Skip to content

Silencio

Mites siellä on otettu eilisen uutiset vastaan? Jännän äärellä ollaan, väittäisin. Muhun iski se haikeus ja harmi ja ihan suru puseroon vasta eilen, vaikka asiasta tiesinkin jo jonkin aikaa. Jotenkin se virallisuus sai tunteet pintaan, ja päivä oli jotenkin tosi raskas ja illalla väsytti. Okei, väsytti kyllä jo aamullakin, ja jännitin uutisten vastaanottoa.

ESAF_LOTD_SILENCIO_1

Jos väsyttää ja jännittää, on parempi nukkua vähän pidempään ja meikata äkkiä. Näin ajattelin eilen aamulla, ja sudin naamalle sellasen pikahätämeikin, johon oon turvannut nyt viime aikoina aika useasti.

ESAF_LOTD_SILENCIO_3

Tuotteet on tässä melkeinpä samat kuin parissa aiemmassakin meikissä. Ainoa muuttuja oli L’Orealin uusi Infallible Matte Max -huulijuttu sävyssä Silencio. Oon ihan rakastunut tohon Silencioon, enkä kyllä vähiten nimen takia. Harry Potter-fanit muistaa Silencion silence charmina! Potterhead 4evör ja silleen.

ESAF_LOTD_SILENCIO_4

Silencio on onneksi sävyltäänkin ihan täydellinen. Lämpöinen nudesävy on ihan älyttömän nätti arkimeikin kaverina! Iso plussa siitä että tää tuote ei tunnu huulilla ollenkaan. Oikeasti, ei ollenkaan. Oon tosi niuho näiden mattajuttujen huulifiiliksen suhteen, ja tää oli tosi mukava! Kesti myös hyvin, lisäsin tuotetta lounaan jälkeen vähän, mutten mentiin samoilla huulilla koko päivä. Testaan seuraavaksi jotain vähän vahvempaa sävyä näistä, niin nähdään pitääkö sekin yhtä hyvin!

ESAF_LOTD_SILENCIO_5

Jännästi sitä saa väsymyksen piiloon meikillä. Näytän kyllä näissä kuvissa paaaljon paremmalta ja virkeämmältä kuin omasta mielestäni näytin töissä!

Mitäs pidätte Silenciosta? Ja hei. Miltä tää Purkkisjuttu ja muutto ja kaikki tuntuu?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance, Urban Decay Naked Smoky, MAC Natural Vigor, Urban Decay Perversion mascara, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Pore Filler saatu, MAC Pro Longwear foundation, MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof, RCMA Loose powder, IT Cosmetics Celebration Foundation Illumination, NYX Taupe Blush, MAC Lightscapade, MAC Adored, The Balm Houndstooth blush

Huulet/Lips: L’Oreal Infallible Matte Max Silencio saatu

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

4 Comments

  1. No mutta meikistä tuli ainakin upea!

    • Kiitos! Ja ONNEKSI! 😀 Vetenin nimittäin samalla naamalla tänäänki ku oli niin helppoa :’D

  2. Ihanan luonnollinen meikki. Tänään meno kaupunkiin ja pitää tsekata toi puna, ois just täydellinen arkeen! 🙂

    hanna
    http://www.hannamariav.com

    • Kerro löysitkö tätä! Tästä tuli aika äkkiä mun arkimeikkien vakkarituote 😀

Vastaa