Skip to content

Studio Ghibli-sarja : Nausicaä

Dark Souls-sarja on saatu päätökseen,ja on uuden sarjan aika! Kuten aiemmin jo vihjailin,on vuorossa Studio Ghibli. Studio Ghibli on perustettu 1985 Nausicaä of the Valley of the Windin jälkimainingeissa,ja on tunnettu Spirited awayn ja Princess Mononoken kaltaisista menestyselokuvista. Viime vuonna Studio Ghibli osallistui myös Ni No Kuni-pelin suunnitteluun ja kehitykseen-kyseinen peli on paras pelaamani peli pitkään aikaan,ja jaksaa innostaa vielä pitkänkin ajan jälkeen. Pelin hahmoista on luvassa meikkejä,sillä rakastuin muutamaan palavasti!

Sanomattakin lienee selvää että olen harras Ghibli-fani,ja olen ostellut studion elokuvia itselleni tasaiseen tahtiin. Ehdoton suosikkini on Howl’s moving castle (Liikkuva linna),jonka tiimoilta tulee useampikin meikki. 

Päätin aloittaa sarjan Nausicaästa,vaikkei se varsinaisesti kuulukaan Studio Ghiblin tuotoksiin. Se kuitenkin luetaan useissa listauksissa studion saavutuksiin,ja suuri osa Nausicaän tekijätiimistä päätyi perustamaan Ghibliä,joten päätin että Nausicaä on hyvä aloitus sarjalle. 

Nausicaän  tarina perustuu Hayao Miyazakin mangaan. Elokuva on visuaalisesti upeaa katsottavaa,ja Joe Hisaishin musiikki on korviahivelevän kaunista-tarinan mahtavuudesta puhumattakaan.


Toteutin meikin täysin Nausicaän asun pohjalta-paljon vaaleaa sinistä ja hiukan tummaa ruskeaa. Pidän tästä huomattavasti enemmän kuin aluksi luulin! Erityisesti ruskea rajaus näytti luonnossa jotenkin todella ihanalta sinistä vasten. Tästä tulikin täysin käyttökelpoinen arkimeikki!

Käytin:

-UDEPP
-Sleek Acid-paletti
-MSCHIC rajauskynä ruskea
-Yves Rocher kulmakynä 02
-Lumene brow wax
-Yves Rocher lash plumping mascara


Nausicaä is the first one in my Studio Ghibli-series! I know that Nausicaä isn’t actually a Ghibli-film as it was made before the studio was founded,but as so many of the ones who made Nausicaä went on to start Studio Ghibli,I thought it was appropriate to start from Nausicaä.

Vastaa