Skip to content

Sugarpill Edward Scissorhands

Nyt Sugarpill- ja Edward Scissorhands- fanit kuulolle! Missasitteko Sugarpilllin UPEAN Edward Scissorhands- paletin? Jäikö harmittamaan? NO ARVATKAA MITÄ. Sugarpill saa kyseistä aarretta lisäerän, ja se tulee myyntiin Black Fridayna! Nyt kannattaa olla skarppina, sillä ensimmäinen erä myytiin loppuun päivässä, ja tämä perjantaina myyntiin tuleva erä on ihan vihoviimeinen mitä myyntiin tulee.

ESAF_SUGARPILL_EDWARD_1

Paletti itsessään on ihan vaan upea. UPEA. Yksi ihanimpia kaikkien omistamieni palettien joukosta, ja minulla on monta. Joudun tunnustamaan etten ole kunnolla meikannut paletilla, mitä nyt kotona vähän räpeltänyt. Ja rakastan sitä silti. ES on minulle hyvin rakas elokuva, ja olen harras Burton- fani, joten mielipiteeni SAATTAA olla puolueellinen. Ihansssssama, tämä on ihana ja upea pakkausta ja kansien kuvitusta myöten.

ESAF_SUGARPILL_EDWARD_2

Paletin sävymaailma on hiukan erikoinen mutta elokuvan värejä aika uskollisesti seuraava. Lämmin nuderuskea on aika täydellinen arkimeikkeihin, ja tummanruskea matta on ihan  mahtava sävy smokymeikkeihin. Koralli on kaikessa kirkkaudessaan ihana, ja menee yllättävän kivasti vähän kaiken kanssa. Sinisenä hohtava valkoinen on upea korostussävy, ja shimmerinen metallinharmaa on ihan vaan UPEA. Ainoa itselleni hiukan outo sävy on tuo vasemman ylänurkan vaaleansininen- sitä en jotenkin vain osaa käyttää. En millään. En ole muutenkaan mikään vaaleansinisten ylin ystävä, joten juuri tuo sävy asettaa eteeni eniten haasteita. Mutta aion selättää tämän asennevammani ja ottaa tuon vaalean pirulaisen haltuun! Pakko! Swatcheja kaipaava tekee hyvin ja klikkaa tätä linkkiä.

ESAF_SUGARPILL_EDWARD_3

ESAF_SUGARPILL_EDWARD_4

Ja hei. Katsokaa tuota peiliä. Se on KAUNIS. Hihkuin riemusta kun sain tämän käsiini ja pääsin avaamaan paletin ihan omin kätösin- tuo peili, nuo koristeet, nuo vihreät köynnökset… AH. Tämä on samaan aikaan outo ja ihana! Missasin itse Sugarpillin ensimmäisen erän, mutta sain omani brittiverkkokaupasta ihan ensimmäisen julkaisun aikoihin. Onneksi, muuten olisin rynnimässä Black Friday- myynteihin aika epätoivoisena. Tämä on niitä paletteja jotka eivät missään nimessä saa puuttua kokoelmastani.

Etsilleen. Aiotteko olla perjantaina asemissa tämän paletin takia? Innostaako Sugarpill ja Edward Scissorhands?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

4 Comments

  1. Ihana paletti, voisin ostaa tän pakkauksen takia, vaikka muuten noi sävyt ei niin iske. 😀

    • No eikö!! Toi pakkaus on jotenkin ihan mielettömän upea!! Hyvää työtä Sugarpilliltä. 😀

  2. Liisa Liisa

    Noi sävyt on kyllä tosi erikoiset keskenään. Mutta vaadin, että teet pari(kin) meikkiä tällä!! 😀

    • Ne on!! Mutta lupaan tehdä pari(kin) meikkiä tällä!! 😀

Vastaa