi meikkei tolla ultimatebasicilla!

 6. IIHANIA kaikki! Etenkin nuo molemmat paletit kiinnostaa ja äh, KAIKKI. Siis onpa upea tuo Smog puna. En tiiä osaisinko käyttää sitä, mutta nätti ku mikä 🙂

  • ilona ilona

   Nää on ihan älyttömän ihania! 😀 Yritän saada näistä mahdollisimman monta parempaan esittelyyn ^^ Smog on todella kaunis! Erikoinen sävy, mutta menee kyllä yksinään ja vaikka jonkun toisen kanssa kerrostettuna!

 7. Smog kiinnostaa nähdä todellakin huulilla, upea sävy!

  • ilona ilona

   Sitä on niin moni toivonut että se on nyt ensimmäisenä listalla! 😀 Oon kokeillut sitä jo pari kertaa, ja se on kyllä upea!

 8. Saattaa olla, että rupes kuola just valumaan suupielestä… Awwwww! <3 <3

  • ilona ilona

   :DD <3 <3 <3

 9. Wow mikä ihania kuvia! 😀 Olisin kiinostunut tiedä kenen voi olla yhteydessä PR mistä voi olla mahdollisuus saada nämä ihana juttuja 😀

  • ilona ilona

   Kiitos! 😀 Maahantuoja on ollut muhun yhteydessä, sitä kautta. 🙂

 10. Maarit Maarit

  Siis huhhuh mitä herkkuja, nam! Pakko kotiuttaa joku noista kunhan palkkapäivä koittaa… 😀

  • ilona ilona

   Suosittelen lämpimästi, nää on IHANIA! 😀

Vastaa