Skip to content

Snow Globetrotter Soiree

Terveisiä Tampereelta! Täällä sitä ollaan, ja jännää on. Kovin jännää. Olen viimeksi ollut ihan kunnolla Tampereella joskus ala-asteella, ja silloinkin varsin lyhyen aikaa. Koulun puolesta käytiin pikaisesti mennävuonna visiitillä, mutta silloinkin kierrettiin itse keskusta kaukaa. No, nyt olen täällä, ja onhan tämä jännää. 

Lupailin facebookin puolella kynsijuttuja, ja tässä niitä olisi! Jeeeeee! Vähän tunnun olevan ruosteessa, eivätkä kuvat ja kynnet ole ihan sitä mitä haluaisin, mutta olkoon.
IMG_0080
Pohjalla on MACin iki-ihana Soiree, ja päällä vielä ihastuttavampi OPIn Snow Globetrotter. SG on uudesta Gwen Stefani-juhlakokoelmasta, ja kertakaikkisen upea ja uniikki yksilö lakkakokoelmassani. Kuvissa sen ihanuus ei kynsillä näy, mutta pullossa lakan monipuolisuus näkyy edes jotenkin. 


IMG_0088
IMG_0089
Soiree peitti kahdella kerroksella, ja käyttäytyi kuin unelma. Meinasin jättää SG:n laittamatta kun Soiree oli niin sievä, mutta onneksi kuitenkin laitoin glitteriä päälle- kokonaisuus oli ihastuttava. SG oli yllättävän helppo levittää- siveltimeen tarttui ihan kivasti glitteriä. Isompia glittereitä piti hiukan onkia, mutta loppujen lopuksi nekin asettuivat kynnelle helposti. 

Palaillaan huomenna hiukan paremman ja pidemmän postauksen kanssa! Torstai kului aika tehokkaasti messuhommissa, ja nyt vähän väsyttää. Jos olette Tampereella ja näette minut jossain, niin tulkaa nykimään hihasta! 

Mitä pidätte kynsistä? Haluaisitteko nähdä näitä enemmänkin? Yritän jatkossa siistiä kynsinauhat paremmin..

16 Comments

 1. Tosi kiva saada sut tännekin päin Suomea 🙂
  Näyttää todella hyvältä tuo SG, mulla ei oo yhtään Gwenin kokoelmasta lakkoja :O
  Lisää vaan näitä kynsijuttujakin 😀 Ei sillä, ettenkö haluis ihastella sun silmämeikkikuvia.

  • Kynsijuttuja tulee! 😀 Oon itekkin kaivannut niitä ^^ Mä ostin tästä uudesta kokoelmasta useamman lakan, pääasiassa glittereitä 😀

 2. Oi, onpa kaunis päällyshilputin! <3 Saatan tarvita tuollaisen. Mahtaako olla jo kiire?

  Ps. Mäkin just hipsuttelin Soireeta, hihi! 🙂

  • Päällyshilputin on kieltämättä herkku! Ja kyllä, tarvitset sellaisen. Ehdottomasti. Vielä ei pitäisi olla kiire, kyllä näitä taitaa saada vaikka ja mistä! Soiree-sisko<3

 3. Mä ehkä tartten ton SG:n….ihana!

  • Joo, niin tarviit! Se on ihana ja uniikki! ^^

  • Oikeassa olet! ^^

 4. Aivan ihastuttava yhdistelmä! <3

 5. Kerrassaan kaunis yhdistelmä! Ehdottomasti useammin myös kynsikuvia, näitä on aina kiva ihastella 🙂

  • Kiitos! ^^ Näitä on tulossa lisää, ja reilusti. 😀

 6. Todella hyvin sopivat yhteen! 🙂

  • Niin kyllä sopivat ^^ Oon tosi iloinen että kokeilin!

Vastaa