Skip to content

Smitten Magic Moor

Päädyin lauantaina testailemaan kauan käyttämättömänä lojunutta MACin Punk Couture- palettia. Innostuin hiukan, ja tein meikin jossa käytin kaikkia neljää paletin sävyä, ja pienenä lisänä Sugarpillin Smitteniä. Punk Couture-nelikossa on kaksi peruskokoelman sävyä (hopeinen Idol eyes ja musta Carbon) ja kaksi uusiotuotantoon tullutta sävyä (vaalea All races ja UPEA tumma luumu Magic Moor), ja vaikka sävyt ovatkin hyviä ja monikäyttöisiä, en jotenkin ole osannut ottaa niitä käyttöön. Olen välillä sörkkinyt palettia ja meinannut käyttää sitä ihan arkimeikissä, mutta jostain syystä olen aina hylännyt sen. Pääsyynä on tainnut olla paletin tummien sävyjen intensiivinen pigmentti- se on hiukan hirvittänyt, sillä mikäli virheitä sattuisi tulemaan, olisi niitä hyvin hankala korjata. 

Lauantaina en kuitenkaan ollut menossa minnekään (paitsi illalla hetken mielijohteesta jätskiostoksille) joten mahdolliset virheet eivät haitanneet. Lähdin siis rohkeasti sutimaan Magic Mooria koko luomelle miettimättä sen enempää mitä olin tekemässä. Vaalea All Races pääsi kulmaluulle, ja musta Carbon meni luonnollisesti luomivakoon varjostukseksi. 

Hopeinen Idol Eyes on sen verran glitterinen ja heikosti peittävä, että päätin taputella sitä kevyesti vain luomen keskelle. Se toi kuitenkin sopivasti kimallusta ja valoa meikkiin! Meikki kaipasi kuitenkin sellaisenaan hiukan lisää väriä, joten päädyin taputtelemaan Smitteniä hyvin, hyyyyvin kevyesti ripsirajaan. Se riitti- pitäisi lisäillä meikkeihin useammin väriä näin huomaamattomasti! 

Pohjameikin tein taas Yves Rocherin Youthful Glow-meikkivoiteella, ja poskille pääsi Chanelin Ultra Rose. Huulimeikin tein MACin Costa Chicin ja Heavenly Hybridin yhdistelmällä.

On se jännä että silloin kun ei tarvitse lähteä mihinkään, koko meikki onnistuu vaivatta ja ilman ongelmia! Pidin tästä silmämeikistä kovasti, ja aion yrittää toteuttaa sen hiukan vaaleampana ja arkeen paremmin sopivana versiona lähiaikoina. Kahden huulipunan sekoitus oli myös jännä- Costa Chic ja Heavenly Hybrid ovat sen verran erilaisia että niiden sekoittelu ei normaalisti tulisi mieleenkään,  mutta olin kokeilunhaluisella tuulella. Kannatti testata- vaikkei tämän kaksikon yhdistelmä ollutkaan mitenkään erityisen uniikki, oli se silti kiva! 


Mitä pidätte Punk Couture-kokeilusta? Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin kunnolla Magic Mooria, ja saatoin vähän rakastua. Sekä väriin että nimeen- Magic Moorista tulee mieleen Skotlanti ja sen kauniit nummet, jonne kaipaan kovasti takaisin!

Silmät:

-UDEPP
-MAC All Races
-MAC Magic Moor
-MAC Idol Eyes
-MAC Carbon
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Make Up Store Volume mascara

Kasvot:

-Yves Rocher Youthful Glow foundation 000 Beige
-Sensai Loose powder
-Chanel Ultra Rose blush
-Yves Rocher Bronzing Trio Terre de Soleil

Huulet:

-MAC Costa Chic
-MAC Heavenly Hybrid

14 Comments

 1. Upea meikki, en osaa päättää onko silmät vai huulet upeammat. 😉

  • Hehee, kiitos! 😀 Tykkäsin kyllä näistä huulista hirveästi 😀

 2. Hieno meikki, Idol eyesillä olet kyllä saanut hienosti lisähohtoa luomelle!

  • Kiitos! Se kieltämättä toimi juuri siinä tarkoituksessa loistavasti 😀

  • Kiitos! Onpa hauska haaste, pitää tehdä se! 😀

 3. Ihan mielettömän kaunis meikki! On kyllä jännä tuo huulipunayhdistelmäkin. Mulla oli Costa Chic, mutta myin sen. Nyt ehkä vähän harmittaa…

  • Voi kiitos! ^^ <3 Mulla on ollut Costa Chicin kanssa ongelmia, kun en ole osannut käyttää sitä yksinään. Näin se oli onneksi ihana!

Vastaa