Skip to content

Sleek

Sain tänään kolme pretty.fi:stä tilaamaani Sleekin palettia,korostuspaletin sekä meikkipohjan,ja olin kuin pikkulapsi jouluna kun pääsin vihdoin väsyneenä töistä kotiin ja sain avata paketit. Ah sitä riemua. Vilautan nyt nopeasti mistä tulee lähiaikoina juttua!

Tilasin itselleni sävyn Linen.
Face Form-paletissa on varjostus-ja korostusvärin lisäksi poskipuna.  Luulen että tilaamani Fair-paletti sopii minulle hyvin.
Acid-paletin peili näytti tuolta kun avasin sen,ja olin hetken hämilläni ja äkäinen. Totesin kuitenkin että koska värit ovat olleet turvassa kalvon alla,en aio nostaa tästä meteliä. Mutta ärsyttää.
Sparkle 2- paletti on aivan erityisen mieluinen. Kimalletta,ah.
Taisin ostaa pretty.fi:n viimeisen Glory-paletin,koska ostokseni jälkeen se on kadonnut sivuilta. Onneksi sain tämän,sillä rakastan jo nyt noita harmaita sävyjä!

Että sellaista. Ennen töitä mukaan tarttui Essien Maximillian strasse her ja jo aiemmin mainitsemistani Lumenen Lip sorbeteista kolmas sävy, nro 16 Villivadelmia. 


Vietin siis treat yo self-päivää. 

Ai mikä treat yo self-päivä?

Huonot kuvat selitän sillä että saatan olla väsynyt ja ehkä hiukan liian innoissani noista. Ja edellisestä kahvikupillisesta on aikaa.Today I got my Sleek-haul in the mail. I also treated myself to some Essie nail polish and a Lumene lip product (which I did not include in the photos). I had a mini-treat yo self-day. 

If you do not know what treat yo self-day is,watch the link. Or watch Parks and Recreations.

Sorry about the lousy pics,I was more focused on the lovely palettes and stuff than on the quality of the photos. I am also tired and in need of a large cup of coffee. 

4 Comments

 1. Tykkään tosi paljon Sleekin luomiväreistä, mutta näistä paleteista en ulkonäöllisesti ajatellen olisi tilannut yhtäkään :D. Ne ovat jotenkin niin kaukana siitä, mitä tavallisesti sudin luomilleni. Mielenkiintoista nähdä millaista jälkeä niillä saa aikaan :).

  • Heh,näistä vain tuo Sparkle 2 on sellainen minkä normaalisti olisin tilannut! Päätin repäistä ja kokeilla jotain mitä en normaalisti käyttäisi. 😀 Itsekin jännityksellä odotan mitä noilla saan väkerrettyä.

 2. Minulla on noista Acid, mutta olen toistaiseksi meikkaillut sillä aika vähän. Hauska paletti mielestäni, vaikka onkin hieman haasteellinen kaikessa kirkkaudessaan. 😉

  Tuosta meikkipohjasta olisi mielenkiintoista kuulla käyttökokemuksia.

  • Haasteellinen kyllä,mutta juuri siksi ihana! 😀

   Meikkipohjasta tulee varmasti juttua,mutta sain todeta sen olevan todella vaalea ja hyvin rasvainen. Pientä harjoittelua vaatii aluksi!:D

Vastaa