Skip to content

Soossilaatikko

Onko SauceBox tuttu? Soossiboksi? Kastikelaatikko? …Niin arvelinkin. Ei ollut minullekaan ennen viime loppukesää/syksyä, kun Nikkietutorialsin Nikkie pamautti eetteriin muutaman jumalaisen paletin kyseiseltä merkiltä. Olen siitä asti vahdannut merkin sivuja siinä toivossa että jonkun paletin saatavuus vaihtuisi loppuunmyydystä saatavilla olevaksi.
IMG_2386
IMG_2389
IMG_2391
IMG_2397
IMG_2402
Kuten kuvista näkyy, se hetki koitti. Etude-palettia tuli vihdoin myyntiin, ja tilasin sen itselleni sillä sekunnilla. Eilen sain aarteen käsiini, ja olo on epätodellinen. Paletti on täydellinen. Enemmän kuin uskalsin toivoa. Napit ovat isoja, laadukkaita ja värit monikäyttöisiä. Olen hämilläni. Tämä on täydellinen. Palaan asiaan kun toivun alkuhämmennyksestäni ja ehdin käyttämään palettia enemmän. 

Meikkasin sillä tänään töihin pitkään ja hartaasti. Olen rakastunut.

Nyt luokseni on matkalla enää yksi paketti- ja se on lähtenyt matkaan jo ennen joulupyhiä. Pakettien matka Jenkeistä Suomeen on välillä todella pitkä, joten en vielä ole huolissani-pahasti. Paketti sisältää Kat Von D:tä ja Marc Jacobsia, joten pieni huoli luonnollisesti kalvaa. Olen kuitenkin edelleen toiveikas-eiköhän se kohta tule. Ehkä. Toivotaan. Pidetään peukkuja! 

15 Comments

 1. Nuo SauceBoxin paletit näyttää kyllä ihanilta. Itsekin YT:n gurujen paletteja kuolannut. Ja kyllä sun paketti tulee!

  • Ihania ne onkin! 😀 Upeita suorastaan! ..Toivotaan parasta että tulee. Pientä huolenvirettä on koko ajan ilmassa. :’D

 2. Nyt on kyllä liian hyvännäköinen paletti!!!

  • Niin on!!! Ja hyvä on kyllä laatukin. Järjetön suorastaan.

 3. *kuola valuu* Erityisesti Biscotti (? Tuo punertavanruskea tms) näyttää upealta.

  • Se onkin yksi koko paletin parhaista sävyistä! Nää on kyllä kaikki niin pigmenttisiä ettei paremmasta väliä.

 4. Oooo. So prettyyyyy. Must-haaaaave.

  • It iiiis. And yes you must haaaave it.

 5. Mä en kestä! Päätit sitten kiusata heikkoa vielä mainitsemalla Marc Jacobs paketin, tulis jo pian, haluaa nähdä ne! 😀 Ihana paletti.

  • Hahahaaa :DD No älä, arvaa haluanko mä nähdä! Ja hipeltää! En kestä minäkään! 😀

 6. Soossipoksin musta luomiväri houkuttelis mua, Black Widow taitaa olla se nimi. YouTubessa sokolum79 sitä kovasti hehkuttaa ja häneltä sieltä sen viime vuoden lopulla bongasinkin. Harmi kun en tiennyt tästä tilauksesta, olisin koittanut päästä osingoille! ;D Black Widow on kuulemma mustista mustin, jopa MUGin Corrupt’kin jää tälle kauas kakkoseksi – ja Corrupt kuitenkin on netissä supermustaksi kehuttu nappi 🙂

  • Hehee, seuraavalla kerralla muistan vinkata sulle! 😀 Tää tän paletin musta, Toffee taisi olla hänen nimensä, on kanssa ihan järjettömän hyvä. Taitaa olla paras musta jonka omistan!

 7. Nikkien juttujen jälkeen mäkin aloin himoita näitä eikä tää nyt auta ollenkaan…! 😀

 8. Maasi Maasi

  Heh, tuo teksti näytti siltä, että ensin luin ”Same Boy” 😀

Vastaa