Skip to content

Siniset silmät, punaiset huulet

Palataanpa sellaisiin meikkeihin jotka meinasin jättää julkaisematta. Ostin jokin aika sitten Estée Lauderin ihanan sinisen ja kullan sävyjä yhdistelevän luomiväripaletin, ja sain sunnattoman neronleimauksen yhdistää paletin siniset sävyt punaiseen huulimeikkiin. Ja ei kun kokeilemaan. Mitä pidemmälle meikissä pääsin, sitä nopeammin into laantui. Meikin osat ovat yksinään mielestäni kivoja ja onnistuneita- sininen meikki on kyllä vahva, mutta tykkään siitä. Punaiset huulet ovat kivat. Meikkipohja on oikein hyvä. Kokonaisuus ei vaan pelaa- ei ollenkaan. 

IMG_6536
IMG_6539
Väkersin meikkiä suunnattomalla riemulla ja tunteen palolla, ja mieliala lässähti aika voimalla kun näin mitä olin tehnyt. Aina ei vaan nappaa. Olin hirmuisella innolla päättänyt että NYT, NNNNYT minä yhdistän punaiset huulet ja sinisen silmämeikin onnistuneesti. Eipä ollut universumi samaa mieltä. Yksinään toimivat, yhdessä ainakin omaan silmääni kovin epäsopivat. Mitä opimme? Aina ei mene niin kuin strömsöössä.


IMG_6554
IMG_6570
Kuvatkin on hitusen liian kirkkaita, ja ja ja ja… No, mitä pidempään näitä kuvia katselen, sen enemmän löydän niistä epäkohtia. Leuka rintaan ja kohti uusia epäonnistumisia ja sitä rataa. 


IMG_6582
Tämän postauksen epäonnistuneisuusteema sopii muuten myös eilisen silmämeikkiin, jota tein Too Facedin Bonjour-paletilla suunnattomalla riemulla ja inspiraatiolla varustettuna. Saattoi muuten hitusen ottaa päähän kun lopputulos oli vain ihan kiva, ja mieltä kalvoi suunnaton pettymys siitä ettei inspiraatio ollutkaan siirtynyt siveltimistä silmille. 

Olikohan tässä tarpeeksi angstia loppuviikkoon? Sovitaan että tänään on kaikki asiat paremmin, meikki onnistuu ja kaikki on muutenkin jeejee. Eilenkin meikki oli päivän ainoa negatiivinen asia- muuten keskiviikko oli suorastaan jännä. Tänään tapaan muita ihastuttavia purkkimafialaisia pr-tilaisuuden merkeissä, joten ei tämä ihan täysi fiaskotorstai voi olla. 

Tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen päädyin muuten siivoamaan meikkipöytääni, silleen lohdutuksena. Näpistin keittiöstämme aiemmin mausteita sisältäneen Helmer-lipaston ja putsasin sen perinpohjaisesti (rakkaan mieheni chilijauheet meikeissäni eivät erityisemmin houkutelleet) ja tarkoituksena olisi täyttää tuo Helmervanhus meikkiaarteillani. Ehkä meikkipöydästäni löytyy vielä joskus tyhjä kohta. 

Käykö teille koskaan niin että innostutte jostain suunnattomasti, lähdette tekemään sitä hirveällä riemulla ja lopputulos onkin ihan möllö? Itse törmään tällaisiin tilanteisiin valitettavan usein- onneksi niistä oppii aika paljon. Kunhan siis pääsee yli hillittömästä ketutuksesta. 


Silmät/Eyes:

-UDEPP
-Estée Lauder Infamous Sky
-Clarins 3 Dot liner Brown saatu
-Clarins Perfect eyes & brows-paletti saatu
-Estée Lauder Sumptuous mascara

Kasvot/Face:


-Estée Lauder Double Wear Light foundation 1.0
-Estée Lauder Double Wear Concealer Extra Light
-Chanel Vitalumiére Loose Powder foundation 10 Beige
-Clarins Blush Prodige Tawny Pink saatu

Huulet/Lips:

-MAC True Love’s kiss Lipstick

-MAC Riri Woo Lipglass 

19 Comments

 1. Mulle käy noin suurinpiirtein aina. 😃 Sanottakoon kuitenkin, mielettömän upea silmämeikki, huulet ja Lauderin meikit muutenkin on sellaista ”me wants” tavaraa.

  Iloa päivään.

  Tiia

  • Suurkiitos! Tällaiset ”epäonnistumiset” opettaa onneksi paljon. 😀 Lauderin meikit on aivan ihania! Niitä ehti kertyä nyt aika lyhyessä ajassa muutama, ja ihan huippuja kaikki.

 2. Joo, mulla on oma tagikin näille fail-luomuksille 😀 Joku pakko ajaa niitäkin julkaisemaan, ehkei kaiken pidäkään olla niin täydellistä aina. Eniten turhauttaa, jos joutuu pesemään meikin kokonaan pois koska se on niin epäonnistunut!

  Täytyy kuitenkin suhtautua näihin oppimistilanteina… 😀

  • Haha, mun pitää alkaa pistämään näitä julkaisuun useammin 😀 Tuntuu jotenkin tosi kivalta kun esillä on sellaistakin settiä mikä ei itsestä ehkä oo sitä parasta mahdollista. Se meikkien poispesu on kyllä KAMALAA! Pari kertaa oon joutunut tekemään niin, myös arkiaamuna-ja se on ihan persiistä. Siinäkin kyllä oppii, ja paljon. 😀

 3. I feel you! Aina välillä käy niin, että innoissaan väkertää ja tekee ja oikein jo sielunsa silmin näkee hienon lopputuloksen, mutta ei.. ei vain näytä yhtään hyvältä. Aargh. Yleensä silloin olo lässähtää kuin pannukakku. Plaah. Juuri tällä viikolla kävi vähän samanlainen tapaus itselleni. Ajattelin tekeväni kauniin vaaleaa beigeä ja ruskeaa yhdistelevän neutraalin silmämeikin piristävällä vaaleansinisellä rajauksella. Noh, ensimmäinen moka kävi kun luomiväri, jonka uskottelin itselleni vaaleaksi beigeksi osoittautuikin luonnonvaloon ulos päästyäni enemmänkin likaisen keltaiseksi. Ja sehän ei sitten mielestäni näyttänyt yhtään hyvältä sen vaaleansinisen rajauksen kanssa. Joka sekin meni pieleen, koska onnistuin väkertämään omasta mielestäni liian pitkät ja kapeat siipirajaukset, jotka jotenkin häiritsivät itseäni koko päivän. Ei näin 😀

  • Nnnnooo, toi on ihan pahinta! Mulle on nyt viime aikoina käynyt tälläisiä EI NÄIN-meikkejä aika monta, ja ai että se on kaivellut mieltä koko päivän.

   Tuo sun alkuperäinen suunnitelma kuulostaa hirmuisen kivalta! ^^

 4. Että noi sun silmä kuvat on upeita! mä en vaan saa ite onnistuu niitä hyvin, että voisin niitä postata.

  Upea meikki kuten aina ennenkin 🙂

  • Kiitos! 🙂 Harjoittelemalla nää on tällaisiksi hioutuneet 😀

 5. No huh! Tää on yllä loisto. Joo. Ei mulla muuta.

  • Hihhih, kiitos honey ^^

  • Heh, kiitos! Ihana kuulla ^^ Ihana tuo sunkin meikki, tosi kaunis! 🙂

 6. Ohhoh, todella dramaattinen yhdistelmä! Ehkäpä siinä on kaksi liian hallitsevaa elementtiä yhdessä sillä nyt sekä silmät, että huulet suorastaan kerjäävät huomiota ;). Mut ymmärrän tuon kipuilun mahtavan idean ja toteutuksen ontumisen välillä. Aina joskus siinä sekoaa omaan näppäryyteensä….

  Mun tämänpäiväinen Infamous Sky-meikki näyttää aika kesyltä tähän verrattuna 😀

  • Kati Kati

   Minäkin olisin sitä mieltä, että kaksi liian hallitsevaa elementtiä samassa meikissä. Mutta toisaalta… kuka sanoo, ettei saisi olla? Pidemmän aikaa kun kuvaa katsoo, alkaa tuo kokonaisuus mielestäni toimia. Ei ole ainakaan liian sovinnainen 🙂

  • Oikeassa olette molemmat! Kaksi vähän liian vahvaa elementtiä samassa. Yritin olla liian näppärä 😀 Sovinnaisesta tää ainakin on kaukana! 😀

 7. Onneks julkaisit, toi silmämeikkihän on upee!

Vastaa