Skip to content

Shiro Cosmetics Why not Zoidberg?

Luomivärien lisäksi Shiro Cosmetics valmistaa myös Intertubes-huulikiiltoja. Tässä aivan ehdoton suosikkini.Tilasin tästä aluksi metallipurkissa tulleen näytteen,ja kun se loppuu,aion ehdottomasti ostaa täyskokoisen tuotteen. Rakastan tätä! Tuote on helppo levittää ihan ohuesti,jolloin väriä tulee vain vähän,mutta sillä saa myös peittävän lopputuloksen. ( Tämä tahraa helposti,joten ei kannata tökkäistä sormella/siveltimellä mihinkään vaaleaan tätä levitettäessä..) En laittanut kuvaa varten rajauskynää,sillä kevyesti levitettynä tämä ei sitä vaadi. Heti kun hiukan enemmän kerrostaa on rajaus kuitenkin tarpeen.

Kestävyys on mielestäni normaalia huulikiillon tasoa-kestää ruokailuun asti,sitten täytyy korjata. Tämä ei kiillä niin paljon kuin toinen omistamani väri,Trololo.

Tuo purkki on niin ihana! Se piristää aina kun osuu meikkipussissa käteen. Plus tämä on ihana koska Zoidberg.Dark Souls-sarja jatkuu huomenna!I LOVE Shiro Cosmetics’ Why not Zoidberg. I love the character and I love the color.
The Dark Souls-series will continue tomorrow!

2 Comments

  1. Jes, tilasin tästä näytteen :). Aiemmassa tilauksessa oli täysikokoinen Smashing, joka on kyllä jäänyt aika vähälle käytölle, kun olen suosinut viime aikoina lämpimiä sävyjä.

    • Hyvä että tilasit,tää on ihan loistava! Tosi helppo arkisävy 🙂

Vastaa