Skip to content

Soft-spoken sage

Arkimeikkiä luvassa, hyvät ihmiset! Tää on jo useamman viikon takaa, mutta päätin julkaista nää kuitenkin. Vaikka vähän (tosi paljon) myöhässä ollaankin! Itse meikki keräsi kuitenkin yllättäviä kehuja, ja tykkään kuvista. Mulla on hiukset kiinni, se on harvinaista! Tai no, harvinaista kuvissa, nykyään ne on kiinni melkeinpä 24/7 kun en lomalla jaksa laittaa hiuksia. Tätä helpottaakseni testailen paraikaa Glitterin kiharapalleroita, katsotaan olisiko niistä apua!

ESAF_SOFT_SPOKEN_SAGE_LOTD_1

Vähän hävettää myöntää etten muista lähellekään kaikkia tän meikin yksityiskohtia. Muistan että silmillä oli Kat Von D:n Sage -nelikon vaalea sinappinen sävy ja MACin rakas Natural Vigor -duo (siitä se tummempi ja glitterisempi sävy!). Huulilla oli NYXin Liquid Suede -huulipuna sävyssä Soft-spoken. Poskilla oli aluksi Benefitin Cheekathonista Dandelion, mutta Cliniquen tapahtumassa sen päälle sudittiin iiiihanaa Peach pop -poskipunaa. Korostuksena oli satavarmasti MACin Lightscapade! Tuo MACin Natural Vigor on muuten yksi mun Holy Grail -luomiväreistä! Se on mun go to-sävy jos haluan luomelle vähän hohtoa ja glitteriä, mut silleen luonnollisesti. Se on mulle erityisen rakas myös siksi että sen on mulle diilannut rakas Viilankantoluvan Petra (tai Viilis). Viilis 4evör. En oo vieläkään ihan täysin toipunut siitä että Viilis lopetti.

ESAF_SOFT_SPOKEN_SAGE_LOTD_2

ESAF_SOFT_SPOKEN_SAGE_LOTD_3

ESAF_SOFT_SPOKEN_SAGE_LOTD_4

Kaikki muu tästä meikistä onkin sitten mysteeriä. Mitä ripsiväriä käytin? En tiedä. Millä tein kulmat? En muista, mutta oon aika varma että Anastasian Brow Wiz ja L’Orealin kulmavaha on ainakin olleet käytössä. Meikkipohja on yksi iso arvoitus. Kivalta ainakin näytti! Tällaisina hetkinä potkin itseäni kun en ole tajunnut ottaa tuotekuvia. Niitä on toivottu, oon välillä ottanut niitä ja sitten taas unohtanut ne. HUOH. Ehkä tsemppaan tänkin kanssa vielä joskus.

Mut hei, tällaisella rimanalituksella on hyvä katkaista hiljaisuus, eikö? :’D Joo? Alan olla vihdoin elävien kirjoissa (tässä vaiheessa koputtelen puuta koska tiedän että kurkussa on vieläkin jotain) ja on ihana päästä kirjoittelemaan niin että tiedän suunnilleen mitä teen!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. No ei tosiaan mikään rimanalitus! Ihanan freesi ja pelkistetty <3

Vastaa