Skip to content

Smoky-meikki Clarinsin Vibrant light-paletilla

Päätin että hyvin minunnäköiseni Vibrant light-paletilla tehty smoky-meikki on sopiva päätös Clarins-viikolle. Oma versioni Opalescence-meikistä on hyvin, HYVIN erilainen kuin kokoelmakuvissa nähty vaalea ja utuinen meikki- käytin vain paletin tummempia sävyjä, ja vaaleaa punasta kevyesti kulmaluulla. 

Tässä meikissä kokeilin myös paletin sävyjä kostealla siveltimellä levitettynä. Alotin levittämällä koko luomelle ja luomivakoon paletin harmaata sävyä ensin kuivalla siveltimellä. Lopuksi tummensin sävyä painelemalla päälle hiukan lisää harmaata kostealla siveltimellä. 

Häivytin harmaan reunat ja jatkoin levittämällä liikkuvalle luomelle paletin tummaa violettia- jälleen ensin kuivalla siveltimellä. Lopuksi lisäsin violettia kostealla siveltimellä tuomaan hiukan lisää tummuutta. 

Tämä oli todella helppo ja yksinkertaisesti toteutettavissa oleva smoky, ja ilman mustaa rajausta/pohjaa siitä ei tullut liian tummaa. Tähän olisi voinut lisätä halutessaan vielä rajauksen, mutta pidin meikistä tällaisena- utuisena. 

Yhdistin tummaan meikkiin Lipstick Queenin Butterfy ball Fly-huulipunan, Clarinsin Opulescence-kasvopaletin ja Laveran Velvet plum- poskipunan. 


Minun on myönnettävä etten osaa oikein päättää pidänkö enemmän tummasta vai vaaleasta Vibrant light-meikistäni. Tummempi on enemmän mukavuusalueellani, mutta vaalea oli virkistävän raikas. Kummasta te pidätte enemmän?

Huomenna palataan taas normaaliin rytmiin. Lähiviikkoina on luvassa ihonhoitoa, uusia kynsilakkoja ja luonnollisesti meikkejä. Luvassa olisi pieni arvontakin!

Silmät:

-UDEPP
-Clarins Opalescence Eye Quartet Mineral Palette Vibrant light saatu
Make Up Store Brow color no.1
-Lumene brow wax
-Make Up For Ever Smoky Extravaganza saatu

Kasvot:

-Clarins Instant smooth perfecting touch primer
-Clarins Everlasting foundation 103 Ivory
-Clarins Mineral Loose Powder Light
-Clarins Opalescence- kasvopaletti saatu
Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder -Mineraaliposkipuna Velvet Plum 04 saatu

Huulet:

-IsaDora Perfect lipliner Subtle nude
-Lipstick Queen Butterfly ball Fly

4 Comments

  1. Aivan upeaa jälleen kerran 🙂 Sinä se osaat…

Vastaa