Skip to content

Smashbox Covershot Ablaze

Smashboxin uusia Cover Shot-paletteja on vilahdellut jo jonkin aikaa siellä täällä, ja nyt on munkin aika ryhdistäytyä ja esitellä omani! Olen päätynyt ostamaan näistä peräti kolme, pääasiassa sen takia että katsoin Tatin videon näistä ja olin välittömästi ällikällä lyöty. Tuosta Tatin videosta on jo kuukausia ja Ablaze on löytynyt mun valikoimista jo ömmmmmm useamman kuukauden? Joten ehkä on todellakin aika pureutua näihin! Näin btw, Tati on tätä nykyä mun suosikki ulkomaisista youtubeihmisistä. Kyllästyin hiukan siihen kovaääniseen hihkumiseen ja kaiken hehkuttamiseen mitä todella moni nykyään tekee, ja siirryin katsomaan pääasiassa Tatia, RawbeautyChristiä ja Vintageortackya. Vilkaisen kyllä välillä muidenkin videoita, mutta nää kolme on niitä joita jaksan katsoa pidempäänkin. Kosmepuolelta siis- pelivideot on sitten ihan oma juttunsa!

Mennäänpä itse palettiin. Smashbox julkaisi siis seitsemän pientä kahdeksan luomivärisävyn palettia, joista jokainen on rakennettu tietyn teeman ympärille. On mattaa, metallista, kirkkaita sävyjä, smokysävyjä! Ja sitten on tämä Ablaze, joka on täynnä lämpimiä, aavikon sävyistä inspiroituneita värejä. Ablaze oli näistä seitsemästä välittömästi mun ehdoton suosikki, ja se oli saatava heti kun paletit rantautuivat Suomessa kauppoihin. Sittemmin hankin vielä kaksi muuta, mutta mennään niihin myöhemmin!

Cover Shot- paletit ovat todella pieniä ja suloisia, ja varmasti täydellisiä matkustamiseen! Tiesin että paletit ovat pikkuriikkisiä, mutta yllätyin silti hiukan kun näin ensimmäisen kerran oman Ablazeni. Luomivärinapit ovat kuitenkin mun silmään suunnilleen samaa kokoluokkaa kuin esimerkiksi Smashboxin Full Exposure- paletissa. Hintaa yhdellä paletilla on 29,50€. Jokaisessa paletissa on kaksi isompaa värinappia ja kuusi pienempää.

Ablazen värimaailma on mulle nykyään aika tyypillinen ja mieluinen. Tartun tosi mielelläni lämpimiin sävyihin enkä arastele arkimeikissäkään erilaisia punaisia! Ablazella saa aikaan tosi simppelin arkimeikin tai supernäyttävää ja tummaa, ihan oman maun mukaan. Siesta on ollut mulla erityisen ahkerassa käytössä, sillä se toimii yksinään tosi kauniisti liikkuvalla luomella! Pientä häivyttelyä rajoille, ja arkimeikki on melkeinpä sillä selvä. Muita mun suosikkeja on ainakin Torch ja Darkhorse! Myös Throwback on tosi kaunis. Se toimii kevyemmässä meikissä hyvin varjostusvärinä, jos levittää oikein kevyellä kädellä!

Alla swatchit paletin sävyistä. Sävyt on jälleen kerran swatchattu kuivalle, puhtaalle iholle ilman primereita. Teen omat swatchini yleensä sormella, en siveltimellä, ja samalla systeemillä mentiin tälläkin kertaa.

Kaksi Cover Shot- palettia olisi siis tulossa vielä esittelyyn! Sain myös kokeiluun pari Smashboxin uutta nestemäistä huulipunaa jotka vaikuttavat aika kivoilta. Nekin olisi tulossa! Lisäksi mulla on ollut talven ajan aika ahkerassa käytössä muutama muukin Smashbox- tuote, joten tätä merkkiä tullaan näkemään täällä vielä jonkin aikaa.

Lopuksi vielä pari kuvaa Ablazesta käytössä! Ai että.

Oletteko ehtineet jo hankkia Cover Shot- paletteja? Jos, niin mihin päädyitte?

17 Comments

 1. Tää on mun lemppari ❤

  • ilona ilona

   En ihmettele! ??

 2. Tää on niin upea, houkutti kovasti, mutta olen tylsä, joten multa löytyy Softlight. Ovat ihan tajuttoman näppärän kokoisia ottaa mukaan.

  • ilona ilona

   Softlight on kyllä ihan sun näköinen! ?

 3. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Ooooh! Torch ❤

  • ilona ilona

   No niinpä!! ❤❤❤

 4. Lullah Lullah

  Tän ideointipalaverissaon varmaan sanottu että ”we need eyeshadows and we need flames!”

  • ilona ilona

   Hahaa KYLLÄ! :DDD

 5. Oho, ompa huikean kauniit sävyt tässä! IHANA <3

  • ilona ilona

   Niin on! ?? Tää on mun mielestä näistä ehdottomasti se paras!

 6. Todella vaikuttavat sävyt:) Tulee mielen Nyxin Full Throttle nelikko Color Riot:)
  Mäkin olen lopettanut sellaisten tubettajien katsomisen, jotka enimmäkseen esittää asiansa riekkuen ja rääkyen, awasome, gorgeous, omg! Tati on asiantuntemuksensa lisäksi siitäkin ihana, ettei hänen videoitaan katsella tarvitse kokea mitään myötähäpeää.

  • ilona ilona

   Niin on! Olet ihan oikeassa Color Riotin suhteen- en ollut itse tajunnut edes verrata! Pitääkin pistää ne vierekkäin 😀 Ja ihan mahtavaa että joku muukin on tätä mieltä noista tubevideoista! Se ainainen kiekuminen todella alkaa jossain vaiheessa tulla korvista.

  • ilona ilona

   Nää on kyllä mahtavat! ?

 7. Puuskitsa Puuskitsa

  Miten arvioisit että tämä vertautuu NYXin Ultimate Warm Neutrals palettiin? Sävyissä lienee paljon samaa mutta onko laatu tässä huomattavasti parempi?
  P.S. Tosi kiva, että palasit ”blogitauolta” takaisin. Oli jo ikävä sun postauksia ?

  • ilona ilona

   Hmmmm, kyllä ne taitaa aika lähekkäin olla! Voin ottaa vertailukuvat ja testailla vähän, ja palaan asiaan! Ja kiitos, KIITOS ihanasta kommentista. ❤ Ihana olla takaisin!

 8. Lullah Lullah

  Tän ideointipalaverissaon varmaan sanottu että “we need eyeshadows and we need flames!”

Vastaa