Skip to content

Sparkle-iscious Uptown

 Kun keskiviikkoiltana aloin suunitella kynsien lakkaamista, tiesin haluavani jotain överiä- oikein kunnon glitteröverit. Päädyin kaivelemaan Helmerin laatikoita lähes tunniksi, kun jokaisesta laatikosta löytyi jokin unohtunut aarre. Yksi näistä unohtuneista aarteista, Color Clubin the Uptown, päätyi lopulta kynsille asti OPIn Want to bite my neckin ja Sparkle-isciousin kanssa.

Lähdin tavoittelemaan glitterövereitä laittamalla pohjaksi kaksi kerrosta tummanviolettia Want to bite my neckiä. Yksikin olisi riittänyt jos olisin ollut tarkkana- en ollut. Seuraavaksi tuli reilu kerros Sparkle- iscious-glitterlakkaa. Tuijottelin kynsiä hetken ja mietin jättäisinkö sellaiseksi, sillä jo näiden kahden yhdistelmä oli lumoava. Päätin kuitenkin ettei glittermäärä ole vielä riittävä, ja laitoin näiden kahden päälle vielä kerroksen the Uptownia.

Kannatti. Kynnet olivat tajunnanräjäyttävät torstain upessa aamuauringossa, ja nämä lakkaukset saavat pysyä poikkeuksellisesti kynsillä pidempään- yleensä kun vaihdan lakat päivittäin. Näistä en halua luopua ennen kuin on ihan pakko!


Ensisilmäykseltä näyttää siltä että the Uptown on ainoa näkyvä glitterlakka, mutta kun katsoo tarkemmin, näkee kuinka Sparkle-iscious ja sen glitterit (erityisesti siniset!) kimmeltävät alta. 

Olin äärimmäisen onnellinen siitä että tajusin ottaa the Uptownin käyttöön- kokeilin sitä talvella kerran, ja sen jälkeen ihanuus unohtui Helmerin pohjalle. Nyt kevätauringossa se pääsi kunnolla oikeuksiinsa- katsokaa nyt miten upealta se näyttää pullossakin!


Mitä pidätte, viehättääkö tällainen glitterilotulitus? 

7 Comments

    • Hih, joo! Oon kauhean ylpeä ton kombon keksimisestä 😀

  1. Oh my gosh, this is gorgeous! What is the name of it? Google isn’t translating in a way that I can figure it out. Thanks!

    • Thank you so much! I used OPIs Sparkle-iscious and Color Clubs The Uptown for this, and for the dark base I used OPIs Want to bite my neck! 😀

Vastaa