Skip to content

Soul Stone meets Wizards only, fools!

Hihkuin alkuviikosta uusista Femme Fatale-luomiväreistäni, ja mainitsin että varastoista löytyy jo yksi niillä toteutettu meikki. Säästelin meikkiä viikonloppua varten, ja päätin että perjantai olisi sopiva julkaisuaika- tässäpä se siis olisi! 

Ehdin tehdä ennen tätä meikkiä arkimeikin Femme Fatalen aarteilla, mutten saanut siitä kunnollisia kuvia. Kuvien puute jäi kaivelemaan sen verran että tein mahdollisimman nopeasti uuden meikin-sillä erolla että tämä oli aika kaukana arkimeikistä. Lähdin rakentamaan meikkiä upean Soul Stonen ympärille, ja varjostukseksi pääsi nopeasti Wizards only, fools! joka vaikuttaa olevan aika täydellinen varjostusväri ihan mille tahansa ostamistani väreistä.

Yritin välttää tässä meikissä korkealle vietyjä varjostuksia ja häivytyksiä, ja pitää meikin muodon hiukan selkeämpänä. Idea oli hyvä, toteutus sitten vähän sinne päin. Tarvitsen selvästi vielä harjoitusta tämänkaltaisissa meikeissä- voisin yrittää tehdä vastaavia arkenakin (jos joskus siis heräisin tarpeeksi aikaisin..)! 


Sekä Soul Stone että Wizards only, fools! levittyivät ja häivyttyivät todella kauniisti- niillä työskentely oli yllättävän vaivatonta! Päädyin kuitenkin häivyttämään meikin reunoja todella, todella kevyesti Guerlainin Two Spicy-duon ruskealla. Kannatti, sillä rajasta tuli huomattavasti pehmeämpi. Päädyin lisäämään lopuksi koko komeuden päälle hiukan Scream Songia- ihan vain siksi että glitteriä ei ollut vielä ihan tarpeeksi. Ehheh. Soul Stone oli yksinään todella peittävä, ja kimmelsi varsin kiitettävästi ilman Pixie Epoxyakin. Halusin kuitenkin saada luomivärien koko potentiaalin esille, joten laitoin lopulta suosiolla pohjalle Pixie Epoxya!


Yhdistin tähän MACin Spontaneous-patentpolishin ja Clarinsin Spiced Mochan- ihan puhtaasti siksi että halusin pitää muun meikin helppona ja yksinkertaisena. Pidin tästä yhdistelmästä sen verran että joudun ehkä kokeilemaan tästä hiukan arkisempaa ja töihin sopivaa versiota-ihan tällaisena tätä ei voisi tehdä töihin. 

Tämä meikki vain vahvisti rakkauttani näihin Femme Fatalen luomiväreihin-kyseisen kokoelman värit ovat selvästi ihan käsittämättömän hyvälaatuisia. Yleensä glitterväri vaatii aina pohjalle esimerkiksi Pixie Epoxyn- näistä vain Scream Song tarvitsee poikkeuksetta PE:n alleen. Kaikki muut menisivät ihan sellaisenaan UDEPP:n kanssa. Lisää kokeiluja luvassa lähiaikoina!

Mitä pidätte Soul Stonesta ja Wizards only, fools!:sta? Entä nappaako tämänmallinen meikki, pitäisikö tehdä lisää?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Guerlain Ecrin 2 Couleurs Two Spicy saatu
Fyrinnae Pixie Epoxy
Femme Fatale Soul Stone
-Femme Fatale Wizards only, fools!
-Femme Fatale Scream Song-Make Up Store Brow Color nro 1
-Lumene brow wax
-IsaDora Big Bold Mascara

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-IsaDora Wake Up Make Up Ivory 
-IsaDora Color Correcting Concealer Anti-Redness saatu
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Clarins Blush Prodige Spiced Mocha

Huulet:

-MAC Patentpolish lip pencil Spontaneous

12 Comments

  • Hihii, nää on kyllä upeita! ^^

 1. Aah, miten ihana! Olen niin monta kertaa selaillut Femme fatalen sivuja. On ehkä pakko tilata jossain vaiheessa.

  • Kannattaa! Erityisesti tää uusi kokoelma on ihan huippu!

 2. Todella kaunis meikki! Itse olen niin kevät/kesä fiiliksissä, etä olen käyttänyt koko viikon kirkasta sinistä, turkoosia tai vihreää. Savuiset metsämeikit jätän syksyyn.

  En myöskään ole pigmenteillä kikkailija, mutta ihan selvästi niillä saa upeaa jälkeä jos osaa ja tarvittavat apuaineet (PE) on saatavilla.

  Ja hiukan häpeillen tunnustan, että Femme Fatalen kokoelmien punainen lanka menee minulta ohi joka kerta. En puhu nörttiä…

  • Pigmenteillä saa kyllä ihan käsittämätöntä jälkeä aikaan, ja aika pienellä vaivalla.

   Ja heh, sillä nyt ei ole väliä jos nimet ei mene perille-tärkeintä on että voi nauttia upeista väreistä! 😀

 3. Ihana! Juu, lisää, lisää! 🙂

 4. Kaunis meikki ja Ilona 🙂 Femme Fatalen luomivärit on kyllä ihan huippuja. Pitäis itsekin jaksaa niillä vääntää joku vähän värikkäämpi meikki vaihteeksi.

  • Kiitos! <3 Tee ihmeessä, olisi kiva nähdä sultakin Femme Fatale-meikkejä! ^^

 5. Aivan mielettömän upea meikki kertakaikkiaan! 😮

Vastaa