Skip to content

Sumuinen metallisekoitus

Kai tiedätte Oot meikannut! -blogin Annan? Sen lisäksi että Anna tekee ihania meikkejä ja varsin kadehdittavia lakkauksia, on kyseessä myös varsin hyvä tyyppi. Löysin Annan kanssa aika välittömästi yhteisen sävelen, ja samalla aaltopituudella on huideltu niin kosmetiikan kuin muidenkin asioiden suhteen. Makumme osuvat yksiin useamman asian suhteen, ja vinkkejä ja suosituksia on jaeltu puolin ja toisin. Minä sysäisin Annan MUG:in pariin, ja Anna teki minulle saman Zoevan suhteen. Anna, KIITOS vielä että sait minut ostamaan Zoevaa-teit ihan älyttömän palveluksen. Enpä ole vähään aikaan meikannut tällaisella tunteella ja paatoksella!

Nyt olisi siis luvassa ensimmäinen Zoevan ihanilla paleteilla toteutettu meikki. Kyseinen kokonaisuus on vilahdellut jo Instagramissa ja Facebookissa, sillä rakastuin siihen itse kovin. Tein kyseisen silmämeikin Smoky- ja Mixed Metals-paleteilla, enkä ole piiiiiiiitkään aikaan meikannut niin hyväntuulisena ja sellaisella hartaudella! Taustalla soi RuPaul, siveltimet sutivat kuin itsestään ja fiilis oli kaikin puolin hyvä. Näitä lisää, kiitos! Samalla naamalla vietettiin myöhemmin samana päivänä lukijailtaa Joliella. Oli muuten ihanin ilta vähään aikaan- mun lukijat on ihan parhaita!

esaf_zoeva_smoky_mixedmetals_look_10

esaf_zoeva_smoky_mixedmetals_look_3

Mixed metals-paletista käyttöön pääsi iiiihana ja upea Copper plate, Neo Brass sekä hempeä ja suloinen Warm silver. Smokyn sävyistä käyttöön pääsi Relieve the moon, Dust&memories ja Smoky Wishes. Värien asettelu oli seuraava: mattavaalea Relieve the moon kulmaluulla, häivytyssävynä Dust&Memories ja varjostuksena Smoky wishes. Copper plate pääsi koko luomelle, ja Warm silver sisänurkkaan. Neo brass toi pientä lisäväriä alaluomelle. Hiukan utuinen rajaus syntyi Smoky- paletin mustalla Real lightilla ja Kat Von D:n tattoo-rajauksella. Tällainen utuinen rajaus on ollut minulle viime päivinä kuuminta hottia, ja olen tehnyt sen aika lailla jokaiseen meikkiin. Sisänurkan tarkemman rajauksen olen välillä jättänyt pois, mutta tällä idealla on menty jo jonkin aikaa. Ripsille pääsi Urban Decayn Perversion, joka vaikuttaa aaaaaikas kivalta.

esaf_zoeva_smoky_mixedmetals_look_11

Meikkipohjan tein alesta löytämälläni Rimmelin Wake me up-meikkivoiteella, johon tykästyin kovin. Teki vaikutuksen! Pidän kovasti. Poskilla MAC-suosikkini Mocha kera kevyen varjostuksen ja korostuksen. Huulilla käytin pelkkää MACia (onko joku yllättynyt?), eli iki-ihanaa Private partya ja viime joulukokoelman Courting Chic-kiiltoa.

esaf_zoeva_smoky_mixedmetals_look_2

Pätkäisin samalla kertaa myös otsista, ja iskin hiuksiin IDHairin värinaamion. Muutosta ei kuvista oikein näe, mutta ero oli itselleni havaittavissa ja kovin tervetullut!

Tämä meikki ja nämä kuvat ovat sillä tasolla millä haluaisin olla ihan koko ajan. Toivotaan että meno jatkuu tällaisena, olisi kovin tervetullutta. Otan viimeisen kuvan asenteen käyttöön ja annan palaa- opinnäytetyö odottelee vielä viimeistelyä ja loppusilauksia. Kohta se on ohi!

Mitä pidätte ensimmäisestä Zoeva-kokeilustani? Käykää kurkkaamassa Annankin Zoevameikit, nainen on tehnyt aika ihanaa jälkeä omalla puolellaan.

Silmät/Eyes:MAC 24 hour Extended Eye Base, Zoeva Relieve the moon, Dust&memories, Smoky Wishes, Copper plate, Warm Silver, Neo Brass, Real Light, Kat Von D tattoo eyeliner, Urban Decay Perversion, Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe

Kasvot/Face: Rimmel Wake me up foundation 100 Ivory, MAC ProLongwear Concealer NW15, Sensai loose powder, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Mocha, MAC Hot sensation

Huulet/Lips:MAC Private party, MAC Courting Chic

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

8 Comments

 1. Adsfjsdkjhfs <3 Mitä olitkaan mennyt kirjoittelemaan, oot ihanin!
  Ja siis nää kuvat. HUH. Oikeasti. Niinku sanoin aiemmin, niin nää on oikeasti parasta mitä tänä vuonna on nähty. Kuvat ja meikit. NYT ON KYLLÄ.
  Ja kiitos itselles MUGeist! Joku päivä vielä päästää meikkaa toistemme naamat, pistetää blogimaailma sekasi ja sillee : D

  • Ja katotaa samalla RuPaulia niin johan lähtee!

  • Tarkoitin joka sanaa,hontey! Ja ihihiii, kiitos, kiitos. Olen itsekin ihan tyytyväinen. 😀 KYLLÄ. Me niiiiiin meikkaamme toisemme! KYLLÄ.

 2. Kaunis!!! Upea kokonaisuus kerta kaikkiaan 🙂 Ja arvaapa, onko täällä SEKÄ Zoeva- ETTÄ Geek-himotukset valloillaan…

  • Kiitos darling <3 Tuut tänne sörkkimään ja hiplaamaan, niin joko pahenee tai paranee!

 3. Huikean kaunis meikki tämäkin, wow! 🙂

Vastaa