Skip to content

Sleek Arabian Nights ensivaikutelma

Voi Sleek minkä teit. Kun kuvia uudesta Arabian Nights-paletista alkoi tihkua internetin ihmeelliseen maailmaan, olin varovaisen innostunut. Tummia, kimmeltäviä sävyjä-kuulostaa hyvältä, joo, mutta odotellaan nyt kuitenkin. Odottelin. Näin lisää kuvia. Innostuin lisää ja jatkoin odottamista. Sitten löysin paletin Kosmetik4lessiltä, ja päässä napsahti. NYT, nyt äkkiä ostoskoriin ja kassalle. Muutaman minuutin vauhkoamisen jälkeen paletti (itse asiassa kaksi) oli tilattu. Meni reilu viikko, ja molemmat saapuivat luokseni. Tilasin siis kaksi kappaletta Arabian Nightsia, koska ajattelin arpoa toisen lukijoiden kesken! Milloin, se selviää sitten joskus.

Paletit kuitenkin saapuivat eilen, ja nappasin hätäpäissäni ja kiireessä siitä muutaman kuvan kun luonnonvaloa riitti edes hiukan. 
IMG_3777

IMG_3780
Pahvikansi on mielestäni aika plääh. Värit vastaavat paletin sisältöä, mutta muuten en tykkää. Olen lukenut aikanani Tuhannen ja yhden yön tarinat, ja olin jotenkin asennoitunut siihen että kyseinen kirja on ollut paletin teemana. Kansi ei siis vastannut odotuksiani ollenkaan-mutta onneksi se ei olekkaan nyt pääasia. Itse olisin tehnyt kuitenkin toisin. 


IMG_3812

Mutta ne värit! Katsokaa!! Aivan täydellisiä syyssävyjä! Upeita, kimmeltäviä shimmersävyjä, tummia glitterpommeja ja muutama hillitympi perussävy arkeen. Paletin sävyt ovat sopivan erilaisia Vintage Romanceen ja Garden of Edeniin verrattuna, samoja sävyjä ei näistä löydy. Aiempiin paletteihin verrattuna Arabian Nightsin sävyt ovat hiukan tummempia ja kylmempiä. Arabian Nights kuvastaa aika täydellisesti sitä väripalettia jonka olin suunnitellut itselleni syksyksi! 

Ja pakkohan sillä uudella lelulla oli leikkiä. Tein iltakahdeksan aikoihin pikaisen söherryksen työmeikin päälle, ja lopputulos oli… Mielenkiintoinen. Olin uhannut muille kosmetiikkabloggaajille tekeväni kunnon överit kun paletti tulee, joten siihen tähtäsin. 

IMG_3819
Sudin siis luomille paletista tummaa sinistä, violettia ja jännää vihreäharmaaruskeaa (olin liian innoissani analysoidakseni väriä tarkemmin tai katsoakseni mitkä värien nimet olivat), ja annoin mennä. Huulille sutaisin MACin Heroinea, joka on paljon viehättävämpi kuin odotin! Olin varautunut siihen että pitäisin Heroinea vähän liian erikoisena, mutta ihastuin siihen ihan täysillä. En ehkä laittaisi sitä töihin, mutta kouluun tulen varmasti menemään huulet violetteina. Mark my words.


IDnights
Meikin oli tarkoitus noudatella Paha merenneito-teemaa Petran innoittamana, mutta päätin ettei tämä ihan täytä itselleni teemaa varten asettamia tavoitteita. Olkoon tämä siis vain kokeilu, Paha Merenneito tulee myöhemmin-mielellään silloin kun kuvat saa otettua ihan kunnon päivänvalossa eikä iltayhdeksän uhkaavasti vähenevässä valossa. Sai näistäkin jonkinnäköisiä, mutta hämäräksi jäivät. 

Innostus erikoisempiin,tummempiin ja värikylläisempiin meikkeihin on kasvanut tasaiseen tahtiin muun luovuudenvimman mukana-kesä toimistossa on selvästi tehnyt tehtävänsä. Mielikuvitus jyllää sellaista vauhtia että on välillä vaikea pysyä mukana, joten olen alkanut kirjoittaa ideoita ylös. Suunnittelen jo halloweenmeikkejä, ja ideoita tulee siihen tahtiin että niitä on kohta alettava tekemään varastoon. Tämä on siis vain pientä esimakua, odottakaahan vain! 

Miltä Arabian Nights vaikuttaa? Kertokaahan jos haluatte nähdä jotain tiettyjä väriyhdistelmiä sillä toteutettuna! Saatoin muuten tilata kaksi muutakin Sleek-palettia, niistä sitten juttua myöhemmin…

10 Comments

 1. Ihanat sävyt tässä paletissa! Heroine näyttää sulla ihan mielettömän upealta. Mä ihailen sitä kaikilla muilla, mutta itse en varmaan uskaltais. :p

  • Kiitos! Tää paletti on kyllä mieletön :B

 2. IHANAT värit kyllä! <3 Samaa mieltä kuin Jonna H. heroine on upea, mutta itse en ”kehtais” kun oon jo niin vanhakin… 😀 Olisko Sleek Oh so special tulossa esittelyyn? 😉

  • Kiitos! Heh, hyvä kun kysyit,huomenna tulee siitä sekä meikkiä että pientä juttua! 😀

  • En siis ole unohtanut ;D

 3. Huuuhh, on kyllä raskaanupea meikki! Ja Heroine on niin täydellinen puna <3

  • Kiitos! ^^ Ja joo, Heroine. My god, se on ihana.

 4. Vaikuttaa siltä, että PAKKO tilata syksyksi 🙂

  • Voin suositella hyvin lämpimästi, tää on IHANA!

Vastaa