Skip to content

Stroke of Midnight Warm

Rakkaalta ystävältä lahjaksi saatu MACin Stroke of Midnight Warm- paletti on pyörinyt meikkipöydällä varsin pitkään odottamassa ahkerampaa käyttöä. Kyseisen paletin huomiotta jättäminen on suorastaan rikollista, sillä se on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea- hyvin lähellä täydellistä. Paletin värit ovat helppokäyttöisiä, ja sillä on helppo koota hyvinkin erilaisia kokonaisuuksia. Nyt on kuitenkin vuorossa hyvin neutraali kokeilu, joka toimi arkimeikkinä jo joulukuun puolella.

Tässä meikissä käytin paletin viidestä väristä kolmea pystysuoraa nappia- eli vaaleinta korostusväriä, lämmintä kultaista ja ruskeaa. Nämä kolme väriä toimivat täydellisesti yhteen! Hiukan erilaista väriasetteluakin olisin voinut kokeilla, mutta tämä oli se kaikkein luontevin versio. Yritän elvytellä tämänKIN paletin käyttöä vähitellen-näin ihanat paletit eivät saisi jäädä unholaan!

Ihana, upea ja ainutlaatuinen Urban Decayn Vice 2-paletti muuten saapui eilen- enkä ole pitkään, PITKÄÄN aikaan nähnyt mitään niin ihanaa meikkirintamalla! (näitä ihanuuksia kyllä nyt todella satelee- Shisheidon Color barkin on vasta korkattu!) Naked 3 on ihana ja upea-kuten kaikki Naked-paletit-mutta tämä,tämä on jotain ihan muuta! Yritän saada tästä ihanuudesta kuvia niin pian kuin suinkin vain voin, mutta hiukan joudutte odottamaan. Onneksi muutama ihana blogikollega on jo ehtinyt kuvailla ja kokeilla tätä aarrepalettia, joten kurkatkaapa Päivin, Eikon ja JonnaH:n jutut tästä ihanuudesta!

Mitä pidätte silmämeikistä?

Silmät:

-UDEPP
-MAC Stroke of Midnight Warm Femme-Fi
MAC Stroke of Midnight Warm Amber Lights
MAC Stroke of Midnight Warm Mulch
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

4 Comments

  1. Onpa nätin kullansävyinen meikki 🙂 Mulla nousee MAC kuume kun niiden luomiväreillä on niin ihanat nimetkin!

    • Kiitos! 🙂 MAC-kuumetta kannattaa varoa-siitä on hyvin vaikea päästä eroon. Ja ah-niiden nimet!

  2. Ihana meikki, mä en ehkä kestä oottaa, mitä sulla on huomenna!

    • Apua, suorituspaineita 😀

Vastaa