Skip to content

Still alive

 Hei ihanaiset! Täällä ollaan, ja hengissäkin vielä- muuttorumba otti aika koville (oli muuten ehkä hirvein ja raskain muutto ikinä- minä, mieheni ja kaverit oltiin yli 12 tuntia hommissa) ja sunnuntai-iltana nousi sitten kuume ihan urakalla. Olen pesinyt viime päivät uuden sohvan (tai no, uuden ja uuden-lapsuudenkodin sohva tämä on, mutta miljoona kertaa parempi kuin se Ikea-sohva joka meillä ennen oli) nurkassa ja ollut tekemättä mitään. Mitään ihmeellisempiä järjestelyjäkään en ole uudessa kodissa voinut tehdä, koska on ollut pakko levätä- isoin operaatio johon ryhdyin oli meikkien läpikäyminen ja esillelaitto. Tärkeimmät ensin ja silleen. 

Kuvitan tämän postuaksen viime päivien Instagram-kuvillani, jotka kertovat aika hyvin tämänhetkisistä fiiliksistä. Kuvissa näkyy niin uutta kämpääkin, sen sisältämää kaaosta, meikkipöytää ennen ja jälkeen-kuvilla sekä ennen muuttoa ostettuja ja saatuja meikkiaarteita. Kyseiset meikit toimivat muuttopäivän motivaationani- ne odottivat palkintona sitten kun kaikki olisi valmista.


First things first-uuteen kämppään ostettiin heti maljakko ja kukkia. Pionit on mun ehdottomia suosikkeja-rrakastan niitä. 

Muutossa ei mennyt rikki astioita tai mitään muutakaan, mutta mun kynnet tuhoutui täysin. Nyt ne on ihan säälittävät nysät.

Tiskit-ne ei ole juuri kiinnostaneet. Silti keittiö on jotenkin siistiytynyt.

Tyhjä meikkipöytä

Täysi meikkipöytä. Tykkään tästä aika paljon.

Loppuviikon motivaatio/palkinto/treatyoself-ostokset. Hykertelen vieläkin kun näen tämän kuvan.

Sain testattavaksi IsaDoran kesäkokoelman aarteita, ja DAMN nää on ihania. Olen ehtinyt rakastua palavasti jo muutamaan.

Myös Clarinsin kesäkokoelman paletti saapui testattavaksi- tätä olin kuolannut jo aikaisin keväällä.

Ja niitä omia ostoksia-YSL:n uusiutuneet paletit olivat olleet himotuslistalla jo kauan, ja tähän päädyin. Halusin arkisävypaletin-tällä kun oli sen verran hintaa että saisi ainakin olla paljon käytössä. YSL:n huulilakka oli heräteostos-sekin fiksussa arkisävyssä, joka vahingossa mätsäsi palettiin aika täydellisesti.

Kuvissa ei näy ihan kaikkia ostoksiani- sorruin Guerlainin pisteellä ihanan Sofien ja luottomyyjäni kannustamana upeaan roosansävyiseen palettiin ja kesäkokoelman persikkaiseen huulikiiltoon. Mukaan tarttui myös Shiseidon huulipuna ja Diorin uutuushuulisysteemijuttu, sekä Kicksissä esillä olleesta OPIn neon-kokoelmasta pinkki lakka. Postissa olisi matkalla vielä iso läjä OPIn ja Orlyn lakkoja Nailsuppliesilta, sekä KBShimmeriä sekä Cirqueta Harlow&Co:lta. Luulen että kesäkuun ostokset on aika lailla tässä. 

Kun edessä on nämä aarteet, taustalla soimassa otsikon mukaisesti The Crashin iki-ihana Still alive ja aurinko paistaa juuri sopivasti meikkipöydälleni on olotila tällä hetkellä allaolevan giffin mukainen- sotkua ja laatikoita on vielä, mutta kyllä tämä kodilta näyttää. Enemmän kuin yksikään aikaisempi asuntomme-tämä tuntuu ihan omalta. 


Olisitteko kiinnostuneita näkemään postauksia kodista, kunhan se saadaan kuntoon? Seiniltä puuttuu vielä tauluja ja asioita, parvekkeella on hirveä määrä tavaraa ja siellä täällä on pahvilaatikoita, mutta kun tämä saadaan valmiiksi, voisin hiukan valottaa miten meillä asutaan. Jos sille siis olisi kiinnostusta.

Ylihuomenna palataan normaaliin tahtiin philosophyn parissa-sitä ennen yritän lukea kaikki viikonlopun aikana ja sen jälkeen tulleet postaukset, vastailla jo ikuisuuden vastausta odottaneisiin kommentteihin ja meikata. En ole meikannut perjanain jälkeen, ja hiukan alkaa olla jo vieroitusoireita….

6 Comments

  1. Siis toi kotipostaushan hoituu ihan itestään sit ens kuussa, kun kutsut valokuvaavat bloggaajat kotiisi… 😛

    • Hahaa, niin mäkin ajattelin 😀 Voin itse ottaa jotain räpellyskuvia, kun muut kuitenkin ottaa hienoja 😀

  2. Meikkipöytä & pionit! <3 <3 <3

    • Hihii, niinpä!! <3 Aion ottaa pionit tavaksi :3

  3. Oi mitä ostoksia! Nam! Olit ne ansainnut – muuttaminen on ankeaa. Ehdottomasti haluan nähdä koti-postauksen!

    • Luulen että saan sellaisen aikaiseksi ensi viikolla kun on kaikki paikallaan ^^ Ja joo, nuo oli kyllä ansaittu-muutto oli ihan kamala. 😀

Vastaa