Skip to content

Sleek Vintage Romance Marry in Monte Carlo

Sleekin Vintage Romance-paletti on pyörinyt pöydälläni jo jonkin aikaa,eikä se ole saanut lähellekään niin paljon huomiota kuin se ansaitsisi! Nyt kun aikaa on ollut,olen tutkaillut palettia tarkemmin. Päädyin testailemaan paletin pinkkejä sävyjä,ja tein niillä pikaisen meikin. 


Koko luomella Marry in Monte Carlo,sisänurkassa A Vow In Venice ja varjostuksena Honeymoon in Hollywood. Nämä kolme on kuin tehty toisilleen-häivyttely oli ihan naurettavan helppoa,sillä nämä sulautuivat toisiinsa saumattomasti.

Tällainen silmämeikki on aika kaukana mukavuusalueestani-vaikka käytän meikeissäni paljon värejä,ovat pinkit jääneet silti niiden ulkopuolelle. Yritän yhdistellä näitä kolmea hyväksi todettua väriä muiden paletin ihanuuksien kanssa,jos vaikka saisin aikaiseksi sellaisia pinkkejä silmämeikkejä jotka sopisivat ihan arkeenkin!

Tänään oli tarkoitus esitellä IsaDoran talvikokoelman ihanuuksia,mutta tulehtunut akillesjänne ja sen aiheuttama kipu ovat vieneet sen verran voimia että päädyin siirtämään postauksen huomiselle-ihan vaan että pystyn keskittymään siihen kunnolla. 

Mitä pidätte kokopinkistä meikistä? Muistakaahan osallistua arvontaan,vielä ehtii!

I wanted to test the pink shades from Sleeks Vintage Romance-palette,so I did an easy look with them. I used Marry in Monte Carlo on the whole lid,Vow in Venice in inner corner and Honeymoon in Hollywood for shade. These three are meant for each other-they blended heavenly together. 

Silmät:

-UDEPP
-Sleek Vintage Romance Marry in Monte Carlo
-Sleek Vintage Romance Vow in Venice
-Sleek Vintage Romance Honeymoon in Hollywood
-Yves Rocher kulmakynä,04
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash mascara saatu

19 Comments

 1. Ine Ine

  Kokopinkki meikki on suorastaan fabulous (: Varsinkin noin kaunis pinkin sävy.

 2. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihana <3

 3. Ihana hohde!!

  • Niin on,nuo sävyt ovat upeita!

 4. Vau, miten kauniisti häivytetty!

  • Kiitos! Oli kyllä näiden kanssa helppoa!

 5. Aivan ihana meikki! Eikä vaadi edes mustaa rajausta, niin kuin pinkki yleensä. Oi jos osaisin itsekin tehdä noin kauniin, sillä minulla on vihreät silmät ja pinkki on lempivärejäni meikissä. 🙂

  • Kiitos! 🙂 Olin kyllä itsekin yllättynyt siitä miten hyvin tämä meni ilman rajausta! Nämä värit häivyttyivät kyllä todella helposti,joten tämä meikki syntyi varsin nopeasti! 😀

 6. Myy Myy

  Iiiihana pinkki!

Vastaa