Skip to content

Strange Limit

Naked 3:n vieraammilla sävyillä jatketaan! Innostuin paletin mattasävyistä oikein kunnolla, ja päädyin käyttämään tällä kertaa lähes pelkästään niitä. Tällä kertaa koko luomelle pääsi Limit, sisänurkkaan ja kulmaluulle Strange ja varjostukseksi Nooner. Blackheartia taputtelin hyvin varovasti ripsirajaan tuomaan hiukan lisätummuutta. 

Nämä hyvin neutraalit arkimeikit ovat jaksaneet inspiroida nyt muutaman päivän oikein urakalla! Tällaiset meikit ovat keränneet myös kanssaihmisiltä paljon kehuja- enemmän kuin tummemmat meikit. Erityisesti tämänpäiväinen meikki korosti kuulemma silmiäni ja kasvojani hyvin, ja oli luonnollinen mutta silti siisti. Pidin kyllä itsekin meikistä, mutta alan taas kaipaamaan jotain väriä tai tummempaa sävyä- jotain mikä toisi meikkiin jotain pientä lisää! Pelkään myös jämähtäväni tällaisiin meikkeihin ihan vaan mukavuushalun takia- tällainen meikki on helppo ja nopea tehdä, eikä suurempia sotkuja tarvitse pelätä. Yritän siis lähipäivinä siirtyä takaisin tummempiin meikkeihin- pimeän puolelle, jopa. Heheh. 

Tällainen meikki on kuitenkin loppupeleissä raikas ja keväinen, ja värejä vaihtelemalla siihenkin saisi jotain erilaista. Veikkaan että persikkaisena tämä voisi olla oikein virkistävää vaihtelua! Taidankin kokeilla persikan sävyjä seuraavan kerran kun kevyt meikki houkuttelee.


Mitä pidätte? Vieläkö neutraalit meikit uppoaa, vai pitäisikö palata takaisin tummempiin meikkeihin?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 3 Strange
-Urban Decay Naked 3 Limit
-Urban Decay Naked 3 Nooner
-Urban Decay Naked 3 Blackheart
-Make Up Store Brow color no.1
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl-mascara

Kasvot:

-Clarins Instant smooth perfecting touch primer
-IsaDora Wake Up Make Up
-Clarins  Mineral Loose Powder Light
-Clarins Opalescence- kasvopaletti saatu
Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder -Mineraaliposkipuna Velvet Plum 04 saatu

Huulet:

-Dior Addict Extreme Incognito

6 Comments

 1. Ihan hyvin sopii nää neutraalitkin! Joten mulle käy kummat vaan. 😉

  • Hehee, kiva kuulla! 😀

 2. Anonymous Anonymous

  Rakastuin itsekin tähän palettiin kun pari viikkoa sitten ostin ja olen katsellut kahta muuta ja yllätyksekseni huomasin että nää on tosi kalliita. Ostin Aasiasta 2 ja sain ne yhteensä alle kahdenkympin. Vinkiksi vaan näitä himoaville, sieltä lähtee halvalla! 🙂

  • Hintaviahan nämä paletit kyllä on, mutta sille hinnalle on ihan syynsä. Aasiasta ostettu halpa paletti ei luultavasti ole Urban Decayn valmistama, vaan halpa kopio. Halpojahan ne kopiot ovat, mutta niissä on aina riskinsä- niissä käytetyt materiaalit eivät välttämättä vastaa INCI-listaa ja ne saattavat sisältää silmille haitallisiakin aineita. Laadustakaan ei ole takuuta- nämä paletit ovat nimenomaan laadustaan tunnettuja, ja kopiot eivät välttämättä yllä samalle tasolla. Itse olen maksanut ihan mielelläni hyvästä tuotteesta sen pyydetyn hinnan, ja hyödyntänyt niitä hankkiessani kaikki mahdolliset alekoodit. Jokaisen olen ostanut varmasti luotettavalta jälleenmyyjältä, yleensä tutusta verkkokaupasta.

 3. Anonymous Anonymous

  Voi kai se olla noinkin. Moitteeton paletti kuitenkin ja ihan samalta näyttää kuin aito kaikin puolin. Uskallan kuitenkin väittää ettei tämä ole ’halpa kopio’ sillä olen muitakin kansainvälisesti tunnettujen brändien tuotteita ostanut ulkomailta halvemmalla ja ihan yhtä hyviä. Nakedini hyvin toimii myöskin. En itse ole niin tarkka siitä onko se nyt sitä merkkiä vai ei, kunhan on hyvä 🙂

  • Pääasia että olet tyytyväinen! 🙂

Vastaa