Skip to content

Solar Flare Renaissance

Tää meikki on vilahtanut täällä jo kertaalleen ABH:n renesanssipaletin omassa postauksessa tääääällä, mutten eritellyt sen tarkemmin silloin meikin yksityiskohtia! Nii aattelin että tekisin sen niinku nyt. Nii.

ESAF_LOTD_EVERYTHING_NICE_OCHRE_1

Tää oli ihan ekoja kunnollisia meikkejä jonka tein tolla renesanssipaletilla, ja ai että tätä oli kiva tehdä! Lähdin ihan puhtaasti kokeilulinjalle ja tein just sitä mitä teki mieli. Eli lämmintä smokya!

Meikkipohjan tein Maybellinella ja MACilla. Poskipuna Benefitiltä, aurinkopuuteri Guerlainilta ja korostukset ABH:lla.

ESAF_LOTD_EVERYTHING_NICE_OCHRE_2

ESAF_LOTD_EVERYTHING_NICE_OCHRE_4

Silmissä oli renesanssipaletista Temperaa (jossa näkyy muuten jo pannu!!! En ymmärrä!! Oon käyttänyt sitä ihan älyttömän paljon, ja se on mun ihan ylivoimainen suosikkivaalea! Tarviin erillisen napin), Golden Ochrea, Realgaria ja Red Ochrea! Luomen keskiosaan laitoin ensin ABH:n Gleam-paletista Hard Candya, ja kun sen hohde ei riittänyt taputtelin kostealla siveltimellä päälle Makeup Geekin Solar Flare Sparkleria. Toi Solar Flare on joo nätti, mutta VARISEE NIIN SUATANASTI. En laittanut jotain tahmeampaa pohjaa sen alle, ja se oli VIRHE. Mulla oli glitteriä koko naama täynnä siinä vaiheessa kun sain kuvat otettua. Et jos joku sanoo että näitä voi käyttää ilman primeria, niin älkää uskoko. EI VOI. Fix +:lla kasteltu sivellinkään ei kuulkaa riittäny. Seuraavan kerran vedän Pixie Epoxyt alle.

ESAF_LOTD_EVERYTHING_NICE_OCHRE_5

ESAF_LOTD_EVERYTHING_NICE_OCHRE_8

Huulille valitsin Gerard Cosmeticstin Everything nice-sävyn merkin nestemäisestä mattapunasta. Halusin mukaan vähän kiiltoa, joten lisäsin päälle Guerlainin Gloss D’Enferiä sävyssä La Petite Robe Noire.

Et sellanen meikki! Tää oli mun mielestä tosi onnistunut ja kiva, vaikka Solar Flare glitteröikin ihan joka paikan. Otan tän oppimiskokemuksena, seuraavalla kerralla osaan laittaa sen alle jotain tahmeampaa.

Mitäs tykkäätte meikistä? Ja hei, onko teillä kokemusta noista MUGin Sparklereista?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance, Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam Hard Candy, Makeup Geek Sparkler Solar Flare, L’Oreal False Lash Superstar mascara saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Pore Filler saatu, Maybelline Fit Me Matte+Poreless saatu, MAC Pro Longwear foundation nourishing, Sensai loose powder, Benefit Rockateur, NYX Taupe Blush, Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam Starburst, Guerlain Terracotta Mineral Loose Powder

Huulet/Lips: Gerard Cosmetics Everything Nice, Guerlain Glass D’Enfer La Petite Robe Noire

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Tosi kaunis meikki niin kuin aina. <3

 2. Ihana meikki, noi värit ja kimalteet saa sun silmien värin upeasti esille! En ole vielä kokeillut MUG luomivärejä, välillä houkuttaa, mutta olen kuullut että ne on vähän hitti/huti laatua kriittisemmälle kuluttajalle. ABH luomivärit näyttää myös ihanilta, saisivat tuoda ne jo Suomeen kun kulmatuotteitakin on!

  <3 Laura – Laurantaina Beauty Blog

  • Kiitos paljon! ^^

   MUGin luomivärit on ihania, mutta niissä on kyllä huteja joukossa. Suurin osa on kuitenkin todella laadukkaita, ja esim. ne duochromet ja foiled-sävyt on lähes vertaansa vailla!

   Ja voi että ABH saisi kyllä tuoda kaikki luomivärinsä tänne. Haluaisin päästä ostamaan niitä yksittäisiä nappeja!

 3. Henni Henni

  Mä olen tykännyt todella paljon mun MUG:n luomiväreistä ja monia niistä ”huonommista” se Marlena( joka on merkin perustanut) on viimea aikoina ottanut uudelleen kehittelyyn ja lanseerannut uusiksi paremmalla tekstuurilla. Epäilen että nykyään huteja on siis yhä vähemmän.

  Tuo sinun meikkisi on taas todella kaunis. Mä olen tykännyt niin paljon tosta renaissance paletista että menin ja tein tilauksen suoraan ABH:n netisivuilta. Tilasin neljä yksittäistä luomivärinappia( kaupan päälle tuli ilmaiseksi se paletti johon ne laitetaan joka on muuten melkein identtinen MAC:in kanssa)ja kaksi highlighterpalettia…moonchildin ja sweetsin. Tilaus tuli kolmessa päivässä UPS:llä:)….oikein meikkiaddiktin unelma?

  • Joo, oon kanssa pistänyt merkille että Marlena on onneksi ottanut niitä heikompia paranneltavaksi! Hyvä niin, koska MUGin luomivärit on muuten niin hyviä. ^^

   Suurkiitos! ^^ Ja APUA, kolmessa päivässä?! Iik, mun on varmaan pakko kanssa tilata! Oon käyttäny renesanssipaletin Temperan jo melkein loppuun, ja tarviin sille korvaajan. Ja Moonchildin ja Sweetsin haluan kanssa!!

   Ootko tykännyt Moonchildista käytössä?

Vastaa