Skip to content

SMASHBOX

Tää ei välttämättä tuu mitenkään suurena uutisena ihan kaikille, mutta SMASHBOX ON TÄÄLLÄ. On ollut jo jonkin aikaa Kickseissä, mutta kuitenkin! Se on täällä! Pääsin keskiviikkona töiden jälkeen istahtamaan Smashboxin kansainvälisen meikkaajan tuoliin pienen pr-tilaisuuden yhteydessä, ja voi kuulkaa. VOI KUULKAA. Olin todella hyvissä ajoin paikalla (varasin matkaan aikaa ylimääräisen puoli tuntia siltä varalta että eksyisin…) ja ehdin kuikuilla rauhassa esillä olevia meikkejä silmät kiiluen.

esaf_smashbox_event_3

Paikalla oli neljä Smashboxin ammattilaista, joista yksi oli Suomen ihan oma vastaava! Olin töiden jäljiltä vähän nuupahtanut, mutta minut meikannut Konrad oli sen verran ihana ja aurinkoinen persoona että piristyin heti hiukan! Ja hei, ympärillä oli meikkejä…

esaf_smashbox_event_4

Marssin luonnollisesti meikattavaksi ihan täydessä sotamaalauksessa töiden jäljiltä. Pääsin istahtamaan ensiksi kampaajan tuoliin ja hiukan lässähtänyttä kiharaviritelmääni kohennettiin aika reippaasti. Konradin tuoliin istahtaessani päiviteltiin yhdessä mun meikkipohjan paksuutta (UD:n uusi All Nighter) ja todettiin että naamassa ollutta meikkiä oli turha lähteä muuttamaan sen suuremmin. Kaikki oli kuulemma jo niin viimeisen päälle, heh! 😀

Oltiin kummatkin kuitenkin sitä mieltä että jotain tehdään, ja Konrad sai vapaat kädet. Konrad huomautti että kulmani ovat aika kovan ja matan näköiset, ja ehdotti että niistä tehtäisiin hiukan luonnollisemman näköiset lisäämällä kiiltoa ja tekstuuria. Konrad käytti kahta eri kulmatuotetta, kiiltävää kulmakynää ja erillistä korostustuotetta kulmille. Nämä toivat kulmiin heti ihan eri tavalla eloa! Päivittelin useamman minuutin sitä miten en ole itse tajunnut tätä. Mitä enemmän kulmissa on kiiltoa, sitä paremmin yksittäiset karvat erottuvat ja sitä luonnollisemmalta ne näyttävät. Minulla ainakin! Jäin koukkuun. Konrad päätti myös päivittää persikkaisen nudet huuleni vahvemmiksi, ja huulilleni päätyi upea luumunsävyinen mattavioletti.

Nappasin tarjolla olleen Smashbox-seinän ja ringlightin edessä pari selfietä, joiden onnistumisprosentti oli kyllä aika heikko. Crazy eyes, that’s me. Mut meikki oli tosi jees!

esaf_smashbox_event_5

Taapersin kotiin idioottivirne naamalla ja Smashbox-boxi kainalossa (ehheh). Hipeltelin laatikkoa aika kärsimättömästi koko kotimatkan, mutta maltoin odottaa kotiin saakka ennen kuin iskin näppini laatikon sisältöön!

Boksissa oli neljä aika tunnettua tuotetta Smashboxilta. Photo Finish primer oil iski ensimmäisenä silmään (mun naama on ollut ihmeellisen kuiva viime aikoina), silmämeikinpohjustajaan suhtaudun ihan suunnattomalla mielenkiinnolla, contour-setti on JÄNNÄ ja toi luomiväripaletti. Voi kuulkaa. VOI KUULKAA. Oon saattanut muutaman kerran mainita täällä että rrrrakastan nudepaletteja, ja tää on nudepaletti. Nätti sellainen. Sillä sekunnilla kun näin ton saatoin vinkaista vähän innosta.

esaf_smashbox_event_1

Katsokaa nyt sitä! Se on upea!! Napsin tästä eilen ringlightin kanssa swatcheja, jotka on vähän meh mutta onpahan ainakin olemassa. Yritän kyllä kuvata ne uudemman kerran ihan vaan siltä varalta että ne voiskin onnistua paremmin. Mikäli olen pysynyt suunnitelmissani olen meikannut tällä paletilla ekaa kertaa tänään!

esaf_smashbox_event_2

Ja niin. Se meikki. Meikkipohja ja silmät oli todella mun omaa käsialaa, Konrad paranteli kulmia ja huulia. Tää lopputulos oli mun mielestä aivan mielettömän ihana! Napsin tästä aika epätoivoisena kotona kuvia ihan älyttömässä hämärässä, mutta onneksi pari kuvaa onnistui. Suurimmassa osassa näistäkin oli crazy eyes, taisi Ilonaa vähän väsyttää. Nuo vahvat kulmat yhdistettynä persikkaiseen silmämeikkiin (Fyrinnaen Rapunzel had extensions pressattuna luomella, luomivaossa KVD:n Rust-nelikon vaaleanpunainen) ja luumuhuuliin on mun mielestä aivan mieletön yhdistelmä. Tän tuun tekemään uudelleen!

esaf_lotd_fyrinnae_smashbox_1

Huomatkaa myös että mulla on päällä valkoinen paita varmaan ekaa kertaa tänä vuonna. Että NI.

Mitä pidätte meikistä? Onko tää kombo jees? Ja hei! Onko teillä jotain lempparituotteita Smashboxilta joita suosittelisitte? Odottelen silmät kiiluen palkkapäivää että voin mennä Kicksiin ostoksille!

Laatikon Smashbox-tuotteet saatu blogin kautta.

8 Comments

 1. Minäkin huomaan eron nuissa kulmissa! Varmasti ollut upea tilaisuus saada kokea jotain tuollaista, hyviä vinkkejä ainakin sait. Eiks se oo ihan hyvä, että katsoo omaa naamaansa välillä ulkopuolisin silmin, vai miten se oli 😛

  • ilona ilona

   Jes, hyvä että muutkin huomaa! 😀 Tää oli kyllä ihan mieletön tilaisuus, oli tosi kiva kuulla ammattilaisen vinkkejä! Tekee hyvää katsoa omaa naamaa vähän uusin silmin 😀

  • ilona ilona

   No nii-i!! Se oli mun mielestä (ja sen meikkaajan mielestä) aika perfect <3

 2. Meikki on ihana ja kombo vallan mainio:) Pitääpä käydä hiplaamassa Smashboxin tuotteita heti, kun vaan ehdin:) Voivat olla liiankin ihania.

  • ilona ilona

   Kiitos! ^^ Kannattaa käydä hipeltämässä, nää on tosi ihania! Toi öljyprimer on ollut tosi kiva, oon käyttänyt sitä nyt pari päivää!

 3. Toi sun meikki oli niin upea! Konrad on kyllä taitava, mulla oli jotain aivan erilaista.

  • ilona ilona

   No eikö! Konrad oli kyllä ihan mieletön. Musta oli niin ihana että hän hyödynsi sitä mitä mä olin jo tehnyt, ja rakensi siihen päälle omansa! Tykkäsin ihan älyttömästi ^^

Vastaa