Skip to content

Soap&Glory Mighty Mouth

Halusin ehdottomasti jonkin Soap&Gloryn huulituotteen,ja päädyin pitkän harkinnan jälkeen Mighty Mouth-huulirasvaan. Mighty Mouth lupaa kosteuttaa huulia tehokkaasti,ja testattuani sitä ahkerasti jo matkalla voin todeta että se pitää lupauksensa.Pakkauksessa luvataan tuotteen sisältävän jopa 70% kosteuttavia ainesosia. Olen tämän suhteen hiukan skeptinen,mutta ainakin tämä kosteuttaa. Tämä tosin on myös yksi tahmeimpia omistamiani huulituotteita,ja lip balm-nimestä ja kosteuttavasta ominaisuudesta huolimatta miellän tämän enemmän huulikiilloksi-kuin rasvaksi. Clarinsin Color Quenchit,joista on tulossa juttua myöhemmin,ovat omasta mielestäni enemmän huulirasvoja kuin tämä. Mighty Mouth myös lupaa pullistaa huulia hiukan-omalla kohdalla en tällaista efektiä huomannut,enkä kyllä olisi sitä kaivannutkaan. En pidä huuliani isoina,mutta en myöskään koe tarvitsevani niihin yhtään lisäapuja. 
Mighty Mouth tuntuu huulilla raikkaalta ja viileältä,ja tuoksuu raikkaalta. Tuoksu tuntui aluksi voimakkaalta-jopa pistävältä-mutta se muuttuu nopeasti miedommaksi. Pullistusefektin takia tuote pistelee huulilla hetken,mutta pistely häviää nopeasti.Tuotetta ei kannata tahmaisuuden takia levitellä sormin! Tästä on tarjolla vain yksi sävy,joka on omaan makuuni juuri sopiva-sellainen ”your lips but better”-sävyinen.

Mighty Mouth pysyy huulilla pitkään tahmaisuutensa ansiosta. Perushuulirasvaa kaipaavalle en tätä suosittelisi,mutta huulikiilloksi kyllä! Rajauksen lisäämällä tästä saa neutraalin mutta huolitellun ja samaan aikaan hoitavan huulimeikin,joka kuluu tasaisesti pois. Olen hyvin laiska rasvaamaan esim.työpäivän aikana huuliani,ja suosinkin siksi mielelläni huulikiiltoja-erityisesti kosteuttavia sellaisia. Tämä,Color Quenchit sekä Shiron Custom Lipglossit ovat meikkipussini vakioasukkaita!

Vastaa